Wody perfumowane damskie

By Sabrina Carpenter Sweet Tooth EDP

• 20 marca 2025 o 18:41
    Dobre lecz nietrwałe
    Perfumy zakupiłam ze względu na wielką sympatię do Sabriny Carpenter. Zachęciła mnie również ich cena, gdyż na promocji dorwałam 30 ml za 60 zł! Opakowanie jest przepiękne, różowe, w kształcie czekoladki, jest dość lekkie i nieraz nosiłam je w torebce. Jedyny minus jest taki, że różowa farba schodzi z opakowania po czasie. Zapach jest słodki, wyczuwam wanilię, czekoladę, pianki. Lecz nie jest to zapach ciężki, idealnie sprawdził mi się podczas ciepłych dni. Jedyny minus to trwałość, która bywa różna. Raz perfumy utrzymują się na mnie kilka godzin, innym razem po chwili ich nie czuć (również osoby z mojego otoczenia raz je wyczuwają, a raz nie), nie wiem od czego to zależy. Jednak w tej cenie uważam, że warto wypróbować!
    Zalety:
    Wady:
    • Problemy z trwałością
    Maquina
    14 marca 2025 o 21:09
    Miłość od pierwszego wąchnięcia
    Zakochałam się w tym zapachu! Przyciągnęło mnie opakowanie, nie spodziewałam się, że zawartość mi się spodoba. Czuję tu wanilię i czekoladę, ale w moim odczuciu nie jest to tylko słodki ulepek. Czuję się baaardzo kobieco, nosząc te perfumy. Mąż też je bardzo pochwalił :)
  • 26 lutego 2025 o 8:55
    kocham to opakowanie!!!
    Zakochałam się w tej wodzie od pierwszego ujrzenia jej na stronie Rossmann i od razu ja zamówiłam nie zważywszy na skład. Przyszedł i faktycznie opakowanie cudowne i bardzo wygodne w uzyciu. Sam perfumik ma nutę słodką z wyczuwalnym imbirem. Bardzo ładnie pachnie i jest dośc trwały - na mnie utrzymuje się kilka godzin . Ogólnie przypadł mi do gustu i bardzo mi się podoba.
    Zalety:
    • cudowne opakowanie, wygodny atomizer, ładny słodki zapach
    nakate_
    21 lutego 2025 o 11:57
    To są naprawdę śliczne perfumy
    Ucieszyłam się, gdy po spryskaniu się tymi perfumami po raz pierwszy po zakupie już dostawałam pytania, co to za zapach, byłam zachwycona! Perfumy są bardzo przyjemne, z gatunku słodkich – nie są mdłe, przełamuje się w nich nuta kandyzowanych owoców, imbiru, ale na drugim planie mamy czystą, ciepłą i otulającą słodycz pianek i kokosa. Zapach jest dość głęboki, daje taką chmurkę zapachu po odpowiednim spryskaniu. Jak na drogeryjne perfumy jestem zaskoczona, jak ciekawy i głęboki jest ten zapach. Trwałość jest całkiem w porządku, około 5-6h było je czuć, na pewno trzymają się lepiej niż wersja karmelowa w brązowym opakowaniu, mocno trzymają się również na ubraniach i włosach. Bardzo polecam fankom słodkości :)
    Zalety:
    • Uroczy flakon, wygodny
    • Rozbudowany zapach
    • W porządku trwałość
    paLiaaa
    23 stycznia 2025 o 21:29
    Zdecydowanie warto!
    Perfumy Sweet Tooth od Sabrina Carpenter to słodki, lekko duszący zapach, który utrzymuje się całkiem nieźle. Choć zapach jest intensywny, nie jest przytłaczający, a jego trwałość na skórze jest zadowalająca – zapach utrzymuje się przez kilka godzin, a po wywietrzeniu w powietrzu można go poczuć na ubraniu. To dobra propozycja dla osób, które lubią słodkie, nieco mocniejsze kompozycje.
    Zalety:
    • Wypisane w opinii.
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie