Serum do twarzy

Yope Waterfully Plump, Serum peptydowe do twarzy

• 2 listopada 2025 o 11:31
    Serum Peptydowe na każdą kieszeń
    Yope Waterfully Plump to lekkie serum peptydowe, które szybko się wchłania i nie zapycha porów. Skóra po nim jest przyjemnie nawilżona i gładka, ale bez spektakularnych efektów. Dobre na co dzień, jeśli szukasz delikatnego nawilżenia, a nie „efektu wow. Opakowanie schludne ,łatwe w użyciu . Szklane więc trzeba uważać przy podróży.
    Zalety:
    • Lekkość
    Wady:
    • Mały efekt
  • 5 / 5
    25 października 2025 o 15:32
    Doskonałe serum
    Serię Waterfully od Yope kocham całym sercem. SERUM Jest wspaniałe , ma bardzo dobry skład, nawilża, przynosi ukojenie. Szklana buteleczka z pompką i niebieski korek, proste , czytelne i bardzo wygodne. Konsystencja lejąca, nie bardzo mi odpowiada, wydaje mi się , że zużywam więcej produktu niż trzeba. Dobrze się rozprowadza. Serum aplikuje po kwasach, następnie krem na noc również z serii Waterfully, sprawdza się idealnie.
  • 24 października 2025 o 6:14
    Przyjemne
    Bardzo przyjemne serum nawilżające i w tej kategorii mogę je ocenić. Nie widzę i też nie uważam, żeby miało jakiś wpływ na wygląd skóry z oznakami starzenia. Serum przede wszystkim dobrze nawilża skórę i to samo w sobie już pozwala uzyskać efekt gładszej , bardziej elastycznej skóry z mniejszą widocznymi zmarszczkami mimicznymi. Serum jest lekkie, mleczne, ale trochę cięższe od tego naprawczego z ceramidami. Aplikacja, wchłanianie bez zarzutu. Przyjemnie się go używa. Produkt jest odpowiedni tak naprawdę dla każdego typu skóry, dla suchej może być zbyt lekkie jako pojedynczy produkt w pielęgnacji, ale już w warstwowej rutynie sprawdzi się bardzo dobrze. Nie jest to na pewno coś, co każdy będzie mógł łączyć z dowolnymi składnikami aktywnymi, bo w połączeniu z czystą witaminą C i kwasami z grup AHA i BHA peptydy nie będą tak skuteczne. W tym przypadku lepiej wybrać wersję z ceramidami, jeżeli ktoś już ma ochotę na taką pielęgnację z produktami z tej linii. Lubię kosmetyki z peptydami, ale po tym produkcie raczej ciężko będzie zauważyć długofalowe efekty ich działania. Tak, jak wyżej - serum dobrze nawilża i to znacząco wpływa na stan skóry. Bez odpowiedniego nawilżenia cała pielęgnacja nie ma najmniejszego sensu i głównie na tym skupia się ta linia. Plusem tych produktów ogólnie są na pewno ładne składy, proste opakowania i przyjemne formuły. W przypadku serum i kremów na minus jest na pewno termin do zużycia po otwarciu, który wynosi tylko 3 miesiące. Nie stosując tych produktów codziennie małe być ciężko je zużyć, bo niektóre są tak wydajne.
  • 12 lipca 2025 o 12:35
    Serum, które naprawdę robi różnicę.
    Używa od:próbka
    Ma lekką, żelowo-wodną konsystencję, która błyskawicznie się wchłania i nie zostawia żadnej tłustej ani lepkiej warstwy – idealne zarówno na dzień pod makijaż, jak i na wieczór pod krem. Stosuję je codziennie i widzę, że moja skóra jest wyraźnie bardziej nawilżona, miękka i sprężysta. Efekt „plump” – delikatnego napięcia i wygładzenia – widać już po kilku użyciach. Cera wygląda zdrowiej i bardziej wypoczęta. Mam cerę mieszaną, miejscami przesuszoną i wrażliwą – to serum nie zapycha, nie podrażnia i nie powoduje uczucia ściągnięcia. Wręcz przeciwnie – łagodzi i koi. Duży plus za naturalny skład, brak drażniących alkoholi i to, że jest wegańskie. Peptydy, kwas poliglutaminowy i kompleks TGF+EGF to świetne połączenie – nawilżają, poprawiają elastyczność i działają prewencyjnie przeciwko starzeniu się skóry. Dla mnie to serum to codzienna porcja nawodnienia i komfortu bez obciążenia. Wygodne opakowanie z pipetą dopełnia całości. Polecam każdemu, kto szuka lekkiego, ale skutecznego wsparcia dla skóry odwodnionej, wrażliwej lub tracącej jędrność.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 3 lipca 2025 o 10:59
    Przyjemne serum
    Używam serum Yope Waterfully Plump od kilku tygodni i jestem bardzo zadowolona. Ma lekką, żelową konsystencję, która szybko się wchłania, nie pozostawiając lepkiej warstwy. Skóra po jego użyciu jest wyraźnie nawilżona, jędrna i wygładzona. Dodatkowo, serum nie podrażnia mojej wrażliwej cery, co jest dla mnie istotnym atutem. Opakowanie z pipetą jest higieniczne i estetyczne. To produkt, który na pewno pozostanie w mojej codziennej pielęgnacji
    W perfumerii