WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Serum do twarzy

Yope Waterfully Plump, Serum peptydowe do twarzy

• Wczoraj o 20:29
    Serum bardzo wydajne
    Serum ma lekką, wodnistą konsystencję – szybko się wchłania i świetnie sprawdza się pod makijaż. Zapach jest delikatny i świeży, bardzo przyjemny. Skóra po użyciu jest nawilżona, gładsza i wygląda zdrowiej. Czuć efekt „plump” – jest bardziej jędrna i promienna. Opakowanie wygodne, choć pod koniec trzeba się postarać, żeby zużyć wszystko. Na pewno kupię ponownie! ????????
  • 10 czerwca 2025 o 1:37
    Działa skutecznie, a przy tym jest łagodne, lekkie i przyjemne w użyciu.
    Mam cerę mieszaną i dość cienką, z widoczną skłonnością do odwodnienia i utraty jędrności w okolicach policzków. Od serum Yope Waterfully Plump oczekiwałam głównie nawilżenia i poprawy elastyczności – i naprawdę się nie zawiodłam. Serum ma lekką, wodno-żelową konsystencję, która bardzo szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu ani uczucia lepkości. Już po pierwszym użyciu skóra była bardziej miękka, napięta i przyjemnie wygładzona – efekt „plump” jest tu jak najbardziej zauważalny. Po około tygodniu codziennego stosowania zauważyłam, że twarz wygląda na bardziej wypoczętą, a kontur lekko się poprawił. Zapach serum jest bardzo delikatny, lekko roślinny, co mnie osobiście bardzo odpowiada – nie drażni, nie przytłacza, idealny na poranną i wieczorną pielęgnację. Opakowanie z pipetą działa sprawnie, łatwo można odmierzyć odpowiednią ilość produktu (w moim przypadku to 3–4 krople na całą twarz). Największe zalety? Zdecydowanie intensywne nawilżenie bez obciążenia. Mam skłonność do zapychania porów, więc obawiałam się, że bogata formuła może być za ciężka – nic z tych rzeczy. Kwas poliglutaminowy działa genialnie: skóra jest długotrwale nawilżona, ale nie przetłuszcza się ani nie świeci. Peptydy i kompleks TGF+EGF rzeczywiście robią różnicę – mam wrażenie, że skóra z dnia na dzień staje się bardziej jędrna, a drobne linie na czole są mniej widoczne. To świetne serum dla osób, które chcą działać prewencyjnie przeciw starzeniu się skóry, a jednocześnie nie chcą sięgać po cięższe formuły. Podsumowując: Yope Waterfully Plump to doskonałe serum dla każdego typu skóry, zwłaszcza tej potrzebującej ujędrnienia i nawodnienia. Działa skutecznie, a przy tym jest łagodne, lekkie i przyjemne w użyciu. Na pewno zostanie ze mną na dłużej.
    vikvay
    9 czerwca 2025 o 22:47
    Peptydowa bomba nawilżająca, która działa!
    Używa od:próbka
    Moja skóra jest wrażliwa, czasem szara i odwodniona – dlatego chętnie sięgam po serum z peptydami. YOPE Waterfully Plump ma lekką, niemal wodnistą konsystencję, która błyskawicznie się wchłania i nie pozostawia lepkiego filmu. Zapach jest bardzo delikatny, prawie niewyczuwalny, co dla mnie jest ogromnym plusem. Już po kilku dniach regularnego stosowania zauważyłam, że moja skóra wygląda na bardziej napiętą, promienną i wypoczętą. Drobne linie stały się mniej widoczne, a skóra – lepiej nawilżona i bardziej elastyczna. Serum świetnie sprawdza się pod krem i makijaż, nie roluje się. Szklana buteleczka z pipetą wygląda elegancko i pozwala precyzyjnie dozować produkt. To zdecydowanie jeden z moich ulubionych produktów z peptydami!
    Czina
    9 czerwca 2025 o 9:02
    Skutecznie ujedrnia
    Serum to dla mnie prawdziwy hit tej serii. Ma lekką, niemal wodnistą formułę, która natychmiast się wchłania i daje uczucie ukojenia. Już po kilku użyciach zauważyłam, że skóra jest bardziej sprężysta, nawilżona i wygląda zdrowo. Duży plus za zawartość kwasu hialuronowego i kompleksu trehalozy, które działają jak "magnesy nawilżające". Serum świetnie sprawdza się zarówno rano pod makijaż, jak i wieczorem w rutynie pielęgnacyjnej. Nie roluje się i nie pozostawia lepkiej warstwy.
  • 9 czerwca 2025 o 8:02
    Serum ninja
    To serum to taki pielęgnacyjny ninja – pojawia się, działa i znika bez śladu, zostawiając po sobie tylko świetne efekty. Szklane opakowanie z pompką to elegancja i higiena w jednym, a jego lejąca, wodnista konsystencja wchłania się szybciej, niż zdążę pomyśleć: „czy ja już to nałożyłam?”. Zapachu prawie nie ma – co dla niektórych będzie zaletą, choć ja czasem lubię, jak kosmetyk ma charakter. Ale niech nie zwiedzie Was ta niewidzialność – serum robi swoje. Skóra po nim jest nawilżona, uspokojona, odżywiona i gotowa na cały dzień. Nie zapycha, nie podrażnia, nie roluje się z SPF – ideał dla każdego, kto lubi, gdy kosmetyk robi robotę bez robienia szumu.