Eyelinery

Bell HYPOAllergenic, Liquid Eyeliner Konturówka do oczu w płynie

Bell HYPOAllergenic Liquid Eye Liner Hipoalergiczna konturówka do oczu w płynie

Nasi użytkownicy zostawili 36 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

KIN0183
    8 maja 2023 o 13:11
    Odporny na pocieranie ale już na łzawnienie oka nie :)
    Mam eyeliner u siebie już miesiąc. Kupiłam go w Hebe skuszona opiniami klientek , a że szukałam ładnego brązowego koloru to wpadł do koszyka. Ma pare zalet ,ma też wady, ale może zacznę tą opinię najpierw od wad bo one tu są istotne podczas użytkowania tej płynnej konturówki do oczu. A oto one : * eyeliner nie wytrzymuje łzawienia oka , więc na słoną wodę jest nie odporny, mam czasmi takie dni że oko mi łzawi i podczas takiego dnia eyeliner mimo ,że dość szybko zasycha to wystarczy parę minut i już jest rozmazany w kąciku zewnętrznym i wewnętrznym oka * żeby uzyskać padny brązowy kolor nie zrobimy tego za jednym pociągnięciem muszą być 2 warstwy i jeszcze musimy odczekać aż ta pierwsza warstwa przeschnie bo inaczej ściągniemy trochę eyelinera i trzeba zacząć od nowa. No a teraz plusy: * ładny brązowy kolor uzyskany przy 2 warstwach- zdjęcie * szybko zasycha * trwały na ścieranie, czy na wodę typu deszcz - tusz mi się rozmazał ale eyeliner nie , również się nie kruszy * nie uczula-brak uczucia swędzenia czy szczypania * precyzyjny aplikator- typ końcówki filcowy * dość szybko idzie go zmyć płynem micelarnym * cena- niewielka coś koło 12 zł, jak za dość dobrą trwałość ( nie przy łzawieniu oka ) jest ok * dostępność- moim zdaniem niezła, nawet jak nie ma go stacjonarnie to dostaniemy go w drogeriach internetowych. Czy go kupię jeszcze ?. Nie wiem, niby jest dobry bo jest trwały, nie ściera się, nie kruszy, ładnie wygląda na oku, ale nie jest odporny na łzawienie oka. Będą musiała się zastanowić czy warto kupić drugie opakownie.
  • 10 lutego 2023 o 19:13
    Mój ulubieniec
    Przestawiłam się na ten eyeliner, kiedy zaostrzyła się u mnie alergia. Nie podrażnia, nie wysusza skóry powiek. Utrzymuje się bez problemów koło 8 godzin, czasami trochę się sciera, ale w końcu to kosmetyk hipoalergiczny, więc nie oczekuję ogromnej trwałości. Bardzo podoba mi się końcówka, operuje się nią łatwiej, niż tradycyjnym pędzelkiem.
    Zalety:
    • nie podrażnia
    • wydajny
    • łatwy w użyciu
  • 29 lipca 2021 o 13:23
    Idealny
    Jestem mega pozytywnie zaskoczona tym eyelinerem. Kupując go nie byłam przekonana do niego, ale okazał się dobrym wyborem który został ze mną na parę lat. Wystarczy jedno pociągnięcie i kreska jest zrobiona, nie ma żadnych prześwitów itp. W ciągu dnia kreska utrzymuje się tak jak została zrobiona, nie rozmazuje się ani nie kruszy. W takiej cenie uważam że dorównuje wielu droższym produktom.
    Zalety:
    • Nie rozmazuję się
    • Jest bardzo wydajny
    • Precyzyjna końcówka
    • Nasycony kolor
    • Nie kruszy się na oku
    Wady:
    • Dostępność
    sonice
    16 stycznia 2021 o 9:29
    spełnia wszystkie oczekiwania
    pozwala na zrobienie bardzo precyzyjnej kreski jednym ruchem, nie rozlewa się na pędzelku i powiece podczas malowania, w trakcie dnia nie rozmywa się, nie kruszy, nie skleja rzęs, Nie podrażnia, można malować po krawędzi oka, wypełniać miejsca między rzęsami, kolory nie blakną w ciągu dnia (mam czarny i brązowy; czarny to taki przeciętny kolor czarny, dosyć naturalny, nie jakoś specjalnie mocno napigmentowany, wolę bardziej smoliste czarne). Opakowanie trwałe. Lepszy od koreańskiego, którego używałam wcześniej. W promocji w hebe 12 zł, normalnie 18 zł.
    Zalety:
    • łatwo rysuje się idealne kreskikażdej grubości, jak z katalogu,
    • nie rozlewa się, nie kruszy, nie rozmywa
    • nie skleja rzęs
    • nie podrażnia
    • bardzo dobry pędzelek
  • 10 stycznia 2021 o 22:52
    Mój ulubiony
    Bell hypoallergenic liquid eyeliner dostępny był w hebe za około 12zl. Pojemnosc tego eyelinera to 5g. Opakowanie jest czarne plastikowe z wygodnym aplikatorem. Końcówka pedzelka jest twarda. Produkt znajduje się w kartoniku. Eyeliner ma być dobrze na pigmentowany, ma nie rozmazywać się i nie kruszyć wedle obietnic producenta. Konsystencja tego eyelinera jest niezbyt płynną, eyeliner ma głęboki czarny kolor. Kreski maluję się nim bardzo dobrze. Rzeczywiście produkt jest dobrze na pigmentowany, nie rozmazuje się i nie ściera. Ogólnie bardzo go lubię zużyłam już kilka opakowań. Z dostępnością jest różnie no i cena regularna troszkę wysoka ale warto kupić go na promce. Polecam.
    Zalety:
    • dobrze napigmentowany
    • ładna głęboka czern
    • dobrze się nim pracuje
    • nic się nie kruszy ani nie rozmazuje
    • wydajnosc
    Wady:
    • dostepnosc
    • cena regularna