Odżywki do włosów

TRESemme Biotin Repair, Conditioner Regenerująca odżywka do włosów suchych i zniszczonych (nowa wersja)

Nasi użytkownicy zostawili 155 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 stycznia 2025 o 10:16
    Na zniszczone włosy, pozbawione blasku, matowe - bardzo fajna odżywka!
    Produkt kupiłam parę lat temu na promce w Rosmanie i po użyciu zakochałam się. Moje włosy ciężko jest ujarzmić. A z pomocą tej odżywki bardzo ładnie się rozczesują, nie plączą, nie elektryzują, są wygładzone oraz miłe w dotyku. Wracam co jakiś czas do tej odżywki z wielką chęcią !
    Zalety:
    • Pięknie pachnie
    • Dobry efekt - włosy dobrze się rozczesują, nie plączą
    • Super wygładza włosy
    malagia
    30 maja 2024 o 20:46
    Poprawiła sypkość moich włosów
    Mam włosy cienkie, rozjaśniane, dodatkowo z tendencją do przetłuszczania się u góry, a przesuszone u dołu. Odżywka Tresemme Biotin spowodowała, że moje włosy mniej się łamią, są bardziej sypkie, nie plączą się, są miłe w dotyku. Ma dość gesta konsystencję, co ułatwia nakładanie i wpływa na wydajność. Jej działanie jest wyczuwalne nawet przy szybkim nałożeniu na 2-3 minuty. Wracam regularnie do tego produktu. Polecam !
    Zalety:
    • Długofalowe działanie.
    • Konsystencja
    • Wrażenie "miłych wlosow"
  • 21 kwietnia 2024 o 19:44
    taka sobie
    Odzywka procz pieknego zapachu niestety nie poprawiła kondycji moich włosów,niestety nie zauważyłam dociążenia,nawilżenia czy regeneracji, używałam dość często i zwiększyłam ilośc oraz długosc trzymania odzywki na wlosach,niestety w niczym to nie pomogło
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    AM_1990
    14 kwietnia 2024 o 21:41
    Miękkie, wygładzone włosy już po pierwszym uzyciu
    Mam zniszczone, rozjasniane, suche włosy. Odżywkę stosuję w układzie MOO jako drugie O. Po spłukaniu nakładam jeszcze mgiełkę ułatwiającą rozczesywanie i serum z silikonami. Po takich zabiegach moje włosy są mięciutkie, ładnie się układają, są odżywione i się nie puszą . Ta odżywka stosowana jako drugie O to moje odkrycie, sprawdza się doskonale, najlepiej z dotychczas stosowanych produktów. Dodatkowo pięknie pachnie, łatwo się spłukuje i cena jest przystępna. Nie widzę żadnych negatywów tego produktu, jestem wręcz zakochana!
    Zalety:
    • Działanie
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Wydajny
    • Pięknie pachnie
    • Niska cena
    Wady:
    • Brak!
    iza91ck
    10 kwietnia 2024 o 22:44
    Must have!
    Odżywka TRESemme Biotin Repair to must have każdej kobiety, która pragnie mieć codziennie włosy, jakby wyszła prosto od fryzjera :) Zauważalnie regeneruje włosy, odżywia oraz ułatwia rozczesywanie, przy czym nie obciąża włosów. Uratowała ona moje włosy po zimie, gdy włosy stały się suche, szorstkie i plączące. Uzdrawiające działanie widać już po pierwszym użyciu. Kosmetyk pachnie przepięknie oraz jest bardzo pojemny i starcza na długo przy średniej długości włosów. W połączeniu z szamponem tej samej linii - efekt bomba! :)
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl