WIZAŻ logo

• 21 marca 2026 o 21:57
    Jestem zakochana
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Róż posiada bardzo dobry pigment, ślicznie pachnie oraz super się blenduje! Na plus jest też to, że nie zostawia plam na skórze. Szczerze mogę polecić każdemu!
    Zalety:
    • Nie zostawia plam
    • Super zapach
    Wady:
    • Nie ma
  • 2 lutego 2026 o 23:11
    Trudna aplikacja pędzlem
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kupiłam go głównie przez współprace z Wedlem, bo przepięknie pachnie. Róż zdecydowanie zaskoczył mnie swoją pigmentacją. Jeśli lubisz mocny efekt, będzie to produkt dla Ciebie! Jednocześnie muszę zaznaczyć, że nie jest łatwy w aplikacji — produkt ciężko się nabiera na pędzel, więc trzeba go dobrze „rozgrzać”. Kolor trzyma się świetnie przez cały dzień, nie tworzy smug i bardzo ładnie scala się ze skórą, ale aplikacja wymaga cierpliwości i odpowiedniego pędzla.
    Zalety:
    • niesamowita pigmentacja – intensywny, trwały efekt,
    • piękny, nasycony kolor,
    Wady:
    • ciężko nabrać na pędzel – trzeba „rozgrzać” produkt,
    • wymaga precyzji, by uniknąć zbyt mocnego efektu.
  • 7 grudnia 2025 o 19:58
    Całkiem ok
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Zacznę od pozytywów: bardzo ładne kolory, długo utrzymuje się na twarzy, można budować pigment, całkiem dobrze się rozciera. Na minus fakt, że bardzo ciężko go nabrać na pędzel czy gąbkę, trzeba go najpierw porządnie rozgrzać.
    Zalety:
    • kolory
    • można budować krycie
    • ładnie się rozciera
    Wady:
    • tępy pod palcami
    • ciężko go przenieść z opakowania na pędzel czy gąbkę
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 2 listopada 2025 o 16:24
    Słodki róż
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Nie ukrywam, że kupiłam ten róż głównie przez... współpracę z Wedlem 😅 No bo kto się oprze temu uroczemu, czekoladowemu motywowi? Na szczęście okazało się, że za ładnym opakowaniem idzie też bardzo przyjemny produkt. Róż ma kremową konsystencję – nie jest tłusty ani lepki, ale łatwo się rozprowadza palcami czy gąbką. Daje świeży, naturalny efekt, jakby policzki lekko zaróżowiły się po spacerze. Kolor jest subtelny, ale można go spokojnie budować – od delikatnego rumieńca po bardziej wyrazisty efekt. Utrzymuje się kilka godzin, potem trochę blednie, ale w ładny sposób, nie zostawia plam. Plus za zapach – lekko słodki, czekoladowy, ale nie męczący.
    Zalety:
    • cudowny zapach
    • naturalny efekt
    • można stopniować kolor
    Wady:
    • trwałość mogłaby być lepsza,
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    24 lutego 2025 o 14:55
    Świetny róż
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Róż kupiłam od razu gdy tylko wyszła cała kolekcja kosmetyków we współpracy z Wedlem. Oczywiście oprócz wyglądu różu kusił mnie jego zapach. Róż dostajemy w małym słoiczku z nakrętką. Ja wybrałam róż w odcieniu 01 harmonia i jest to piękny, ciepły brzoskwiniowo - różowy odcień. Róż jest dość zbity. Można go aplikować dwojako, żeby nie narobić sobie plam: 1) aplikacja bezpośrednio z opakowania - dla wprawionych, trzeba z nim szybko pracować, bo szybko zastyga 2) aplikacja dla mniej wprawionych lub nielubiących się spieszyć - trzeba wygrzebać niewielką ilość produktu, rozgrzać na grzbiecie dłoni i zaaplikować na twarz, ale tu również nie można zbytnio się ociągać, bo produkt szybko zastyga. Róż można aplikować gąbką, pędzlem, ale też wklepać palcem. Przy dłuższej pracy nad nim można narobić sobie plam, bo tak jak wspomniałam wyżej, produkt błyskawicznie zastyga. Jest dość trwały, jak na produkty tego typu i nie wymaga przypudrowania. Nie zostawia lepkiej, klejącej warstwy. Jest bardzo ładnie napigmentowany. Jeżeli chodzi o zapach to jestem troszkę zawiedziona, bo jest on ledwo ledwo wyczuwalny i to z nosem wsadzonym bezpośrednio w róż. Liczyłam na coś więcej. Róż jest naprawdę świetny i jeżeli będzie jeszcze dostępny, to kupię go ponownie.
    Zalety:
    • kolor jest piękny
    • pigmentacja
    • zastyganie na półmat
    Wady:
    • szybko zastyga i trzeba z nim szybko pracować

szukaj