Revlon Bare It All, Lustrous Lotion (Emulsja rozświetlająca)

solll
    1 grudnia 2013 o 23:24
    Prawie idealny
    Kupiłam na allegro za kilkanaście złotych, posiadam odcień 370 - Pink A Boo - jest to róż z delikatnymi drobinkami, który na skórze daje efekt pięknego rozświetlenia, tafli. Jest wydajny, wystarczy niewielka ilość do uzyskania ładnego efektu. Jedynym jego minusem jest trwałość - niestety znika już po kilku godzinach. Ale myślę, że i tak kupię go kiedyś ponownie:) Używam tego produktu od: ok. pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 4 listopada 2013 o 16:35
    godny polecenia
    Zacznę od tego że bardzo długo szukałam rozświetlacza miałam jeden swój ulubiony ale jak to zawsze bywa to co pokocham wycofują Posiadam dwa kolory : 370 365 zakupiłam je na nocanka.pl za ok 13 zł początki były ciężkie bo musiałam nauczyć się w jakiej kolejności go nakładać i metodą prób i błędów doszłam do tego że nie wyobrażam sobie dnia bez niego efekt nie jest nachalny plusy - cena -wydajność -trwały -nie zatyka porów -różnorodność zastosowania -zapach minusy BRAK GODNY POLECENIA Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: 1 zużyte i 1 zaczęte i 2 w zapasie
  • 28 sierpnia 2013 o 19:41
    Bardzo profesjonalny glow
    Bardzo lubie jego efekt koncowy ja daje pod podklad jest to bardzo profesjonalne mokre glow.W swojej kolekicji posiadam jeszcze rozswietlajacą baze ze smashboxa oby dwa rozswietlacze są wspaniałe.Emulsja z revlonu jest bardzo subtelna ja posiadam kolor peasy tanse jest to kolorek nadajacy sie dla bladolicych jak i dla troszeczke ciemniejszej karnacji ja zamawiałam na allegro cena bardzo atrakcyjna wiadomo ta emulsja jest troszeczke tansza niz ze smashboxa.Ja pamietam ze wcześniej używałam jej bardzo namiętnie dzien w dzien.Musze zamówić sobie nową bo tej starej mam bardzo mało prawie juz nic a ja nie moge bez niej żyć! Ze smashboxa musze narazie zrezygnowac bo na moja kieszen jest troszeczke za droga a efekt taki daje mi emulsja wlasnie z revlonu warto wydac te pieniadze.Bardzo mi odpowiada ta pompeczka.Szkoda że to edycja limitowana. Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: zamawiam drugą
  • 13 kwietnia 2013 o 17:42
    Najlepszy!
    Używam go od niedawna, ale pokochałam go. To pierwszy tego typu kosmetyk u mnie, ale myślę, że doskonale spełnia swoje zadanie. Mam odcien peachy. Na początku myślałam, że bardziej u mnie sprawdzi się róż, ale kolor bardzo fajnie współgra z moim kolorem włosów i cery. Będzie wyglądał świetnie na opaleniźnie, chociaż na bladolicych tez daje radę, bo nie tworzy sztucznego efektu bronzera. +bardzo wygodna aplikacja +wydajność +kolorystyka +delikatna poświata jaką tworzy +nie można sobie nim zrobić krzywdy, jest bardzo subtelny +stosunek cena-jakość-wydajność jak najbardziej na plus, -trwałość, przypuszczam, że kończy się na kilku godzinach Używam go głownie na policzki, w kącikach oczu, pod łukiem brwiowym oraz nad ustami/brodą. Czasem także mieszam niewielką ilość z podkładem.
    kahabig
    25 marca 2013 o 15:10
    bardzo dobry
    Szczerze mowiąc to moj pierwszy kosmetyk tego typu i w zasadzie nie wiem jaki powinien byc rezultat. Napewno nie jest to efekt z reklam, ale do tego moze moja skóra jest w nienajlepszej kondycji. W każdym razie po nalożeniu skóra nie wygląda jakby obsypana brokatem, jest ładnie rozświetlona w miejscu aplikacji. Opakowanie praktyczne z pompką, produkt bardzo wydajny, i w atrakcyjnej cenie Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego