Wody perfumowane damskie

Esotiq Esotiq x Joanna Krupa, Secret Sense EDP

• 3 marca 2025 o 12:21
    jest piękna!
    Bardzo lubię zapachy Joanny Krupy a ten skusił mnie różową etykietką. Sam zapach jest we flakoniku 30 ml - idealna wielkość do torebki. Zapach bardzo ładny i elegancki wyczuwalna nuta jaśminu i czarnej porzeczki. Zapach jest dość trwały - na mnie utrzymuje się do kilku godzin. Jeden z moich ulubionych zapachów z kolekcji Joanny Krupy.
    Zalety:
    • ładne opakowanie, bardzo ładny i mocny zapach, trwała
  • 1 marca 2025 o 17:43
    Nie mogłam się tego nawąchać!
    Kupiłam w drogerii na promocji i zapłaciłam wtedy za nie 5 dyszek, nie liczyłam na mega trwałość ale przyciągnąl mnie niesamowity zapach, bardzo mi się spodobały. To prawdziwa uczta dla zmysłów! Kiedy pierwszy raz je otworzyłam, byłam zaskoczona subtelnością, ale i głębią zapachu. To połączenie nut kwiatowych i orientalnych sprawia, że zapach jest zarówno kobiecy, jak i pełen tajemniczości. Dodatkowym atutem jest poręczny i minimalistyczny flakon.
    Zalety:
    • Subtelna, ale trwała kompozycja zapachowa
    • trwałość
    Wady:
    xomaria
    28 grudnia 2024 o 8:46
    Sama pewnie bym ich nie kupiła, ale są fajne
    Esotiq Joanna Krupa Secret Sense to zapach, który łączy w sobie elegancję, subtelną kobiecość i odrobinę tajemniczości. Kompozycja jest pełna wdzięku i świeżości, ale jednocześnie ma w sobie coś niezwykle zmysłowego, co przyciąga uwagę. W głowie zapachu znajdują się nuty cytrusowe i owocowe, które wprowadzają uczucie lekkości i orzeźwienia. Z kolei serce zapachu to połączenie kwiatowych akordów, w tym delikatnej róży i jaśminu, które dodają całości elegancji i romantyzmu. Baza opiera się na ciepłych, drzewnych nutach, takich jak drzewo sandałowe i piżmo, które nadają zapachowi głębię oraz zmysłowość. Secret Sense to zapach, który dobrze sprawdza się zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. Jego trwałość jest zadowalająca, a kompozycja utrzymuje się na skórze przez kilka godzin, co czyni go odpowiednim wyborem na całodzienną aktywność. To perfumy dla kobiet, które cenią sobie subtelną elegancję i pragną otaczać się zapachem pełnym harmonii, ale jednocześnie z lekką nutą tajemniczości. Esotiq Joanna Krupa Secret Sense to zmysłowy, ale nieprzytłaczający zapach, który pasuje do kobiet szukających wyważonego połączenia świeżości i elegancji. Idealny dla tych, które pragną poczuć się pewnie, ale jednocześnie subtelnie.
    Shaki3
    29 maja 2024 o 14:07
    Dla fanek słodkich owocowych kwiatowych zapachów
    Bardzo piękny zapach, zdecydowanie wybija się zapach słodkiej porzeczki i jaśminu. Bardzo trwały perfum, jak zresztą inne perfumy od Joanny Krupy. Zapach na ubraniach które miały styczność z popsikaną skórą zostaję przez dobre kilka dni. Jestem wybredna w kwestii perfum, lecz ten idealnie wpadł w mój gust. Słodki owocowo kwiatowy. Bardzo luksusowy zapach.
    Zalety:
    • Trwałość zapachu, elegancki flakonik idealny do schowania w torebce, piękny owocowo kwiatowy zapach
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie