Tusze do rzęs

Eveline Cosmetics Wonder Show, Volume, Length & Lift Mascara Tusz do rzęs pogrubiająco-wydłużająco-liftingujący

Eveline Wonder Show Tusz do Rzęs Pogrubiająco-Wydłużająco-Liftingujący
Eveline Maskara Wonder Show Volume & Length & Lifting
EVELINE Wonder Show Mascara Volume & Length & Lifting tusz do rzęs 7ml
Pachnidelko
EVELINE Wonder Show Mascara Volume & Length & Lifting tusz do rzęs 7ml

• Wczoraj o 12:29
    Za drogi
    Zdziwiła mnie taka droga cena mascary od eveline, więc kupiłam by zobaczyć, czy warta jest tej ceny. Jednak uważam, że jest za droga jak na to, jaki daje efekt na rzęsach. Rzęsy widać, że są dłuższe, grubsze i bardziej wyraziste niż normalnie, ale kupowałam produkty o podobnej cenie i z lepszym efektem innych marek. Tak więc dobry produkt, ale mógłby być tańszy. Dobry jest też do brwi.
    ZuzaMa
    25 kwietnia 2025 o 8:14
    Mój ulubieniec tuszowy 2025
    Recenzja tego tuszu to jak konieczność, kupiłam przypadkiem przy większych zakupach w Eveline gdy kończył mi się tusz innej marki. Nie czytałam wcześniej recenzji i nie miałam wielkich oczekiwań, kupiłam bo był na promocji. Polecam cały serduchem, pięknie rozdziela rzęsy, wydłuża, pogrubia i nawet gdy nałożymy 3 warstwy to nie otrzymamy sklejonych rzęs. Jest to taki tusz co tworzy wachlarz rzęs. Wydajność trudno mi ocenić bo używam dość intensywnie mascary ale po 2 miesiącach codziennego używania nadal można malować ale jakby już traci delikatnie moc (albo trochę się już kończy) więc czas na nowe opakowanie.
    Zalety:
    • działanie
    • okej cena
    • całkowicie zgodne z obietnicami producenta
    Wady:
  • 2 kwietnia 2025 o 19:18
    wow co za tusz!
    Perfekcyjny tusz i ostatnio mój faworyt! Moje rzęsy wyglądają przepięknie po tym tuszu i szczerze naprawdę nie spodziewałam się takie efektu. Nie skleja, pięknie wydłuża i ma precyzyjną szczoteczkę! Jedyne co to zszokowała mnie cena w Rossmannie jak na tusz z eveline, ale na pewno nie skończę na jednym opakowaniu.
    Zalety:
    • szczoteczka
    • wydłużenie rzęs
    • pogrubienie
    • nie osypuje się
    Wady:
    • BRAK
    Oliton
    12 lutego 2025 o 20:36
    Tak mu blisko do ideału, ale...
    Właśnie, to ale zepsuło wszystko. Zacznę od plusów - świetna szczoteczka, głęboki kolor, idealna konsystencja od pierwszego użycia. Rzęsy są pięknie rozdzielone, wydłużone i pogrubione. I byłoby pięknie i byłby to idealny tusz, ale... Osypuje się niemal od razu, pod koniec dnia mam dosłownie pył z tuszu pod oczami, wygląda to strasznie, tanio i brzydko Niestety, to osypywanie dyskwalifikuje tusz na zawsze.