Płyny do higieny intymnej

Sielanka Peonia, Żel do higieny intymnej

• 6 kwietnia 2025 o 11:59
    Delikatny
    Bardzo fajny żel do higieny intymnej o pojemności 400 ml. W zapachu jest delikatny, trochę przypomina borówki. Nie podrażnia, robi to co powinien robić żel do higieny intymnej.
    Zalety:
    • Nie podraznia
    • Ładnie pachnie
    • Duże opakowanie
  • 4 marca 2025 o 18:07
    Bezpieczny dla całej rodziny
    Żel zamknięty został w butelce z pompką o pojemności 400ml. Produkt jest fajnej konsystencji, przezroczysty o specyficznym zapachu. Pompka fajnie dozuje odpowiednią ilość kosmetyku. Płyn bardzo dobrze się pieni oraz oczyszcza. Łagodzi oraz nie powoduje podrażnień . Łatwo się go wypłukuje. Cała moja rodzina wraz ze mną jest zadowolona z jego fajnego działania.
    Zalety:
    • Łagodzi podrażnienia, jest bezpieczny dla całej rodziny nawet tych najmłodszych
  • 6 października 2024 o 18:44
    Nawilża, łagodzi podrażnienia-doskonały skład
    ◾️Higiena intymna jest dla mnie szczególnie ważna, gdyż jakiś czas temu miałam problem z nawracającymi infekcjami intymnymi, intymnymi jak się okazało wywołał je właśnie kosmetyk do higieny intymnej i teraz, kupując kosmetyki do okolic intymnych zwracam uwagę na skład. ◾️Jednak, dzięki temu żelowi nie muszę się już martwić infekcjami intymnymi, ponieważ jest on łagodny dla mojej skóry oraz jest przebadany dermatologiczne. ☑️Opakowanie: ➖️Żel zamknięty jest w plastikowej butelce z aplikatorem typu pompka. ➖️Burtelka o fajnym topornym kształcie, dzięki czemu nie przewraca się na półce. ➖️Etykieta na butelce w kolorze ombre od niebieskiego po biały. ➖️Napisu na opakowaniu czytelne szczegółowe w języku polskim. ☑️Pojemność: ➖️Butelka o pojemności 400 ml ☑️Data ważności: ➖️Żel należy zużyć w ciągu 6 miesięcy od otwarcia. ☑️ Konsystencja-Kolor – Zapach ➖️Żel bezbarwny. ➖️Żel ma gęstą konsystencję i przepiękny zapach. ☑️Skład: ➖️W składzie żelu znajdziemy aż 99% składników pochodzenia naturalnego. ➖️Żel ma właściwości nawilżające i regenerujące, a odpowiedzialny jest za to kwas hialuronowy, który znajdziemy w jego składzie znajdziemy również kwas mlekowy, który ma korzystny wpływ na mikroflorę okolic intymnych i utrzymuje odpowiednie PH w okolicach intymnych. ☑️Użytkowanie : ➖️Aplikaror dobrze dozuje Żel. ➖️Pompka nie zacina się ➖️Jedna doza spokojnie starczy na umycie okolic intymnych. ☑️Efekty: ➖️Żel w delikatny sposób oczyszcza okolice intymne. ➖️Moja skóra po umyciu jest odświeżona i nawilżona, a o dyskomforcie nie ma mowy.
    Zalety:
    • Poręczne opakowanie
    • Aplikator typu pompka
    • Skład
    • Konsystencja
    • Nawilża i odżywia skórę
    Wady:
    • Brak wad
  • 17 marca 2024 o 21:43
    Jest okej, ale już do niego nie wrócę
    Produkt jest jakąś nowością w Hebe i skusił mnie swoją bardzo niską ceną. Żelu do higieny intymnej schodzi u nas w domu dużo, ponieważ stosujemy go do podmywania się bidetką po czynnościach wucetowych. Stąd często zależy mi na dobrym, ale jednak nie najdroższym produkcie. Sielanka ma trzy wersje tego żelu, a ta z dodatkiem kwasu hialuronowego wydawała mi się najbardziej uniwersalna dla wszystkich domowników. Nic bardziej mylnego. Zapach peoni jest bardzo, ale to bardzo słodki. Trochę naiwnie, ale nie spodziewałam się tego po niebieskim opakowaniu. Nie za dobrze miesza się on z zapachem mojego ciała. Po prostu wybitnie mi on nie pasuje. Mąż oczywiście też nie jest usatysfakcjonowany takim typowo kobiecym zapachem. Skład opiera się na bardzo typowych, mocnych środkach myjących. Kwas hialuronowy jest dość wysoko w składzie, więc wydaje się to dobrą prognozą. Żel nie wysuszył i nie podrażnił moich miejsc intymnych, ale też nie zauważyłam jakiejś pielęgnacji. Za tę cenę nie mam wygórowanych oczekiwań, więc napiszę, że jest po prostu okej. Jest to przyzwoity budżetowy produkt. Jest bezbarwny w kolorze, dobrze się go rozpienia i sprawnie spłukuje. Pojemność jest typowa, bo 400ml. Pompka działa bez zarzutu. Szata graficzna trochę jak z poprzedniej epoki, mało współczesna, niby taka naturalna, ale przynajmniej nie narzucająca się. Może pokuszę się kiedyś na inne wersje zapachowe, bo poza tym aspektem to nie mam zarzutów.
    Zalety:
    • dobrze domywa miejsca intymne
    • nie podrażnił
    • dobrze się pieni i spłukuje
    • dobra cena i duża pojemność
    • delikatna, ale niewyszukana szata graficzna
    Wady:
    • bardzo słodka kompozycja zapachowa, jest jej dużo, zaraz po użyciu czuć długo w całej łazience