WIZAŻ logo
Tusze do rzęs

Lovely Curling Pump Up Mascara Maskara podkręcająca i unosząca rzęsy z silikonową szczoteczką

4,2 (4280)
1490 hitów!

allegro
Bodyland.pl

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 4280 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 sierpnia 2026 o 19:42
    Dobry ,tani tusz
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Tuszu od Lovely zużyłam kilka opakowań, kiedyś byłam mu bardzo wierna. Jest to standardowe opakowanie tuszu w kolorze żółtym o poj.8g, cena to ok 20 zł.Posiada wyprofilowaną silikonową szczoteczkę , która ma podkręcać i unosić rzeczy.Formuła tuszu jest kremowa,dobrze napigmentowana,koloru czarnego. Szczoteczką łatwo i wygodnie się pracuje.Ładnie rozdziela i pokrywa rzęsy.Nie pozostawia grudek,nie skleja,szybko zastyga ,nie odbija się. W ciągu dnia nie kruszy się a w czasie demakijażu nie ma z nim problemu ,szybko się zmywa. Produkt jest wydajny,starcza na pewien czas. Tusz pozostawia naturalny wygląd,idealny na codzień.
    Zalety:
    • Ładnie rozdziela
    • Nie skleja
    • Nie kruszy się
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    6 lipca 2026 o 0:51
    Tusz od Lovely
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Tusz od Lovely jest idealny jako „drugi tusz”. Bardzo ładnie delikatnie pogrubia rzęsy, bez sklejania ich. Można łatwo nakładać więcej niż jedną warstwę. Tusz ma jedną wadę ma dość słabą szczoteczkę. Kilka razy ułamała mi się. Tusz jest delikatny nie rozmazuje się, nie kruszy, jest bardzo wydajny oraz nie uczula. Tusz jest trwały i warty ponownego zakupu.
    Zalety:
    • Trwały
    • Wydajny
    • Delikatny
    • Nie kruszy się
    • Nie rozmazuję się
    Wady:
    • Szczoteczka
  • 24 maja 2026 o 20:52
    Najlepszy tani tusz!
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Testowałam wiele tuszów do rzęs. Mam opadają powiekę i latami ciężko było mi znaleźć tusz, który by się nie odbijał z byle powodu. I w końcu wiele lat temu trafiłam na ten, Curling Pump Up od Lovely. Używam innych tuszów tylko, jeśli akurat skończył mi się zapas, a tego nie było w drogerii. Nie dziwię się, że szybko znika - jest naprawdę rewelacyjny. Dobrze się trzyma na rzęsach. Szczoteczka jest w sam raz, bardzo łatwo się nią pomalować. Szybko zasycha i nie odbija się tak łatwo jak wiele innych tuszów. I zostawia oko pięknie i naturalnie podkreślone!
    • mocny czarny kolor
    • wygodna szczoteczka
    • pojemność i wydajność
    • nie odbija się
  • 7 kwietnia 2026 o 11:09
    Całkiem spoko tusz za małe pieniądze
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Tusz zakupiłam w drogerii Hebe. Mam rzęsy krótkie i rzadkie. Sprawdził się u mnie całkiem dobrze. Myślę, że jeszcze wrócę po niego Opakowanie: Tusz znajduje się w charakterystycznym, kolorowym opakowaniu, które jest lekkie i poręczne. Design jest prosty, ale przyciąga uwagę i dobrze wyróżnia się w kosmetyczce. Opakowanie wygodnie leży w dłoni i nie sprawia problemów podczas codziennego użytkowania. Zapach i konsystencja: Zapach tuszu jest delikatny i praktycznie niewyczuwalny, co jest dużym plusem przy kosmetykach do oczu. Konsystencja jest kremowa i dobrze rozprowadza się na rzęsach, nie tworząc grudek. Tusz łatwo nabiera się na szczoteczkę i pozwala na stopniowanie efektu. Specjalna silikonowa szczoteczka została zaprojektowana tak, aby dokładnie rozczesywać rzęsy i podkreślać ich skręt. Działanie: Tusz dobrze podkreśla rzęsy, delikatnie je wydłuża i pogrubia, a także nadaje im ładny skręt. Rzęsy są rozdzielone i wyglądają naturalnie, co sprawia, że tusz dobrze sprawdza się na co dzień. Produkt pozwala uzyskać efekt podkreślonego oka bez użycia zalotki, a aplikacja jest szybka i wygodna. Podsumowanie: Lovely Pump Up to dobry tusz do codziennego makijażu – wygodny w użyciu, z ładnym efektem podkreślenia rzęs i lekką formułą. Sprawdzi się u osób, które szukają niedrogiego tuszu dającego naturalny efekt wydłużenia i podkręcenia rzęs.
    Zalety:
    • wygodny w użyciu aplikator
    • mnie skleja rzęs
    • nie podrażnia
    • tani
    • delikatnie wydłuża i podkręca
  • 3 marca 2026 o 16:53
    Lekki tusz z pięknym podkręceniem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Jeden z moich ulubionych tuszów drogeryjnych i uważam, że w swojej cenie wypada naprawdę świetnie. Sięgam po niego regularnie, bo daje efekt, który lubię najbardziej naturalnie podkręcone, wydłużone i ładnie rozdzielone rzęsy, bez grudek i bez obciążenia. Silikonowa szczoteczka jest dobrze wyprofilowana, dzięki czemu łatwo dociera nawet do krótszych rzęs w kącikach. Już jedna warstwa daje zauważalne uniesienie i otwarcie oka, a dwie warstwy zapewniają bardziej wyrazisty, ale nadal estetyczny efekt. Tusz ma lekką formułę, która nie skleja rzęs, jeśli nakłada się go z umiarem. Podoba mi się, że nie kruszy się w ciągu dnia i nie odbija na powiekach, co często zdarza mi się przy innych maskarach. Nawet po kilku godzinach rzęsy wyglądają świeżo i zachowują podkręcenie. Nie podrażnia oczu, nie powoduje łzawienia. Przy większej ilości warstw może delikatnie sklejać rzęsy, ale to jedyny minus, jaki zauważyłam. Nie daje też efektu sztucznych rzęs czy bardzo mocnego pogrubienia – to raczej tusz dla osób, które lubią naturalny, dziewczęcy efekt i podkreślenie spojrzenia bez przesady. Podsumowując: to świetny tusz na co dzień, który daje piękne podkręcenie, wydłużenie i lekkość. W tej cenie trudno znaleźć coś lepszego. Zdecydowanie warto wypróbować.
    Zalety:
    • podkręcenie rzęs
    • ładne wydłużenie
    • lekka formuła, bez kruszenia
    • nie odbija się na powiekach
    • świetna cena
    Wady:
    • przy kilku warstwach może sklejać
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Zobacz także inne Tusze do rzęs

szukaj