Bronzery i pudry brązujące

Nam Professional by Wibo Sculpting Stick Bronzer Konturujący bronzer w sztyfcie

• 9 marca 2025 o 12:14
    Jak masełko!!
    Ten bronzer od marki NAM to strzał w dziesiątkę! Ma przepiękny kolor- mam numer 1 i jest to lekko chłodny odcień dzięki czemu ładnie konturuje. Jego konsystencja jest niezwykle kremowa- doskonale blenduje się jak masełko, przez co aplikacja jest banalnie prosta. Opakowanie jest bardzo ładne. Jedyny minus to cena- bez promocji jest trochę drogi, ale mimo to warto go wypróbować.
    • kolor
    paLiaaa
    3 stycznia 2025 o 23:22
    Zdecydowanie warto!
    Bronzer jest naprawdę świetnym produktem – doskonale się blenduje, ma aksamitną konsystencję, która przypomina masełko, i nie tworzy plam. Jego trwałość jest imponująca, utrzymuje się przez cały dzień. Obecnie jestem na etapie kończenia opakowania, ale z pewnością kupię go ponownie, ponieważ spełnia moje oczekiwania w pełni.
    Zalety:
    • Wypisane w opinii.
    Wady:
    • Nie ma.
    Oolga89
    23 września 2024 o 1:43
    Polubiliśmy się na dłużej;)
    Jeden z ulubionych drogeryjnych bronzerów do konturowania na mokro. Blenduje się idealnie, można go stopniować, nie da się nim zrobić żadnych plam, formuła masełka. Dostępne są tylko chyba trzy odcienie ale będą pasować dla każdego. Utrzymuje się cały dzień, na koniec dnia twarz nadal jest ładnie wykonturowana, ładnie pracuje z innymi kosmetykami, nie roluje się, nie zapycha. Cena trochę wysoka ale można go czasami kupić w promocji.
    Zalety:
    • Łatwość nałożenia, utrzymanie, kolory
  • 4 września 2024 o 13:56
    Piękny, łatwy i przyjemny w użyciu
    Kolory są chyba trzy, ale mogłabym kupić każdy w sumie bo wszystkie są idealnie dobrane , neutralne i doskonale się prezentują. Mam odcień True neutral bo tylko ten się ostał u mnie w Ross jak była na nie promka;) Normalna cena jest niestety dość wysoka, ale od czego są promocje;) No, nie wiem jak Wy, ale ja inaczej zakupów nie robię;) Bardzo mnie pociągała do zakupu ta forma właśnie sztyftu. Przemawia do mnie szczególnie łatwością nakładania. Biorąc pod uwagę fakt,że sztyft jest idealnie miękki na tyle żeby się dobrze rozprowadzić na buzi. Doskonale się rozciera, blenduje czy to gąbką czy pędzlem. Przyjemny zapach sztyftu a ta masełkowata konsystencja umilają aplikację. Obwoluta sztyftu jest w gustownym bezowym kolorze jet elegancka a plastik mocny i stabilny. Nakładam go bezpośrednio go zarówno bezpośrednio na sam podkład jak i na przypudrowaną buzie i oba sposoby tak samo się sprawdzają a kontur trzyma się jak trzeba. Doskonale łączy się z różnymi podkładami i pudrami. nie tworzy plam, nie brudzi, nie znika w ciągu dnia. Wygląda bardzo naturalnie więc jak chcę mocniejszy efekt czasem go podrasuję jeszcze po prostu pudrem brązującym. Forma sztyftu idealnie się sprawdza na wyjazdy. Jeśli jeszcze nie próbowałyście polecam serdecznie bo warto. U mnie w Ross znikają jak świeże bułeczki jak tylko pojawi się promocja, a to chyba o czymś świadczy.
  • 31 sierpnia 2024 o 14:03
    ULUBIONY!!
    Mój ulubiony drogeryjny stick do konurowania, łatwo się nakłada, fajnie się blenduje, bardzo ładnie odcienie do wyboru, dużo produktu w opakowaniu. Polecam!
    Zalety:
    • Łatwa aplikacja
    • Łatwe blendowanie