Mydła

White Flower's Experience Naturalne mydło solankowe z Morza Martwego z olejem makadamia i D pantenolem

• 4 kwietnia 2024 o 9:13
    Jeszcze lepsze niż wersja pierwotna
    Znałem i z przyjemnością używałem wersję podstawową. Tutaj natomiast zachęcił mnie olej makadamia. I to był dobry wybór. Mydło jest jeszcze lepsze niż wersja podstawowa. Ma kolor, który określiłbym jako trochę morski, a trochę blady. Mydło pachnie świeżo, ale nie jest to świeżość świdrująca nos i ostra jak sól. Jest to raczej delikatna świeżość. Wyczuwam tez w zapachu jakąś przyjemną olejkową nutę. Mydło jest dosyć rzadkie i przez to niestety raczej mało wydajne. Przyjemnie się go jednak używa. Mydło nie wysusza, powiedziałbym wręcz , że zmiękcza skórę. Pozostawia ją po prostu przyjemnie gładką, miłą w dotyku. Nie grozi nam uczucie ściągnięcia. Nadaje się zarówno do mycia rąk jak i ciała. Jest dostępne w Rossmannie i można je czasem kupić w promocyjnej cenie. Jeżeli przymknie się oko na małą wydajność, to jak najbardziej polecam.
    Zalety:
    • nie wysusza
    • dobre do mycia rąk i całego ciała
    • przyjemnie pachnie
    Wady:
    • mało wydajne
  • 31 stycznia 2023 o 18:07
    Fajne mydło
    Dzięki zawarciu dozownika jest idealne zarówno pod prysznic jak i do mycia rąk . Ja myłam nim moje dłonie które zima są wysuszone ,oo jego użyciu miałam uczucie ukojenia i nawilżenia dłoni
    annnnap
    30 stycznia 2023 o 16:15
    Wspaniałe do codziennej pielęgnacji
    Kupiłam w Rossmannie jak tylko zobaczyłam jako nowość tej marki bo uwielbiam ich kosmetyki. Kolejny raz się nie zawiodłam. Mydło jeszcze lepsze niż pierwowzór, czyli mydło solankowe. Zużyłam już 4 butelki. Jedna butelka stoi pod prysznicem druga na umywalce. Wspaniale dba o skórę na ciele i dłonie, pozostawiając je nawilżone i odżywione. Trzyma też w ryzach moją skórę i jej niedoskonałości. Duży plus za naturalny skład. Dziewczyny polecam i daję 5* :)
    Zalety:
    • nawilża i zmiękcza skórę
    • naturalny skład
    • dobra cena
    • redukuje niedoskonałości skóry
    • delikatny świeży zapach

Zobacz także inne Mydła