Preparaty punktowe

Selfie Project #StopSpots, Anti Pimple Glowing Stars Gwiazdki punktowe przeciw wypryskom świecące w ciemności

• 5 października 2024 o 22:51
    Gwiazdka
    Selfie Project #StopSpots Anti Pimple Glowing Stars to naprawdę fajny produkt! Te gwiazdki punktowe przeciw wypryskom są nie tylko skuteczne, ale również bardzo innowacyjne. Świecące w ciemności sprawiają, że aplikacja staje się przyjemnością, a ich uroczy wygląd dodaje odrobiny magii do rutyny pielęgnacyjnej. Działają skutecznie, pomagając szybko zwalczać niedoskonałości i łagodzić stany zapalne, co jest dla mnie ogromnym plusem. Dodatkowo są łatwe do nałożenia i świetnie przylegają do skóry. To doskonała opcja dla osób borykających się z wypryskami – polecam każdemu, kto szuka skutecznego i zabawnego rozwiązania w pielęgnacji!
    Wady:
    Annak91
    28 lutego 2024 o 21:20
    Bardzo dobrze wyciszają stany zapalne
    Już od dłuższego czasu chciałam zakupić jakieś plasterki, a będąc stacjonarnie w Rossmannie zakupiłam te że względu na kwas salicylowy, który moja skóra uwielbia. W opakowaniu jest 16 plasterków w ksztacie gwiazdki, które odklejamy z przeźroczystej folii jak naklejki. Bardzo dobrze trzymają się na skórze. Mam cerę mieszaną, ze skłonnością do zaskórników, takie duże podskórne stany zapalne robią mi się rzadko, przeważnie po zjedzeniu czekolady czy w czasie okresu. Plasterek naklejam zawsze na noc, na czystą skórę, aplikując na to normalnie pielęgnację. Rano stan zapalny jest gdzieś o 60% mniejszy, pierwszy raz po ściągnięciu plasterka to był dla mnie normalnie szok, że dają taki szybki efekt. Bardzo szybko radzą sobie z podskórnymi wypryskami, nie zostawiając przebarwień. Pomijając to, że nie dawały żadnego efektu świecenia w ciemności (co w sumie nawet lepiej) to bardzo dobrze sprawdziły mi się. Miałam kupić inne, żeby przetestować ale zostanę narazie przy tych bo dają super szybki efekt.
  • 18 lutego 2024 o 14:31
    Jestem na nie
    Choć już dość rzadko, to zdarza mi się sięgnąć po punktowy preparat przeciwtrądzikowy. Miewam niewielkie stany zapalne w niektórych momentach cyklu i wtedy decyduję się na produkty tego typu. Arkusz plasterków w kształcie gwiazdek spakowany jest w plastikową, płaską 'kopertę' z motywem galaxy, która dzięki ciemniejszej szacie graficznej przyciąga uwagę na sklepowej półce. Nie ma problemów z aplikacją, ale gwiazdki nie trzymają się najlepiej skóry. Próbują z niej 'zjeżdżać' i odklejają się. Nie zauważyłam obiecywanego 'świecenia w ciemności' :( Poza tym nie zdawały się w ogóle pomagać na moje niedoskonałości, nie wyciągały nadmiaru sebum, nie pomagały na zaognione stany zapalne. Przynajmniej nie pachniały nieprzyjemnie. Dość dużym plusem jest lokalna dostępność produktu, niestety nie jest on najtańszą możliwą opcją i nie wykazując pożądanego działania, na pewno do najwydajniejszych nie należy.
    Zalety:
    • ciekawy design opakowania
    • neutralny zapach
    Wady:
    • brak działania
    • nie świecą w ciemności
    • niewydajne