Szampony do włosów

Osmin Pre-szampon do przetłuszczającej się skóry głowy

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 stycznia 2025 o 16:42
    Taki sobie, bardzo taki sobie
    Miałam już kiedyś pre-szampon Osmin, a niedawno dała mi go koleżanka. Głupio mi było odmówić, więc przyjęłam i zużyłam, ale moja opinia o nim się nie zmieniła - niestety. O produkcie: Pre-szampon Osmin to szampon przeznaczony do pierwszego, wstępnego mycia, po którym, należy użyć swojego ulubionego szamponu. Jego zadaniem jest ograniczenie wydzielania sebum i zmniejszenie przetłuszczania się skóry głowy. Jak myję włosy / skórę głowy? Jeżeli nie jest gorąco, a ja większość czasu spędzam w domu, to włosy myję co 2 dni. Myję rano i niestety na drugi dzień nie wyglądaj super, a pod wieczór to najlepiej je tylko związać. Co się zmieniło, gdy zaczęłam używać Osmin? Po 3 tygodniach zauważyłam, że na drugi dzień włosy są trochę mniej tłuste, jednak jednocześnie nie wyglądają jakoś świeżo. Ogólnie własny po użyciu kosmetyku są przyklapnięte. Nie wiem o co chodzi, ale nie wygląda to dobrze. Gdybym miała jakieś wyjście czy spotkanie, to umyłabym włosy innym szamponem, żeby czuć się lepiej. Dodatkowe informacje o produkcie: Pieni się, ale jak dla mnie to nie jakoś super. Inne moje szampony zdecydowanie lepiej się pienią. W sumie nie ma zapachu - i to jest na plus, skoro później i tak trzeba użyć innego szamponu, wiec ten drugi będzie dominował. Łatwo się spłukuje.
  • 17 sierpnia 2024 o 22:49
    Szybko działa i dokładnie czyści skórę głowy
    Już po kilku zastosowaniach zauważyłam, że moja skóra głowy jest mniej przetłuszczona, a włosy dłużej pozostają świeże. Produkt skutecznie reguluje wydzielanie sebum, co znacznie przedłuża czas między myciami. Szampon doskonale oczyszcza skórę głowy z zanieczyszczeń, resztek kosmetyków i nadmiaru olejów. Dzięki temu włosy są lżejsze i bardziej uniesione u nasady. Pomimo swojej skuteczności w oczyszczaniu, produkt nie podrażnia skóry głowy. Jest odpowiedni nawet dla osób z wrażliwą skórą, co jest dużym plusem. Jedynym jego minusem jest to, że wysusza włosy i obowiązku po jego zmyciu jest nałożenie maski bądź odżywki na kilka minut, aby włosy były łatwiejsze w stylizacji i miękkie.
    Zalety:
    • Usuwa nadmiar sebum ze skóry głowy
    • Szybko działa
    • Nie podrażnia wrażliwej skóry głowy
  • 15 sierpnia 2024 o 21:29
    Badziewie
    Produkt, który głosi piękne hasła, a w rzeczywistości nic nie robi. Ma być stosowany jako pierwszy etap mycia. Więc nie jest to produkt samowystarczalny. Konieczne jest drugie mycie szamponem. Ma fundować dłuższą świeżość i dobrze oczyszczoną głowę. Zdecydowanie tego nie robi. Lepsze efekty mam myjąc głowę dwa razy zwykłym szamponem. NIE, NIE, NIE.
    Zalety:
    Wady:
    • nie działa
  • 22 maja 2024 o 21:42
    Jest ok
    Osmin pre-szampon przeciw przetłuszczaniu się skóry głowy to produkt, który spełnia swoje zadanie ale po regularnym stosowaniu! Zauważalna poprawa kondycji skóry głowy - nie jest już tłusta, a włosy wyglądają świeżo i czysto na dłużej. Produkt ten także nie wysusza włosów, co jest dużym plusem. Dodatkowo ma przyjemny zapach i łatwo się stosuje. Polecam ten pre-szampon wszystkim, którzy borykają się z problemem przetłuszczania się skóry głowy - naprawdę warto go wypróbować.
    millane
    5 maja 2024 o 12:22
    Fajny
    Produkt dedykowany do przetłuszczającej się skóry głowy i rzeczywiście widać poprawę przy jego używaniu. Konsystencja mocno żelowa, dobrze się pieni jak się doda trochę więcej wody do zrobienia piany. Oczyszcza wstępnie skórę głowy, pomaga dobrze domyć włosy przy drugim myciu szamponem. Ogólnie jestem zadowolona, minusem może być cena i wydajność.