Dobre, nawilżające serum do cery suchej.
Serum zakupiłam wraz z pozostałymi produktami z tej serii - nie ukrywam, że byłam jej bardzo ciekawa, chciałam sprawdzić, czy Eco Nature jest lepsza od malinowego Eco Sorbet. Tak więc - kupiłam, używam i na ten moment mogę powiedzieć tak - jest to bardzo dobry produkt, stworzony dla cer suchych i odwodnionych, ale raczej nie kupię go ponownie - wiecie, lata lecą, potrzeby skóry rosną, poza tym, jest tyle nowości do wypróbowania! ;)
PLUSY:
+Estetyczne i poręczne opakowanie - mamy tutaj szklaną i co ważne, przezroczystą buteleczkę z wygodną pompką - raz, że na bieżąco widzimy, ile serum nam jeszcze zostało, dwa - pompka dozuje optymalną ilość kosmetyku,
Szata graficzna również na plus, generalnie Bielenda umie w opakowania ;).
+Kremowa i jednocześnie lekka formuła.
+Przepiękny zapach jaśminu, mango i śliwki <3
+Bardzo dobry, wegański skład - tu nie znajdziemy parafiny, alkoholu, silikonów, fenoksyetanolu itd.
+Serum jest przyjazne skórze wrażliwej i alergicznej - nie uczula i nie wywołuje podrażnień.
+Nawilża skórę - tak, jak powinno nawilżać porządne serum,
+Koi skórę, nawet tę mocno podrażnioną.
+Delikatnie wygładza - ale to dzięki temu, że tak fajnie nawilża.
+Nadaje się pod makijaż - ale ja mam cerę suchą, zresztą, to właśnie takim cerom jest ono dedykowane i wierzcie mi - przy cerze suchej NADAJE się pod make up ;).
+Nie zapycha porów.
+Nie obciąża i nie przetłuszcza skóry.
+Dogaduje się dobrze z resztą pielęgnacji, z filtrami, z kolorówką - w zasadzie cokolwiek nałożę na to serum, to wygląda to dobrze, nic się nie warzy i nie roluje.
+Jest niesamowicie wydajne - mój egzemplarz mam dokładnie od połowy czerwca, przed dłuższy czas używałam tego serum dwa razy dziennie, a mam aktualnie pół butelki.
+Niedrogie, nawet w cenie regularnej,
+Łatwo dostępne.
+Polska marka.
MINUSY:
-Brak.
Generalnie rzecz biorąc - jeśli chodzi o jakość i działanie, to absolutnie nie mam się do czego przyczepić. Ma świetny, naturalny skład, przepięknie pachnie, jest diabelnie wydajne i co najważniejsze - działa tak, jak obiecuje producent.
Jednak mimo tylu plusów, nie kupię go ponownie - może zabrzmi to dziwnie, tym bardziej, że nie mam temu serum absolutnie nic do zarzucenia, ale przyznaję - mam ochotę wypróbować coś innego, poza tym, umówmy się - coraz bliżej mi do 30stki, potrzeby mojej skóry rosną, no i rynek co rusz zalewa fala nowości.
Niemniej jednak, mogę z czystym sumieniem polecić wam ten produkt - on naprawdę jest fajny i jest wręcz stworzony do wrażliwych, suchych cer.
Warto wypróbować na własnej skórze ;).