Toniki i hydrolaty

Janda My Clinic Aqualogy Hydroaktywny tonik 400 ml
Janda Aqualogy

• 9 stycznia 2025 o 19:47
    Niesamowity!
    To moja druga butla tego toniku, a rzadko sięgam drugi raz po ten sam produkt tonizujący. Tak wydajnego, dobrego kosmetyku naprawdę dawno nie miałam. Robię tylko jeden myk - przelewam go sobie partiami do butelki z atomizerem, tak by rozpylał mgiełkę, bo nie lubię marnować toników na wacikach i generalnie lepiej mi się sprawdzają w formie rozpylenia. Ale jako taka mgiełka, to właściwie nie ma dna. Jedno opakowanie starcza mi spokojnie na pół roku (jak nie dłużej). Używam 2x dziennie, po kilka psików takiej mgiełki. I teraz o efekcie: przyjemne ściągnięcie, nawilżenie, skóra jest świetnie przygotowana do dalszej pielęgnacji. Ma bardzo przyjemny zapach, wchłania się dość szybko i łagodzi skórę. Jestem pod ogromnym wrażeniem tego toniku. Niech będzie na półkach jak najdłużej! Dodatkowo zakupiłam oba egzemplarze w jakiejś promocji, więc cena była cudowna w stosunku do jakości/pojemności. Ale gdy mi się skończy, bez wahania wydam też pełną cenę, która wciąż jak za ten produkt jest naprawdę niska. Polecam bez mrugnięcia okiem!
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    Kar_sz
    17 listopada 2024 o 10:06
    Przyjemny
    Jeden z niewielu toników który faktycznie nawilża. Tonizuje, odświeża, koi moją wrażliwą skórę. Przyjemnie pachnie. Nie podrażnia. Opakowanie tradycyjne, plastikowe, ale solidne. Ładna szata graficzna. Pojemność to 400ml. Dziwię się, że tak mało się mówi się o tych kosmetykach.