Pudry do twarzy

notino.pl
Eveline Flower Garden Prasowany puder rozświetlający 8g
Bodyland.pl
Eveline Flower Garden Prasowany puder rozświetlający 8g

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 lutego 2025 o 8:41
    Fajny ale trzeba uważać z iloscia
    Klasyczne plastikowe opakowanie miesci w sobie kremowa pod palcem konsystencje bardzo delikatnie pachnie. Skore mam sucha z widocznymi juz zmarszczkami i nie powiem puder nadaje fajny blask delikatnie perlowa poswiate fajnie wyglada na dekolcie moze nawet sluzyc za rozswietlacz ale na skorze trzeba naprawde uwazac z iloscia bo mozna sie swiecic jak ... Puder jest wydajny
  • 13 lutego 2025 o 21:24
    Genialny
    Mój ulubiony puder, który daje efekt rozświetlenia na buźce. W drogerii dorwałam go na promocji za około 22zł. Buźka wygląda jak by była muśnięta słońcem. Efekt rozświetlenia jest dość mocny, nie każdemu to się spodoba. Jest on łatwo dostępny. Mega lubię produkty od marki Eveline. Gorąco polecam!
  • 26 lipca 2024 o 17:35
    Dobry puder
    Kupiłam ten puder za 20 zł na wyprzedaży i jestem z niego bardzo zadowolona. Puder świetnie rozświetla moją suchą cerę, nadając jej piękny, subtelny blask. Optycznie wygładza drobne niedoskonałości i nie przesusza skóry, co jest dla mnie bardzo ważne. Ma przyjemną, jedwabistą formułę, która sprawia, że skóra wygląda zdrowo i promiennie, dodatkowo fajnie utrwala makijaż. Opakowanie to plastik i średnio się domyka więc myślę, że w niedługim czasie się popsuje.
  • 21 maja 2024 o 11:44
    Bardzo dobry produkt
    Długo wahałam się z jego kupnem bo przyznam szczerze że jego cena jest dosyć spora jak na tą markę ale dotrwałam go na sporej promce i przetestowałam . Jest to produkt który zdecydowanie zasługuję na uwagę i kupno ponieważ pięknie i promiennie rozświetla naszą twarz która jest pełna blasku i prezentuje się zdrowo , pięknie wygładza skórę oraz jej nie przesusza . Produkt zdecydowanie utrwala makijaż i chroni przed czynnikami zewnętrznymi . Puder jest bardzo trwały , nie ściera się , nie ciastkuje i nie zmienia koloru . Rzucił mi się w oczy tylko jeden odcień tego pudru ( dla mojej jasnej cery jest idealny ) ale jeśli faktycznie nie ma więcej odcieni tego produktu to niestety dla wielu osób będzie on zbyt jasny . Produkt podczas aplikacji nie osypuje się ani nie kruszy , nie wybiela również twarzy . Puder ma delikatny i przyjemny kwiatowy zapach , zamknięty jest w małe i poręczne opakowanie z którego z łatwością aplikuje się produkt na twarz , na opakowaniu jest kwiatowa , delikatna i przyjemna dla oka szata graficzna . Produkt jest bardzo łatwo dostępny i często bywa na promocji więc można go kupić w dobrej cenie .
    Zalety:
    • Rozświetlenie
    • Utrwalenie
    • Nie przesusza skóry
    • Nie ściera się
    • Nie osypuje
    • Dostępność
    Wady:
    • Mało odcieni
  • 21 maja 2024 o 11:25
    Cudowny puder rozświetlający!
    Jeśli lubisz efekt pięknie rozświetlonej skóry to zdecydowanie musisz spróbować pudru Flower Garden od Eveline! Jest to rewelacyjny puder wykończeniowy, który nada makijażowi pięknego świetlistego wykończenia, przez co makijaż będzie wyglądał dużo „lżej” a skóra będzie wyglądała na zdrową i pięknie rozświetloną. Puder pięknie odbija światło co daje efekt trójwymiarowości. Flower Garden wyglada na twarzy bardzo „lekko” i nie obciąża jej. Zakochałam się w nim od pierwszego użycia, i odkąd go kupiłam używam go bez przerwy!
    Zalety:
    • Cudowne, świetliste wykończenie, puder pięknie odbija światło i daje efekt zdrowej skóry