Serum do twarzy

Yolyn Pure Hyaluronan, Moisturuzing Face Serum Nawilżające serum do twarzy z kwasem hialuronowym

5 na 51 opinię

Yolyn Serum do Twarzy z Kwasem Hialuronowym 30ml
Yolyn Lab

• 19 maja 2024 o 13:17
    Marka Yolyn i jej kosmetyki do tej pory nie były mi za bardzo znane. Często przewijały mi się na stronach różnych drogerii internetowych jednak do tej pory nie miałam okazji niczego od nich używać. Tym razem zdecydowałam się, że jednak dam im szansę i w końcu przetestuję. W pierwszej kolejności padło na serum z dodatkiem kwasu hialuronowego. Bardzo lubię ten składnik i dość często się na niego decyduję w różnego rodzaju kosmetykach ponieważ potrafi on dawać mojej skórze naprawdę udany efekt. Serum udało mi się zakupić będąc w drogerii Hebe. Jego cena regularna wynosi około dwudziestu ośmiu złotych. Opakowanie zachowane zostało w kolorze bardzo ładnej, jasnej mięty. Umieszczono na nim wszelkie, najważniejsze informacje na temat produktu, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład, zalecany sposób użytku czy krótki opis. W rolę aplikatora wciela się działające bez zarzutu szklana pipetka. Kosmetyk ma formę lekkiego, wodnistego serum. Pachnie lekko i orzeźwiająco. Bardzo szybko się wchłania, najlepiej aplikować go na wilgotną skórę. Daje naprawdę udany efekt nawilżający. Sprawia, że skóra jest bardzo miękka, elastyczna i ujędrniona. Dodatkowo nadaje efektu rozświetlenia i ukojenia. Zdecydowanie nadaje się do stosowania pod makijaż. Serum z dodatkiem kwasu hialuronowego bardzo dobrze mi się sprawdziło. Nadaje efektu nawilżenia, odżywienia i rozświetlenia. Dodatkowo jest wydaje i ma przyjemną, lekką konsystencję. Zdecydowanie polecam.
    Zalety:
    • Skład