Maski do włosów

Revoss Professional Aloe Hair Mask Maska do włosów zwiększająca objętość

• 3 marca 2025 o 8:52
    to prawdziwy game changer!
    Bardzo spodobała mi się ta maska! Nadaje fryzurze lekką, naturalną objętość bez obciążania, a włosy są świeże na dłużej. Do tego pięknie wygładza i nawilża, dzięki czemu pasma wyglądają zdrowo i lśniąco :)
    Zalety:
    • nadają świeżość i fajną objętość
    • super zapach
    • duża wydajność
    • przyjemna konsystencja
    • zostawia lśniące włosy
    • ułatwia rozczesywanie
  • 1 października 2024 o 8:01
    Revoss Professional Aloe Hair Mask Maska do włosów zwiększająca objętość
    Muszę powiedzieć, że jest to jeden z najlepszych produktów do włosów, jakie miałam okazję używać. Maska ta nie tylko przyciągnęła mnie swoim opakowaniem, ale przede wszystkim efektem, jaki osiągnęłam po jej zastosowaniu. Pierwsze, co zwróciło moją uwagę, to przyjemna konsystencja maski. Jest gęsta, ale jednocześnie łatwa do nałożenia, co pozwala na równomierne rozprowadzenie produktu na włosach. Już podczas aplikacji czuć, jak maska otula włosy, dostarczając im nawilżenia i odżywienia. Po spłukaniu włosy stają się zauważalnie miękkie i gładkie, co jest dla mnie kluczowym aspektem w pielęgnacji. Co więcej, po użyciu maski, moje włosy zyskały na objętości, co dla mnie jest ogromnym atutem, ponieważ zazwyczaj borykam się z ich przyklapnięciem. Maska sprawia, że stają się bardziej uniesione u nasady, co nadaje im zdrowy i pełny wygląd. Jednym z moich ulubionych aspektów tej maski jest jej zdolność do ujarzmiania niesfornych włosów. Po zastosowaniu, włosy są nie tylko nawilżone, ale również łatwe do stylizacji. Nie muszę się martwić o puszenie, a efekt gładkości utrzymuje się przez długi czas. Dodatkowo, zapach maski jest bardzo przyjemny – świeży i subtelny, co sprawia, że pielęgnacja włosów staje się prawdziwą przyjemnością. Maska jest wydajna, więc niewielka ilość wystarcza na pokrycie całej długości włosów, co czyni ją również ekonomicznym wyborem. Podsumowując, Revoss Professional Aloe Hair Mask to produkt, który zdecydowanie zasługuje na uwagę. Doskonale nawilża, zwiększa objętość i sprawia, że włosy są gładkie oraz pełne blasku. To idealne rozwiązanie dla osób, które pragną poprawić kondycję swoich włosów i nadać im zdrowy, pełny wygląd. Z całą pewnością polecam tę maskę każdemu, kto szuka skutecznego sposobu na pielęgnację włosów.
  • 5 września 2024 o 12:18
    Jest ok
    Maska obłędnie pachnie, niezwykle świeżo i przyjemnie. Jej działanie jest w porządku, Nadaje włosom blask , pomaga w rozczesywaniu. Nie zauważyłam jakichś spektakularnych efektów, ale nie mam też się do czego przeyczepić. Za tak niską cenę jest to naprawdę dobra jakość. Maska jest bardzo wydajna. Prawie litrowe opakowanie używam już drugi miesiąc i nie mam pojęcia kiedy je skończę.
  • 3 lipca 2024 o 0:02
    Objętość i lekkość moich włosów
    Maska do włosów z aloesem od Revoss Professional jest idealnym rozwiązaniem dla moich cienkich włosów. Po kilku miesiącach stosowania moje włosy zyskały naturalną objętość i lekkość, są pełne życia i łatwe do stylizacji.
    Zalety:
    • Zwiększenie objętości: Aloe wspomaga objętość włosów, dodając im pełniejszy wygląd.
    • Nawilżenie: Maska głęboko nawilża włosy, sprawiając, że są one miękkie i elastyczne.
    • Bez obciążania: Produkt nie obciąża włosów, zachowując ich naturalną lekkość.
    Wady:
    DagiStr
    21 lutego 2024 o 18:53
    Codzienna maska
    Jest całkiem spoko, włosy są po niej naprawdę świeże, czuć że żyją, mają bardzo ładny połysk, niemniej jednak ich zwiększonej objętości nie zauważyłam, a na tym zależało mi najbardziej. Produkt zamknięty w dużym pudełku - aż 900 ml - nie jest to najwygodniejsza pojemność, wolę jednak mniejsze, maska ma dość gęstą konsystencję i ładny świeży zapach z wyczuwalną nutą limonki. Jest bardzo wydajna, a przy tej pojemności serio nie wiem kiedy ją skończę... Czy kupię ponownie ? Pewnie nie, nie jest najgorsza ale też nie powala dzialaniem.
    Zalety:
    • Nadaje włosom świeżość i połysk
    • Ładny zapach
    Wady:
    • Nie zwiększa objętości
    • Bardzo duża pojemność