Kremy z filtrem do twarzy

Beauty of Joseon Relief Sun Rice Probiotics SPF50 + / PA ++++ Ochronny krem prebiotyczny z ekstraktem ryżowym

KDK SP. Z O.O.
Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics SPF50 - krem przeciwsłoneczny 10 ml
Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics Krem do twarzy SPF 50+ PA++++, 50ml 50 ml
E-Glamour.pl
Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics 50ml
Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics 50ml

• 28 maja 2025 o 20:07
    Najlepszy!!!!!
    Beauty of Joseon SPF to absolutnie najlepszy krem z filtrem, jakiego do tej pory używałam! Mam cerę mieszaną i większość filtrów była dla mnie albo zbyt tłusta, albo się rolowała, albo zostawiała białą warstwę – a ten nie robi żadnego z tych rzeczy. Konsystencja jest lekka, bardziej jak esencja niż typowy SPF, i bardzo szybko się wchłania. Nie zapycha, nie szczypie w oczy, nie zostawia żadnego filmu na skórze. Świetnie współgra z makijażem – nic się nie warzy, podkład się nie przesuwa, a cera wygląda świeżo przez cały dzień. Zdecydowanie zostaje ze mną na stałe – to mój SPF ideał!
  • 20 maja 2025 o 15:16
    Nie dla mnie…
    Niestety ten SPF od Beauty of Joseon totalnie się u mnie nie sprawdził, mimo że miał tak dobre recenzje. Mam cerę mieszaną, ze skłonnością do przesuszania, więc liczyłam na lekką, nawilżającą formułę, która dobrze sprawdzi się na co dzień – szczególnie pod makijaż. Niestety zawiodłam się. Po pierwsze – jest bardzo tłusty. Zostawia na twarzy wyczuwalny film, który nie znika nawet po dłuższym czasie. Czuję go na skórze cały dzień, co jest dla mnie bardzo niekomfortowe, zwłaszcza przy wyższych temperaturach. Po drugie – bieli. Może nie dramatycznie, ale jednak. Trzeba się mocno napracować, żeby go dobrze wklepać i uniknąć smug, a to i tak nie gwarantuje, że nie zostawi lekkiego jasnego filmu. Najbardziej przeszkadza mi jednak to, że bardzo długo się wchłania. Nakładam go jako ostatni krok pielęgnacji rano i praktycznie za każdym razem muszę czekać 10–15 minut, zanim mogę nałożyć makijaż – inaczej wszystko się roluje i ślizga. Dla mnie to zdecydowanie zbyt uciążliwe, zwłaszcza w zabiegane poranki. Plus za eleganckie opakowanie i za to, że nie podrażnił mojej skóry, ale to niestety za mało, żeby do niego wrócić. Myślę, że może sprawdzić się lepiej u osób z cerą bardzo suchą, którym nie przeszkadza tłustsza warstwa. Ja raczej już do niego nie wrócę.
    Em_12
    12 maja 2025 o 23:09
    idealny spf
    Bardzo dobry spf. Ma lekką konsystencję przez co sprawdza się na skórze mieszanej ze skłonnościami do trądziku. Doskonale łagodzi skórę i całkowicie się wchłania przez co można go łączyć dobrze z kremem bb.
  • 5 maja 2025 o 15:00
    Moja cera nigdy nie wyglądała lepiej
    Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ to ochronny krem z filtrem, który łączy skuteczną ochronę przeciwsłoneczną z pielęgnacją skóry. Dzięki lekkiej konsystencji i bogatemu składowi – zawierającemu ekstrakt z ryżu oraz probiotyki – krem nie tylko chroni, ale też odżywia i wspiera barierę hydrolipidową skóry. Już po miesiącu regularnego stosowania efekty są widoczne – skóra staje się bardziej promienna, nawilżona i ukojona. Nie zapycha porów, świetnie współgra z makijażem, a przy tym zapewnia wysoką i stabilną ochronę SPF 50+. To jeden z tych produktów, które chce się stosować codziennie – lekki, skuteczny i bardzo komfortowy.
    Zalety:
    • bardzo lekka, szybko wchłaniająca się formuła
    • probiotyki i ekstrakt z ryżu wspierają kondycję skóry
    • mocna ochrona SPF50+ / PA++++
    • idealny pod makijaż – nie roluje się ani nie bieli
    • widoczna poprawa wyglądu skóry już po kilku dniach
    Wady:
    • dla bardzo tłustych cer może okazać się zbyt odżywczy
    Agnzka
    5 maja 2025 o 12:20
    Niezastąpiony
    Mój ulubiony krem z filtrem do tej pory. Bardzo lekki, szybko się wchłania. Nie bieli, zostawia delikatny rozświetlający efekt. Nie szczypie w oczy, nie zapycha. Krem jest idealny pod makijaż- nie roluje się, dobrze współpracuje z innymi kosmetykami. Bardzo często jest na promocji czy w Rossmannie czy w hebe. Z dostępnością też nigdy nie miałam problemu. To już moje 4 opakowanie. Nie zauważyłam żadnych właściwości pielęgnacyjnych, ale to mi nie przeszkadza. Najważniejsze jest dla mnie to że ma wysoką ochronę SPF. Bardzo polecam, jest warty swojej ceny.
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • nie bieli
    • nie szczypie w oczy
    • wysoka ochrona przeciwsłoneczna