Maski do włosów

Hebe Naturals, Emolientowa maska do włosów średnioporowatych

• 13 listopada 2024 o 12:51
    wygładzenie bez obciążenia
    Ta maska nie ma w składzie silikonów a wygładza rewelacyjnie! Tworzy gładką lśniącą taflę a przy tym włosy nadal są lekkie, nieobciążone, mięciutkie i sypkie. Nie powoduje przyklapu ani strączkowania. Jestem pod wrażeniem. Na pewno sięgnę po nią jeszcze nie raz.
    olus52
    3 listopada 2024 o 14:03
    Perełka hebowskiej marki
    Maska ma opakowanie średniej wielkości. Wygląd jest minimalistyczny, co mi się podoba. Konsystencja produktu nie jest bardzo gęsta, bardziej jak odżywka, ale mi to nie przeszkadza. Maska ma piękny zapach i z przyjemnością jej używam. Jest czysto enolientowa, czyli typowo wygładzająca. I taki efekt mi daje. Włosy są super wygładzone i dociążone. Do tego miękkie i sypkie. Za taką cenę bomba.
    • Efekt
  • 11 czerwca 2024 o 22:44
    Świetna
    Maska ma dość wodnistą konsystencję, ale nie lejącą. Przepięknie pachnie, a zapach ten pozostaje na jakiś czas na włosach. Ja zwykle używam jej po umyciu mocnym szamponem, zostawiając produkt na włosach 15-20 minut. Efekt jest naprawdę zadowalający. Włosy są widocznie wygładzone i sypkie. Bardzo łatwo się rozczesują i jak już wspomniałam - pięknie pachną. Maska pozostawia włosy nawilżone bez obciążenia i strączkowania. Mam włosy mocno rozjaśniane i średnioporowate, więc są dość wymagające, a ten produkt naprawdę dobrze sobie z nimi radzi. Ciężko mi jest uzyskać taflę z jakimkolwiek produktem, więc nie mogę nazwać tego efektu właśnie taflą, ale wygładzenie i nawilżenie jest mocno widoczne. Maska świetnie odżywia włosy i nadaje im zdrowego wyglądu. Uważam, że w takiej cenie warto jest wypróbować ją na swoich włosach, tym bardziej, że jest też wydajna. Szczerze polecam, bo efekt jest bardzo dobry, a dostępność i cena bardzo przyzwoita.
    Zalety:
    • Mocne nawilżenie
    • Łatwe rozczesywanie
    • Lśniące i sypkie włosy
    • Brak obciążenia i strączkowania
    Wady:
    • Brak :)
  • 4 marca 2024 o 20:56
    Hit!
    Maskę zakupiłam w Hebe w promocyjnej cenie -14,99zl. Opakowanie to standardowy słoiczek . Ale zawartość to prawdziwy sztoss. Maska ma biała barwę i jest dosyć gęsta, ma konsystencję kremu. Pachnie bardzo przyjemnie i zapach ten dość długo utrzymuje się na włosach. Produkt nakładam na moje cienkie i długie do lopatek włosy po dwukrotnym myciu głowy i zostawiam na 10-15 min, dokładnie tak jak zaleca producent. Włosy po jej zastosowaniu są mega gładkie, sypkie i ładnie dociążone, ale jeszcze nigdy nie zrobiła mi ta maska przyklapu na głowie. Dodatkowo włosy lśnią piękna taflą i pięknie się układają. Mogę zamienić wszystkie odżywki jaki obecnie mam w domu na spory zapas tej konkretnie maski. Jest prześwietna.! Biegnę po kolejne opakowanie i wystawiam jej zasłużone 5 gwiazdek.
  • 6 lutego 2024 o 18:05
    Strzał w 10!
    Mam bardzo gęste włosy o średniej porowatości i długo szukałam maski bądź odżywki, która zdoła je ładnie wygładzić. Ta maska sprawdza się do tego idealnie. Pozostawia włosy mięciutkie, gładkie i lśniące wręcz robi taką tafle. Moje włosy przestały się plątać i kołtunić, a rozczesanie trwa dosłownie pół minuty. Na pewno będzie to stały produkt w mojej pielęgnacji.
    Zalety:
    • Często na promce w hebe ;)
    • Robi to co powinna wg producenta
    Wady:
    • Do dużej ilości włosów mało wydajny