Bandi Professional Line, Krem z kwasem pirogronowym, azelainowym i salicylowym (stara wersja)

Stara wersja produktu

Krem Bandi Professional Line z kwasem pirogronowym, azelainowym i salicylowym na noc 50ml

Sl1509
    13 kwietnia 2016 o 19:43
    nie polecam
    Tak jak poprzedniczki uważam że produkt nie jest adekwatny do ceny. Kupiłam go ze względu na dobre opinie ale się zawiodłam. Posiadam cerę tłustą a krem spowodował, że stała się ona jeszcze bardziej tłusta. I oprócz tego nic nie powodował.
  • 2 marca 2015 o 23:07
    TRAGEDIA!!
    Kupiłam go, zachęcona stosowaniem jego tańszego \'brata\' - kremu z kwasem migdałowym.. Chciałam jednak spróbować czegoś innego, no i mam... - cholernie drogi - ZAPYCHA! a miał oczyszczać :O moja cera przed nim była naprawde w nie najgorszym stanie, ale okropnie zapchał pory które miesiącami czyściłam... - świece się po nim jak nigdy, masaakra! podkład dosłownie spływa mi z twarzy w ciągu dnia, mimo ze przeciez dokładnie oczyszczam twarz po nocy, przed nałożeniem kremu na dzień i makijażu - nie redukuje zaskórników, wyprysków, a wręcz je uwydatnia - nie nawilża -ohydny drażniący zapach + brak.. ;/ mam cerę mieszaną, raczej w kierunku tłustej i mi szkodzi, a nie pomaga, jest do wyrzucenia.. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    szpilla
    23 lutego 2015 o 22:35
    wracam do Sorayi :)
    Nie kupię więcej. Mam porównanie z niezrównanym i drogim Cinique Turnaround i z super=tanią maską-efektem mikrodermabrazji Soraji i jestem wstrząśnięta, niezmieszana ;). Bandi robi niewiele/nie spełnia obeitnic. Moja kosmetyczka z upodobaniem poleca mi kwasy. Ja za nimi nie przepadam, bo moja wrażliwa, delikatna skóra jest bardziej delikatna, niż się wydaje. Efekt jest atki, że co pewnie czas daję się namówić do testowania w domu kwasów. Tym razem Bandi - i nic! Nie zauważyłam ani rozjaśnienia, ani odświeżenia, widocznego złuszczenia. Ot, taki sobie kremik.. Może inna, mniej wrażliwa, mniej kapryśna cera będzie zadowolona, ja do tego kremu nie wrócę. Zaleta? Tiaaa, jest jedna ***- nie pomógl, ale i nie zaszkodził... Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: całe jedno
  • 8 lutego 2015 o 13:00
    nic nie robi, drogi bubel
    Podobnie jak poprzednia recenzentka, kupiłam za namową kosmetyczki po zabiegu kwasów. Pani widziała, że moja cera jest odporna na kwasy i wg niej to mial byc mocny krem. Krem kupiłam w salonie firmowym Bandi w promocji -20%, zapłaciłam ok.60 zł zamiast 85. I tak uważam, że byl za drogi w stosunku do efektu, a raczej jego braku. -brak informacji o stężeniu kwasów na opakowaniu, nawet w salonie nikt nie wiedział -zbyt mocny, słodko-kwiatowo-mdły zapach -brak jakiegokolwiek działania!!! wystarczy dodać "NIE "przed kazda obietnicą producenta na opakowaniu: krem nie oczyszcza, nie zwęża porów, nie redukuje zaskórników. Odżywienia i rewitalizacji nie stwierdziłam, a mimo 28 lat mam zmarszczki poziome na czole, bruzdy nosowo-wargowe od usmiechu. Krem przeciwzmarszczkowy jest mi potrzebny. Na szczęście nie mam blizn i przebarwień po trądziku, wiec nie wiem czy je redukuje. Rano cera jest przetluszczona, a pory na nosie które mam widoczne wydają sie być zapchane i większe niż wieczorem przed uzyciem kremu! Żeby zmęczyć stosuję na dekolt i szyję, bo na twarz to nie ma sensu a wywalić szkoda za tę cenę. Szkodliwy nie jest przecież. Na plus chyba tylko fajne opakowanie airless... Zawiodłam się na kremie i firmie - na pewno nie kupię więcej żadnego ich produktu, nie będę ryzykowac kilkudziesięciu złotych na beznadziejny produkt. * tydzień po napisaniu recenzji od kremu wybawiła mnie Mama. Mimo że nie lubi mocnych zapchów i wiele kremow z teog powodu odrzuciła, ten jej jakoś nie przeszkadzał. Ma znacznie delikatniejszą, dość suchą cerę - i po próbnym uzyciu na noc absolutnie nic jej nie podrażniło. No to jak niby miało zadzialac na mnie...? Używam tego produktu od: męczę od kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 60% pierwszego
  • 28 października 2014 o 20:24
    Nie dla mnie
    Krem kupiłam za radą kosmetyczki. Używałam przez rok. Miał wyrównać przebarwienia i doprowadzić do porządku moją twarz. A co zrobił? Nic. Plusy: - nawilża, - nie zrobił krzywdy. Minusy: - cena, - zapach (mdły), - nie wyrównał przebarwień - nie doprowadził twarzy do porządku Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 1 całe