Maski do włosów

Stapiz Sleek Line, Repair & Shine, Mask Blush Blond Maska z jedwabiem do włosów blond

Stapiz Sleek Line Blush Blond, maska nadająca różowy odcień, do włosów blond z jedwabiem, 250 ml
Stapiz Blush Blond Maska do Włosów Blond i Miedzianych 250ml
Stapiz Sleek Line Blush Blond

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Vilqa
    21 marca 2025 o 11:42
    Prawie idealna 4,5/5
    Używam tej maski od przeszło dwóch lat (na zmianę z różnymi innymi bez pigmentu i z pigemntem) i w zasadzie to jeden z najlepszych kosmetyków tego typu z jakim miałam do czynienia. A używałam również produktów np. Milkshake (przereklamowana), czy Maria Nila (ta jest genialna). Zwyciężyły jednak kwestie ekonomiczne. Nadaje włosom (mam średni blond, który lekko rozjaśniam) delikatny kolor. Nie jest to jeszcze róż jaki bym chciała - pastelowy, ale zdaję sobie sprawę, że najprawdopodobniej moje włosy się do tego na razie nie nadają, ponieważ wiele lat farbowałam je henną i muszą całkowicie odrosnąć. Ale róż jest i w moim przypadku sama ta maska wystarcza. Stosuję przy każdym myciu włosów (codziennie) i trzymam w sumie jak odżywkę, ze 2-3 minuty i spłukuję, nie muszę używać dodatkowo szamponu z pigmentem żeby był efekt. Nie obciąża mi włosów, nie skleja w strąki, nie elektryzują się, za to są sypkie i wygładzone. Jest dość gęsta i wydajna. Zapach ok. Opakowanie ok (kupuję litrowe z pompką), ale nie ma ono żadnego wpływu na ocenę, bo tu chodzi o działanie a nie ładne pudełko. Z minusów- potrafi zabarwić wannę i płytki, ale jest to do domycia. Czegoś mi jednak w niej brakuje do 5 gwiazdek - daję 4,5.
    Zalety:
    • nadaje kolor
    • wygładza
    • włosy nie elektryzują się po użyciu
    • wydajna
    • dobra cena (ale nie ma to wpływu na ocenę)
    Wady:
    • może zabarwić wannę, płytki (ale do radę domyć)
  • 16 stycznia 2021 o 18:16
    Jestem naprawdę zachwycona!
    Maseczkę poleciła mi moja fryzjerka po rozjaśnianiu, aby utrzymać ładny, pastelowy odcień blondu. Stosowałam ją raz na 2 tygodnie, jednak było to dosyć ruchome, zdarzało się, że częściej. Zostawiałam ją na włosach na około 30 minut, po czym myłam włosy metodą OMO. + włosy były gładkie, lejące, błyszczące, nawilżone + pastelowy odcień blondu został zachowany, a wręcz pojawiła się subtelna różowa poświata + zapach maski jest niesamowity - gum balonowych, który utrzymuje się stosunkowo długo! + cena + opcja 1l maski jest naprawdę świetna, taki "baniak" jest o wiele bardziej opłacalną opcją Jedyny minus jaki dostrzegam to dostępność. Nie zauważyłam tej maski w żadnej drogerii stacjonarnej, ani innych sklepach z produktami kosmetycznymi/do włosów, jedynie na allegro.
    kinka35
    23 października 2020 o 16:00
    ściema!
    Kupiłam maskę u fryzjerki, licząc że będzie serio dobrym produktem. Le jeny ale się zdziwiłam że można kupić ja w internecie za grosze. Tu już pierwszy minus. Maska jest w okrągłym opakowaniu, da się wykorzystać wszystko do dna. Z opakowaniem raczej nic się nie dzieje mimo wielu upadków. Zapach był bardzo ładny ale w ogóle nie trzymał się na wlosach :( Co do samego działania - raczej nie widziałam żeby jakoś poprawiała kolor moich włosów. Ani to w róż ani w inny kolor. Mocno bałam się przy pierwszym użyciu, później kładłam ja na lepetynie na ile tam mi się chciało. A efektów brak. Włosy po użyciu były bardziej sypkie, ale raczej nie było większych efektów. Nie była też jakaś mocno wydajna, starczyła raptem na kilka razy. Ogólnie jestem na nie, zapowiadała się serio super a tu klops...
  • 19 stycznia 2020 o 18:57
    Mieszane odczucia
    Jeżeli chodzi o jej kluczowe działanie, czyli nadanie platyny rozjaśnianym włosom sprawdza się średnio, nieznacznie niweluje żółć włosów. Zdecydowanie wolę płukanki czy szampony dedykowanego temu typowi włosów. Działanie pielęgnacyjne jest w gruncie rzeczy też srednie, bo to raczej maska upiększająca a nie pielęgnująca włos. Powleka włosy silikonami i jedwabiem, jakiś czas wyglądają nieźle, elastyczne, błyszczące i wygładzone, ale to powierzchowny efekt. Po kilku godzinach od użycia włosy robią się przyklapnięte co przyśpiesza konieczność ich mycia. Tu pojawia się paradoks, żeby zniwelować żołty kolor najlepiej dać ją na długość, co przyśpieszy ich przetłuszczanie i oklap..jak dla mnie bez sensu, nie lubię tego efektu. Ma budyniową konsystecje, świetny cukierkowo - słodki zapach, jest wydajna..ale nie wiem czy do niej wrócę. Być może sprawdzi się na grubszych włosach, które obciążone nie mają skłonności do przetłuszczania się.
    Kendi12
    2 października 2019 o 14:11
    Nic wspaniałego
    Miałam wielkie nadzieję co to tego kosmetyku, niestety się rozczarowałam. Maska bardzo obciążyła moje włosy, chociaż używałam bardzo małej ilości to już na drugi dzień włosy były nieciekawe i wyglądały jak tłuste. Ponadto po wysuszeniu zrobiły się lekko suche i szorstkie, zero miękkości. Niestety moje włosy jej nie polubiły.
    Zalety:
    • pojemność
    Wady:
    • obciąża włosy
    • nie nadaje im lekkości
    • wysusza