Toniki i hydrolaty

Tołpa Dermo Face Sebio+ Tonik 2 kwasy 200ml
Tołpa Sebio+ Tonik do Twarzy 2 Kwasy 200ml

• 7 kwietnia 2025 o 7:50
    Zmniejszenie ilości wyprysków
    Tonik kupiłam z myślą o trądziku na skórze pleców. Tonik Dermoface Sebio+ 2 kwasy zamknięty jest w plastikowej butelce. Zawiera kwasy, jest przezroczysty, o konsystencji wody. Produkt można nałożyć na skórę za pomocą wacika kosmetycznego, wystarczy kilka kropel żeby pokryć cały obszar ciała. Przy nałożeniu nieco piecze, ze względu na obecność w składzie kwasów. Ja stosuje raz, dwa razy w tygodniu, by nie naruszyć bariery skóry przy AZS. Wypryski są zmniejszone, pory zwężone. Produkt jest wydajny, skóra staje się wyciszona.
  • 2 lutego 2025 o 10:44
    Świetny tonik
    Jestem zachwycona tym tonikiem. Od 2 miesięcy stosuje i widzę ogromną różnice w jakości mojej cery. Często kupowałam produkty, które stosowałam kilka dni i nie przynosiły żadnych efektów. Bardzo mnie to zniechęcało, przestawałam korzystać, traciłam pieniądze i nadal problem z trądzikiem narastał. W tym przypadku widać efekty już po krótkim czasie stosowania. Bardzo to mnie mobilizuje, żeby dbać o skórę i wyrabiam sobie dobra nawyki. Tołpa dermo face sebio+ tonik 2 kwasy to produkt, w którym jestem zakochana. Ma przyjemny zapach, nie podrażnia mojej skóry i bardzo oczyszcza moją cerę. Polecam serdecznie.
    Zalety:
    • wydajny, atrakcyjna cena, przyjemny zapach
  • 17 stycznia 2025 o 9:55
    Tołpa Dermo Face, Sebio+, Tonik `2 kwasy`
    Kiedy pierwszy raz użyłam toniku Tołpa Dermo Face, Sebio+, byłam naprawdę ciekawa, jak wpłynie on na moją skórę. Aplikacja była bardzo prosta – wystarczyło nałożyć go na wacik i delikatnie przemyć twarz. Od razu poczułam przyjemne uczucie odświeżenia, ale zauważyłam też lekkie szczypanie skóry, co początkowo było nieco niekomfortowe. Jednak szybko przypomniałam sobie, że to normalne zjawisko przy produktach zawierających kwasy, więc nie przejęłam się tym za bardzo. Po kilku dniach regularnego stosowania toniku zaczęłam zauważać pozytywne zmiany w wyglądzie mojej skóry. Niedoskonałości, które wcześniej były bardzo widoczne, zaczęły się zmniejszać, a pory stały się mniej rozszerzone. Tonik naprawdę działa! Moja skóra wyglądała na zdrową, gładką, a jej naturalny blask powrócił, co było dla mnie ogromnym plusem. Co istotne, mimo że mam skórę dość wrażliwą, tonik nie wywołał żadnych podrażnień, co jest dla mnie niezwykle ważne przy wyborze produktów pielęgnacyjnych. Dzięki temu mogłam cieszyć się efektem bez obaw o niepożądane reakcje. Podsumowując, tonik Tołpa Dermo Face, Sebio+ to naprawdę świetny wybór dla osób z problematyczną cerą. Zdecydowanie polecam go każdemu, kto chce poprawić kondycję swojej skóry, zwłaszcza gdy boryka się z niedoskonałościami i chce przywrócić skórze zdrowy, świeży wygląd.
    Zalety:
    • Łatwość aplikacji – tonik jest prosty w użyciu, wystarczy nałożyć go na wacik i przetrzeć twarz.
    • Efektywność – po kilku dniach zauważalne zmniejszenie niedoskonałości i poprawa wyglądu skóry (mniejsze pory, zdrowy blask).
    • Brak podrażnień – pomimo wrażliwej skóry, tonik nie wywołał żadnych reakcji alergicznych ani podrażnień.
    • Naturalny blask – przywraca skórze zdrowy, świeży wygląd.
    • Działanie na problematyczną cerę – skutecznie redukuje niedoskonałości, co jest dużym plusem dla osób z problematyczną skórą.
    Wady:
    • Lekkie szczypanie – początkowe uczucie szczypania skóry, które może być nieco niekomfortowe, choć jest to typowe przy produktach z kwasami.
    • Potrzebna jest regularność – aby zauważyć efekty, tonik trzeba stosować przez kilka dni, co może wymagać cierpliwości.
  • 25 września 2024 o 12:41
    Bardzo dobry tonik na pryszcze!
    Szukając dobrego toniku na niedoskonałości to lada wyzwanie ponieważ jest tego od groma i ciężko się na jakiś zdecydować. Ja dałam po raz kolejny szansę tej marce Tołpa i nie zawiodłam się absolutnie! Moja cera po ciąży bardzo się zmieniła pojawiły się zaskórniki i widoczne pory nie wiedziałam co w tej sytuacji może pomóc ale już znalazłam swój fawory. Tonik niweluje niedoskonałości i zmniejsza widoczność porów testuje go dopiero od miesiąca ale widzę znaczną poprawę. Tonik zawiera kluczowe kwasy które redukują niechciane niespodzianki na twarzy dlatego delikatnie piecze skóra po zastosowaniu. Aplikacje wykonuje na wacik kosmetyczny rano i wieczorem po dokładnym oczyszczeniu twarzy.
    Zalety:
    • Zawiera kluczowe kwasy
    • Dostępność
    Wady:
    • Delikatnie piecze skóra po zastosowaniu ale to chyba tak ma być.