Kremy z filtrem do twarzy

Revuele Daily Sun Barrier SPF50+ Ochronny krem nawilżający do twarzy SPF50+

Revuele Daily SUN Barrier

• 28 maja 2025 o 16:51
    Świetny na co dzień!
    Jeśli szukasz idealnego kremu z filtrem, który sprawdzi się zarówno na co dzień, jak i pod makijaż – Revuele Daily Sun Barrier SPF50+ to strzał w dziesiątkę! To naprawdę świetny SPF – lekka konsystencja sprawia, że aplikacja to czysta przyjemność. Nie bieli skóry, nie pozostawia tłustego filmu i co najważniejsze – nie roluje się, nawet pod cięższymi podkładami. Świetnie współpracuje z różnymi formułami kosmetyków kolorowych, dzięki czemu stanowi idealną bazę pod makijaż. Dodatkowy plus za wysoką ochronę SPF 50+ i przyjemne wykończenie, które nie obciąża skóry. Nadaje się zarówno do skóry suchej, mieszanej, jak i tłustej – jest genialny pod każdym względem! Zdecydowanie jeden z lepszych produktów tego typu w swojej półce cenowej. Polecam z całego serca! ????
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Nie bieli
    • Nie roluj się
    • Idealny pod makijaż
    • Dostępność
    Wady:
  • 11 maja 2025 o 18:48
    Filtr w kremie, który wygładza
    Pierwszy raz spotykam się z kremem z SPF o właściwościach wygładzających. Po jego nałożeniu wyraźnie widać efekt wygładzonej skóry. Jestem w szoku. Przez przypadek znalazłam tani krem z filtrem o właśnie takiej właściwości. • Skład: mieszanka filtrów chemicznych i mineralnych, starszej i nowszej generacji. Prosty skład, typowy dla tego typu produktów. • Konsystencja: pierwsze odczucie kremu to gęsta pasta. Od razu po nałożeniu może zaszokować, bo nakłada się biało i potrzeba chwili żeby go dobrze rozprowadzić, żeby ładnie się wchłoną. Pozostawiony bez roztarcia potrafi zrobić smugi. Jednak w samym użytkowaniu jest bez problemowy. Trzeba jedynie na początku z nim popracować. • Wydajność: jak na taka malutką tubkę myślałam, że bardzo szybko go zużyję ale jest dość wydajny. Nie trzeba nakładać go bardzo dużo, bo jest gęsty. • Opakowanie: bardzo wygodne w podróży. Ostatnio to mój ulubiony typ opakowania dla kremów z filtrem. Lekkie, wygodne, łatwe w obsłudze i czyszczeniu • Obietnice producenta: nie wiem za bardzo co producent miał na myśli pisząc, że krem zapewnia "przejrzyste wykończenie", jednak samo wykończenie zasługuje na uwagę. Krem po zastygnięciu jest semi-matowy. Wygląda jak druga, ale lepsza skóra. Zazwyczaj kremy z filtrem podkreślały moje pory. Ten krem SPF zachowuje się jak baza wygładzająca. Mam cerę mieszaną i nie lubię gdy kremy z SPF wpływają na wyświęcanie się makijażu. Ten zupełnie tego nie robi. Świetnie pracuje ze skórą i makijażem. Jest odrobinkę problematyczny wyłącznie przy nakładaniu. Ale efekt jest tego wart. Krem ma też przyjemny bobaskowy zapach. Przypomina mi zapachem kremik bambino. • Czy wart ceny?: kupiłam go za około 17 zł i zdecydowanie jest tego wart. To totalna perełka w mojej kosmetyce i na pewno kupię go ponownie. Już wiem, że muszę zrobić zapas.
    Zalety:
    • semi matowe lecz naturalne wykończenie,
    • nie roluje się,
    • wygładza skórę,
    • ładnie pachnie,
    • ma wygodną tubkę
    Ksdjnk
    8 kwietnia 2025 o 20:54
    Super
    Bardzo fajny, tani, wydajny spf. Nie jest tłusty, nie zostawia białych śladów, szybko się wchłania i jest idealny pod makijaż, starcza na długo i kosztuje bardzo mało.