Balsamy do ust

Uroda Melisa, Pomadka ochronna do ust (nowa wersja)

URODA Melisa Pomadka do Ust 4,2g Pielęgnacyjno Ochronna

agam93
    27 listopada 2024 o 14:00
    Moja ulubiona
    Uwielbiam tę pomadkę i często do niej wracam. Jest skuteczna, wystarczy jedno pomalowanie ust i czuć, że są odpowiednio nawilżone i wypielęgnowane, mają połysk. Dla mnie zaletą jest również to, że nie jest twarda jak inne pomadki i fajnie się rozprowadza na ustach. Mały minusik za ziołowy zapach ale na szczęście nie jest on mocny. Jest odpowiednia do stosowania całorocznego w każdych warunkach pogodowych. Dużym plusem jest niska cena w porównaniu do innych pomadek ochronnych. Polecam !
    Zalety:
    • Uczucie nawilżenia ust nawet po jednym posmarowaniu.
    • Nie jest twarda, łatwo się rozprowadza.
    • Niska cena.
    • Pomocna przy każdej pogodzie
    Wady:
    • Ziołowy zapach
  • 21 listopada 2024 o 10:54
    Bardzo dobra, ale to jeszcze nie mój ideał
    Jestem uzależniona od pomadek nawilżających i przetestowałam ich już ogromną liczbę. Melisa jest jedną z nielicznych, do których wracam. Przede wszystkim dobrze natłuszcza usta i dość długo się na nich utrzymuje, co jest dla mnie ważne. Przyjemna konsystencja, bardzo łatwo się rozprowadza. Ma charakterystyczny zapach i smak, który nie każdemu może pasować. Dla mnie posmak jest odrobinę zbyt intensywny i chemiczny, ale nie na tyle, żeby odstawić pomadkę :) Wiele pomadek jest ok, jeśli usta są w dobrej kondycji, ale niewiele jest w stanie zregenerować usta mocno wysuszone, a Melisa to potrafi. Za to największy plus!
    Zalety:
    • dobre natłuszczanie i ochrona ust
    • skuteczna regeneracja przesuszonych ust
    • łatwe rozprowadzanie
    • rozsądna cena
    Wady:
    • pozostawia zbyt intensywny/chemiczny posmak
    • opakowanie podatne na uszkodzenia w torebce
    • nieciekawy design opakowania (kwestia gustu, mało istotne)
    dorflow
    15 sierpnia 2024 o 12:38
    nawilża
    Lubiłam ją używać, ponieważ dobrze natłuszczała suche usta i dość długo się utrzymywała. Jest wydajna, wystarczy raz przejechać, ma dobry poślizg. Raczej neutralny zapach i smak Design taki apteczny, może przyciągnąć wzrok wśród innych kolorowych pomadek ale mój głównie przyciągnęła cena Mogę polecić
    Zalety:
    • nawilżenie
    • działanie
    • design
  • 5 lutego 2024 o 7:33
    Świetna
    Jestem uzależniona od pomadek nawilżających.Nie umiem bez nich przetrwać godziny.Jeśli gdzieś wychodzę to sprawdzam czy mam telefon i ...pomadkę.Jeśli siadam z kawą do czytania książki..to musi być obok ...szminka.Przetestowałam pewnie setki pomadek i zawsze wracałam do Melisy. Okazało się że jako jedyna tak nawilża i natłuszcza, nie udało mi sie uzyskać inną pomadką takich efektów. To jest mój niezbędnik od wielu, wielu lat.Zużyłam setki opakowań..Kupuję jednorazowo do 10 sztuk (hurtowo ;-), zawsze zapasowe opakowanie mam w torebce, gdybym np. zgubiła. To jest moje "must have"
    Li_nka_
    4 lutego 2024 o 17:49
    Całkiem dobra pomadka
    Pomadkę zakupiłam w drogerii Natura, za symboliczną kwotę. Zawsze sięgam po pomadki ochronne zimą, ponieważ wtedy moje usta potrzebują dodatkowej opieki. Opakowanie tej pomadki prezentuje się elegancko, z przezroczystym okienkiem, które umożliwia podgląd na produkt. Mechanizm wysuwania sztyftu działa bez problemów, a zatyczka trzyma się pewnie, co eliminuje ryzyko przypadkowego otwarcia w torebce. Zapach tej pomadki jest delikatny i przyjemny. Kolor pomadki to kremowa biel, a jej konsystencja jest kremowa i łatwa w aplikacji. Pomadka radzi sobie świetnie z nawilżaniem i ochroną ust. Chociaż nawilżenie nie jest aż tak intensywne, jak się spodziewałam, to jednak moje usta są gładkie i chronione przed przesuszeniem, poprawia kondycje ust przy regularnym stosowaniu. To solidna propozycja, polecam!
    Zalety:
    • zadowalająca cena
    • chroni i nawilża usta
    • solidne opakowanie
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Balsamy do ust