Szampony do włosów

Organix Coconut Milk, Shampoo Odżywczy szampon z mleczkiem kokosowym

notino.pl
Organix Cosmetix Organix Coconut Milk Shampoo szampon odżywczy z mleczkiem kokosowym 385 ml
Ogx Coconut Milk

Nasi użytkownicy zostawili 38 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

basik
    26 października 2024 o 23:09
    Nie przypadł mi do gustu
    Niestety włosy po tym szamponie przetłuszczają się szybciej niż po innych. To go dla mnie dyskwalifikuje. Myję włosy co drugi dzień. Zwykle dwa dni po umyciu przetłuszczenie widać dopiero wieczorem, po tym szamponie wyglądają nieświeżo już od rana. Wydarzyła się też dziwna rzecz - bardzo ciężko jest ten szampon rozcieńczyć wodą. Robię tak, bo łatwiej mi rozprowadzić rzadszy szampon na długich włosach. Nie dość, że szampon nie chciał się wymieszać z wodą, to jeszcze stało się to po dodaniu naprawde dużej ilości wody. Nie to że żałuję wody ;P Po prostu musialam mu poświęcić dużo czasu, zanim stał sie taki jak lubię. Nie spodobał mi się też zapach - czuć kokos, ale czuć też coś jakby kwaśnego, a ja jednak lubie jak kokos to sama słodycz. Zapach niestety nie zostaje na włosach. Lubię rozpuścic kitkę i poczuć zapach szamponu, a tutaj tego efektu nie było.
  • 20 czerwca 2023 o 7:10
    Kiedyś to było..
    No właśnie kiedyś to było… dobre. Teraz po powrocie OGX niestety nie robią one szału. Na rynku pojawiły sie inne kosmetyczne perełki do włosów. Za ta wysoką cenę spodziewałam sie efektu wow. Niestety włosy wyglądają jak miotła, mimo ze codziennie dbam o nie. Dodatkowo świeżość utrzymuje sie tylko jeden dzień, przy innych produktach nawet 3 dni. Opakowanie i zapach na plus. Ale nic więcej niestety nie mogę powiedziec dobrego o tym produkcie.
    Zalety:
    Wady:
    • wysusza włosy
    • włosy szybko tracą świeżość
    • mycie nim nie należy do przyjemności
  • 25 stycznia 2023 o 22:34
    Nie, nie i nie
    Używany osobno czy z odżywka daję ten sam efekt. Włosy są jakieś inne... Jakby suche i szorstkie... No nie o taki stan rzeczy chodziło Używa się go przyjemnie, potrzeba dużo produktu bo daję uczucie za mało piany. Zapach jest ładny i nienachalny. Umycie głowy nie stanowi żadnego problemu. Włosy po użyciu szampony lub szamponu i odżywki są tępe w dotyku, a skłonności do ułożenia spada do zera. Wydaje się zmęczone, bez siły a nie pasuje mi to do głównego zadania z opakowanie . Niestety efektu odżywienia brak, brakuje mi tu dużo więcej więc rozczarowanie produktem nie maleje
  • 7 maja 2021 o 11:51
    bardzo przyjemny
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Nakupowałam sobie miniaturek tego szamponu na jakiejś wyprzedaży w Rossmanie za grosze. Przede wszystkim pięknie pachnie - delikatny, nienachalny kokos. Szampon dobrze się pieni i spłukuje. Nie plącze włosów podczas mycia. Po umyciu - włosy dobrze się rozczesują, nie plączą, są gładkie i błyszczące, nawet jeśli nie użyję po myciu odżywki. Do tego szampon ich nie obciąża, włosy są lekkie, nie wzmaga przetłuszczania. Czemu więc tylko 4* ? - jak na szampon za 30 zł w cenie regularnej nie robi nic więcej niż niektóre szampony 3 czy 4 razy tańsze. Jest bardzo przyjemny, ale nie na tyle, by tak za niego przepłacać. I tyle.
  • 23 września 2020 o 20:54
    cena niezbyt adekwatna do jakości
    Już od dawna chciałam przetestować tę serię kosmetyków do włosów i przy okazji weekendowego wyjazdu skusiłam się na miniaturki. Bardzo się cieszę, bo nie ma sensu kupować pełnowymiarowego produktu. Jest to dobry kosmetyk, ale absolutnie nie za taką cenę. Zalety: -ładny zapach -dobrze się pieni -oczyszcza skórę głowy nie podrażniając jej -wydajny Wady: -cena -matowi -trochę plącze włosy