Serum do twarzy

Merz Spezial Hydro Glow Intensywne Serum nawilżające 30 ml
e-ZikoApteka.pl
Merz Sepzial Hydro Glow Intense Serum intensywna Pielęgnacja Nawilżająca 30 ml

• 8 listopada 2024 o 11:29
    Fajnie sprawdza się pod makijaż
    Szklana butelka z pipeta zapakowana w kartonik. 30 ml Serum intensywnie nawilżające konsystencja płynna przez co jest bardzo wydajne zapach dla mnie raczej taki apteczny. Ja mam sucha skórę i przyznaje, że sprawdza się bardzo dobrze szybko wchłania ale zostawia minimalnie lepka warstwę dobrze przy dalszej pielęgnacji. Sprawdziło się także pod spf czy makijaż. Skóra jest bardziej miękka jakby też nawilzona zyskała naturalnego blasku.
  • 29 września 2024 o 21:09
    Miłe zaskoczenie, które okazało się odmienionym wyglądem i nawilżeniem skóry
    Po kilku tygodniach stosowania tego serum nawilżająco - rozświetlającego, mogę śmiało powiedzieć, że to prawdziwy game-changer w mojej pielęgnacji skóry. Już po pierwszym tygodniu zauważyłam, że moja skóra stała się bardziej miękka, gładka i wyraźnie lepiej nawilżona. W miarę regularnego stosowania, skóra zyskała zdrowy, promienny wygląd, a drobne zaczerwienienia i podrażnienia zaczęły stopniowo znikać. Dzięki bogatemu składowi pełnemu odżywczych składników, cera nabrała promiennego blasku, a wszelkie zaczerwienienia i podrażnienia zniknęły, pozostawiając skórę idealnie jednolitą. To serum okazało się idealne dla mojej wrażliwej skóry. Jego formuła jest lekka, ale jednocześnie bogata w składniki nawilżające, co sprawia, że nie obciąża skóry, nie powoduje uczucia lepkości ani nie zapycha porów. Jednym z największych atutów tego produktu jest jego delikatność – nie zawiera drażniących składników, dzięki czemu jest świetnym rozwiązaniem dla osób z wrażliwą cerą. Nie powoduje podrażnień, a wręcz łagodzi wszelkie zaczerwienienia, sprawiając, że skóra staje się wyraźnie bardziej jednolita. Co więcej, serum szybko się wchłania i doskonale sprawdza się pod makijażem, dzięki czemu można je stosować zarówno rano, jak i wieczorem, a także pod makijaż! Formuła serum jest niezwykle lekka, a sam produkt aplikowany jest za pomocą pipety. Hydro Glow Serum Intense to prawdziwy eliksir piękna, który całkowicie odmienił moją rutynę pielęgnacyjną.
    Zalety:
    • Intensywne nawilżenie skóry
    • Wygodna aplikacja produktu
    • Rozświetlona skóra
    • Szybko się wchłania
    • Lekka konsystencja
    • Idealny produkt do skóry wrażliwej
  • 29 września 2024 o 10:00
    Całkiem fajne serum
    Serum: • kompleks czterech kwasów hialuronowych powoduje że skóra jest ujędrniona i nawilżona • witaminą C chroni przed stresem oksydacyjnym i przedwczesnym starzeniem • Beauty-Glow-Complex - to intensywna pielęgnacja nawilżająca • zawiera formułę Cellular Skin Active która dostarcza skórze składników odżywczych • serum nadaje się do stosowania rano i wieczorem na oczyszczoną skórę twarzy i szyi • idealnie nadaje się jako baza pod makijaż, nawilża skórę, podkład bardzo ładnie na nim wygląda, nie roluje się, samo serum nie skraca trwałości makijażu • wieczorem ładnie otula cerę • serum szybko się wchłania, nie powoduje lepkości • wystarczy niewielka ilość żeby poczuć efekt wygładzenia • szklana buteleczka z wygodną pipetą, pojemność 30 ml Po miesiącu stosowania zauważyłam że cera stała się bardziej promienna, nie jest już taka ziemista i szara. Moja skóra jest sucha, skłonna do podrażnień i reakcji alergicznych. Po zastosowaniu serum zrobiła się naprawdę przyjemna w dotyku, jest wyraźniej nawilżona, odżywiona. Nie wywołało żadnych niepożądanych reakcji Zapach ma delikatny, coś pomiędzy cytrusowo-aptecznym. Konsystencja lejąca, w kolorze wybielonej żółci. Jest testowane dermatologicznie.
    Zalety:
    • Szybko się wchłania
    • Nie roluje się pod makijażem
  • 28 września 2024 o 11:27
    Szybko się wchłania, nadaje się pod makijaż
    Serum zamknięte jest w szklanej, przeźroczystej butelce oklejonej etykietą z nazwą i właściwościami, o pojemności 30ml. Dawkowanie odbywa się za pomocą pipety. Serum ma lekką konsystencję, delikatnie gęstą, o mocno wyczuwalnym zapachu, ale dla mnie jest ok, nie przeszkadza mi ten zapach, jest przyjemny. Kolor jasno żółty. Serum bardzo szybko się wchłania, dzięki czemu przyspiesza to proces nakładania kolejnych produktów. Serum świetnie się sprawdzi pod makijaż, podkład trzyma się na nim idealnie. Serum stosuję od miesiąca i uzupełniam kapsułkami tej samej serii. Zauważyłam nawilżenie i świeżość na twarzy. Wydajność jest pozytywna, ponieważ konsystencja lekko gęsta sprawia, że produktu nie trzeba zbyt wiele, aby pokryć całą twarz. Produkt zawiera aż 99% składników pochodzenia naturalnego.
    Zalety:
    • Szybkie wchłanianie
    • Konsystencja
    • Działanie
  • 27 września 2024 o 17:08
    Świetne serum!
    Przez ostatni miesiąc dzięki wizaz.pl miałam możliwość testować Intensywnie nawilżającego serum Hydro Glow od Merz Spezial wraz z suplementem diety Hydro Glow tej marki. * Serum znajduje się w szklanej buteleczce z pipetą o pojemności 30ml, zapakowanej dodatkowo w kartonik. * Posiada bardzo przyjemny ale bardzo delikatny zapach. * Konsystencja jest średnio gęsta, jednak na tyle gęsta aby nie spływać z dłoni przy aplikacji. * W składzie znajdziemy 4 rodzaje kwasu hialuronowego, witaminę C, olej z nasion słonecznika, ekstrakt z kory magnolii lekarskiej oraz peoni. * Generalnie mam skórę mieszaną, która przetłuszcza się w strefie T natomiast policzki i czoło są przesuszone. * Po nałożeniu na skórę serum szybciutko się wchłania. Dosłownie czuć jak skóra ,,pije” to serum. Przy tym nie pozostawia, żadnej tłustej ani lepkiej warstwy. Skóra po tym serum jest naprawdę mega mocno nawilżona, mięciutka i gładka. Efekt jest na tyle fajny, że zdarzało się, że odpuszczałam sobie dodatkowe nakładanie kremu. Ponad to, serum przepięknie rozświetla, sprawiając, że skóra wygląda świeżo i promiennie. Dodatkowo zauważyłam, że rozjaśnia skórę oraz fajnie redukuje przebarwienia po niedoskonałościach.
    • działanie
    Wady: