WIZAŻ logo

Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    NAM Eyebrow Pen Pomade – Wodoodporna pomada do brwi, odcień 03 Natural Medium Blonde Jestem szatynką i trochę obawiałam się, że kolor 03 Natural Medium Blonde będzie zbyt jasny lub rudy na moich brwiach – na szczęście te obawy okazały się bezpodstawne. Odcień leży naturalnie i nie daje efektu rudości, który często zdarza się przy jaśniejszych numerach. Produkt spełnia swoje zadanie: trzyma się przez cały dzień, nie ściera się i nie wymaga poprawek. Pędzelek jest precyzyjny, co ułatwia modelowanie kształtu brwi nawet bez wprawy. Przy kolejnym zakupie sięgnę po odcień 02 Cool Deep Brown, żeby uzyskać jeszcze głębszy efekt – myślę, że będzie idealny do mojej karnacji.
    Zalety:
    • trzyma się cały dzień
    • nie ściera się
    • precyzyjny aplikator
    • brak efektu rudości przy odcieniu 03
    • dobry dobór koloru dla szatynek
  • 8 sierpnia 2025 o 7:44
    nam brwi
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ten produkt to dla mnie strzał w dziesiątkę. Pomada świetnie się utrzymuje przez cały dzień, nie rozmazuje się i nie znika nawet przy wyższych temperaturach. Aplikator z precyzyjnym pędzelkiem pozwala na bardzo dokładne podkreślenie kształtu brwi – nawet przy cienkich i niesfornych włoskach. Konsystencja jest kremowa, łatwa w aplikacji, a pigmentacja bardzo dobra – wystarczy niewielka ilość, żeby uzyskać wyraźny efekt. Dodatkowy plus za to, że produkt nie podrażnia skóry i wygląda naturalnie. Dla mnie to jeden z najlepszych kosmetyków do brwi, jakie miałam okazję testować. Zdecydowanie polecam i na pewno kupię ponownie!
  • 8 listopada 2023 o 23:25
    Za dużo powiedziane.....
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktutydzień
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Brwi to moja pięta Achillesowa. Zawsze miałam z nimi problem. Słaba pigmentacja, włoski rosnące w każdym możliwym kierunku, przerzedzenia... Walka z tym nie jest łatwa. Stosowałam już kredki, pomady a teraz przyszedł czas na nowość z Nam - Eye Pen Pomade ( wodoodporną pomadę do brwi). Opakowanie produktu to plastikowy pisak 2 w 1. Z jednej strony posiada ścięty pędzelek, który służy do nakładania kosmetyku, a z drugiej pomadę. Aplikator jest precyzyjny, dzięki czemu świetnie sobie radzi z nabieraniem i później nakładaniem pomady na brwi. Zapach pomady ma czysto chemiczną woń. Nie przypadł mi on do gustu, jednakże da się wytrzymać. Konsystencja produktu jest kremowa, wręcz masełkowata, idealna do aplikacji. Nie miałam problemu z nałożeniem, a potem wykończeniem brwi. Pomadę udostępniono w dwóch kolorach: 1 Neutral Deep Brown, 2 Cool deep brown. Są to odcienie głębokiego brązu, dlatego blondynki mogą mieć problem z dobraniem idealnego dla siebie odcienia. Ja najpierw testowałam kolor nr 2 jednak uznałam, że przez chłodną barwę kompletnie mi nie odpowiada i zmieniłam na Neutral Deep Brown, w moim odczuciu cieplejszą. Kosmetyk świetnie wypełnia ubytki w brwiach, dobrze nadaje kolor, dlatego z jego ilością trzeba ostrożnie i pomaga w modelowaniu. Niestety nie zgodzę się z tym, aby utrwalał włoski na czas noszenia makijażu, czy był wodoodporny. No właśnie, ten produkt reklamuje się jako wodoodporny. Mam z tym problem, bo o ile nie zmyją go delikatne krople deszczu lub lekko zroszone potem czoło, tak już większa ilość wody zmienia postać rzeczy. Testując ten produkt liczyłam, że będę musiała użyć odpowiednich kosmetyków do demakijażu, aby pozbyć się pomady z moich brwi. W rzeczywistości wystarczył lekko nasączony wodą wacik i wszystko zeszło. Dla osób zapominających o brwiach i lubiących w ciągu dnia, w oczywistej niewiedzy, pogmerać przy nich, jest światełko w tunelu - pomada się nie rozmazuje. Skład produktu wygląda obiecująco. Nie jest on stricte naturalny, ale jest bezpieczny dla skóry i u mnie nie powoduje reakcji alergicznych. Cena produktu należy do wysokich. W regularnej sprzedaży to 42,99 zł. Za tak niewielką ilość produktu to jest dużo. Warto czekać na promocję, a co jakiś czas występują one na stronie internetowej marki Nam lub w sieci sklepów Rossman. Wtedy koszt produktu wynosi prawie o połowę mniej. Podsumowując, Nam wypuściło na rynek produkt, który dużo nie zmienił w makijażu. Jest to dobra pomada do brwi i można wykonać nią świetny makijaż, jednak nie wszystko jest tak jak opisał na opakowaniu producent.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Zobacz także inne Pomady do brwi

szukaj