Wszystkie składniki:
talc, mica, ci 77891, boron nitride, ci 77492, trimethylsiloxyphenyl dimethicone, dimethicone, methicone, ci 77491, pentylene glycol, glyceryl caprylate, phenoxyethanol, dimethiconol, magnolia officinalis bark extract alc, mica, ci 77891, boron nitride, ci 77491, trimethylsiloxyphenyl dimethicone, ci 77492, methicone, dimethicone, ci 77499, pentylene glycol, glyceryl caprylate, phenoxyethanol, dimethiconol, magnolia officinalis bark extract talc, mica, ci 77491, boron nitride, trimethylsiloxyphenyl dimethicone, methicone, dimethicone, ci 77492, ci 77499, pentylene glycol, glyceryl caprylate, phenoxyethanol, ci 77742, dimethiconol, magnolia officinalis bark extract calcium sodium borosilicate, caprylic/capric triglyceride, silica, aluminum starch octenylsuccinate, isocetyl stearoyl stearate, ci 77891, coco-caprylate/caprate, cetyl alcohol, triheptanoin, mica, aqua, ci 77491, c9-12 alkane, polyurethane-100, glyceryl caprylate, tin oxide, propanediol, benzoic acid, ethylhexylglycerin, sorbic acid.