Wody perfumowane unisex

Tom Ford Beauty Vanilla Sex
notino.pl
Tom Ford Beauty Vanilla Sex
Sephora
Tom Ford - Vanilla Sex - Woda Perfumowana - Private Blend Vanilla Sex Edp 30ml - Dla Kobiet

• 5 stycznia 2025 o 15:25
    zapach na wyjątkowe okazje
    Trzeba przyznać, że perfumy od Toma Forda to już naprawdę wyższa półka, jeśli chodzi o zapachy. Polecam też ten zapach dla wszystkich wielbicieli wanilli. Jest to zapach unisex i na każdym będzie pachniał inaczej. Bardzo trwały. Piękny flakonik. Cena zawrotna.
    • Flakon
    W perfumerii
    xomaria
    27 lipca 2024 o 8:04
    Zapach jest fajny, ale...
    Perfumy są fajne, mocno waniliowe z migdałem, naprawdę uważam że zapach jest super, natomiast nie jestem przekonana czy za te pieniądze. Perfumy kupiły właściwie teraz, myślałam że być może nadadzą się jeszcze na teraz, ale zdecydowanie nie. Zapach jest ciepły, bardzo blisko skórny, pikantny a przy tym słodki. W pierwszym momencie czuć olejek migdałowy, który ja lubię, więc pomimo intensywności w ogóle mi nie przeszkadza. Później rozwija się piękny zapach wanilii.Przebija się też trochę marcepanu, trochę jaśminu. Zapach jest wielowymiarowy, mocny, bogaty, no dla mnie CUDO. Cena może odstraszać i rzeczywiście jeśli chodzi o to to nie jestem przekonana. Natomiast jeśli trafią się w jakiejś promocji to uważam, że warto. Flakon standardowy jak w perfumach TF. Trwałość też, dramatu nie ma, ale w ciągu dnia czasem trzeba go dopsikać. Ostatecznie zapach jest cudowny, intrygujący, ale nie wiem czy warty tej ceny.
    • Flakon
    W perfumerii