WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Marion SPA, Maseczka rozgrzewająco - oczyszczająca do cery tłustej i mieszanej

lucky88
    21 lipca 2017 o 15:02
    Fajnie rozgrzewa
    Maseczka dobrze rozgrzewa skórę przy nakładaniu. Ma rzadką konsystencję i ładny zapach. Dobrze oczyszcza skórę ale mogłaby lepiej oczyszczać pory skóry na nosie.
    Zalety:
    • efekt rozgrzewający
    • dobre oczyszczenie skóry
    • ładny zapach
    Wady:
    • rzadka konsystencja
    majra26
    16 marca 2017 o 19:18
    Rewelacyjna
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Muszę przyznać, że zaciekawiła mnie ta maseczka, bo pierwszy raz spotkałam się z taką rozgrzewająca. Zastanawiałam się, czy ona faktycznie będzie ogrzewać buzie? Czy to tylko taki pic na wodę? W końcu zebrałam się na odwagę i ją wypróbowałam. Producent zaleca nakładać ją cienką warstwą na wilgotną twarz. Tak też zrobiłam, ale w momencie zetknięcia się tej maseczki ze skórą ona zaczyna mocno grzać! Nie jest to nieprzyjemne uczucie, tylko takie fajne ciepełko. Na początku trochę się przestraszyłam bo gdy coś zaczynało dziać się niedobrego na buzi po nałożeniu maseczki to odczuwałam pewien dyskomfort, pieczenie, czy lekkie 'ogrzanie'. Tutaj efekt jest przeciwny i jest to bardzo przyjemne uczucie, które nie utrzymuje się długo. Maseczka w opakowaniu jest szaro-brunatna a po nałożeniu na buzie robi się przezroczysta. Po jej użyciu byłam mile zaskoczona bo niesamowicie oczyściła pory! Mój nos błagał już o plasterek oczyszczający a po tej maseczce nie muszę już go nakładać.
  • 14 lutego 2017 o 9:17
    DOBRA NA CHŁODNE WIECZORY
    Używa od:próbka
    PLUSY: + wydajność - starcza na 2 razy + cena + faktycznie rozgrzewa + ma drobne kawałki, które delikatnie peelingują nam twarz + twarz jest rozgrzana, gładka i gotowa na przyjęcie kremu MINUSY: - nie każdy może lubić takie uczucie ciepła i kawałków na twarzy - zapach dość specyficzny
    lotka20
    2 października 2016 o 18:04
    Całkiem fajna
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Całkiem fajna maseczka rozgrzewająca, daje miłe ciepło polecam na jesienne i zimowe wieczory. ładnie wygładza, i oczyszcza w sposób że troszkę mnie wysypało ale na drugi dzień wszystko się wyczyściło i cera była bardzo ładna. lekko rozjaśniona i taka spokojna. żałuję że zakupiłam sobie tylko jedną saszetkę.
  • 8 lutego 2016 o 15:51
    Całkiem dobra maseczka
    Lubię ją, pomimo braku dogłębnego oczyszczenia. Świetnie rozgrzewa, co daje bardzo przyjemne mrowienie na twarzy. Ma przyjemny zapach, który należy do gamy moich ulubieńców. Ładnie matuje twarz, rozświetla ją i dzięki maleńkim drobinkom lekko złuszcza martwy naskórek. Oprócz tego łagodzi podrażnienia i sama ich nie powoduje. Konsystencja maseczki nie jest lejąca, raczej gęsta, dzięki czemu łatwo się ją aplikuje. Nie zasycha na buzi, nie daje uczucia "skorupki", łatwo się ją zmywa. Jest łatwo dostępna, tania i bardzo wydajna, ponieważ jedna mała saszetka wystarcza na kilka "zabiegów" domowych. :) Lubię to i polecam. :) Używam tego produktu od: Roku Ilość zużytych opakowań: Wiele