Tonik od marki Eveline Cosmetics zakupiłam na stronie producenta w korzystnej cenie. Lubię asortyment tej firmy, który z reguły dobrze się u mnie sprawdza, w związku z tym z chęcią przeszłam do realizacji tego testu. Produkt spełnia moje oczekiwania, ponieważ zapewnia efekt, który preferuję oraz odpowiada na potrzeby mojej cery. Preparat skutecznie oczyszcza, odświeża, nawilża, rozświetla i koi moją twarz, szyję i dekolt. Podoba mi się to z jaką intensywnością działa ta propozycja, ponieważ trwałość przy zachowaniu lekkości formuły jest imponująca. Konsystencja jest oczywiście płynna, wodnista, a do aplikacji na skórę używam wacika kosmetycznego. Pielęgnacja ma w składzie witaminę C, niacynamid, prowitaminę B5 oraz ekstrakt z aceroli. Te cechy korzystanie wpływają na kondycję mojej cery, a dodatkowo także wyrób rozjaśnia przebarwienia, co u mnie znajduje zastosowanie. Zapach jest dosyć nieoczywisty, trochę trudny do opisania, przyjemny, a jego nutę określiłabym jako subtelnie słodką. Potwierdzam zgodność opisu na stronie i na etykiecie z realnymi pozytywnymi rezultatami przy regularnym stosowaniu. Nakładanie toniku przebiega bardzo sprawnie i daje uczucie ulgi i przyjemnego orzeźwienia. Produktu używam dwa razy dziennie, każdego poranka i wieczora, myślę, że ten krok daje mi wiele dobra w mojej rutynie troski o skórę. Ultrastabilna forma witaminy C gwarantuje potężny zastrzyk energii, co ja dosłownie uwielbiam i bardzo doceniam. Moja buzia wchłania błyskawicznie prezentowaną formułę, pozostawiając ją bardzo delikatną i mięciutką w dotyku, niczym skóra niemowlaka. Jakość tego wyrobu jest fenomenalna i jestem pod wrażeniem, że przy tak niskiej cenie asortymentu możliwości są tak spektakularne. Pojemność jednej sztuki wynosi 200 ml, co jest standardową wielkością przy tego rodzaju kosmetykach. Produkt jest wydajny, ponieważ niewielka ilość jest wystarczająca na pokrycie całego dedykowanego obszaru. Opakowanie odpowiada mi pod każdym względem, jego kształt, dozownik, sposób otwierania, wszystko działa bez zarzutu. Szata graficzna skradła moje serce w 100%, podoba mi się dbałość o każdy, nawet najmniejszy szczegół. Półprzezroczyste podanie umożliwia kontrolowanie postępu zużycia, co jest dla mnie istotne przy planowaniu kolejnego zamówienia. Etykieta w stylu ombre w słonecznych kolorach wprawia mnie w zachwyt i dodaje witalności na myśl o ciepłych dniach. Biały korek prezentuje się estetycznie i spójnie wpasowuje się w wyraziste barwy. Seria jest powszechnie dostępna, uważam, że zyskała już sporą popularność, ale jak się okazuje tonik nie zyskał jeszcze sławy, ponieważ jestem pierwszą recenzentką. Pewne jest to, że zdecyduje się na zakup kolejnego egzemplarza, ponieważ jest świetny i nie mam żadnych zastrzeżeń.