Kremy i maski do rąk

e-ZikoApteka.pl
notino.pl
Bodyland.pl

• 22 marca 2025 o 15:33
    Tani i dobry, często do niego wracam
    Na szczęście w rodzimym rynku mamy takie perełki, które nie dość,że są nasze,polskie, łatwo dostępne i tanie to w dodatku spełniają swoją rolę zgodnie z obietnicą producenta. Krem do rąk Ziaja z proteinami jedwabiu zdecydowanie jest tutaj faworytem jeśli chodzi o codzienną pielęgnację skóry dłoni. Duże,bardzo wydajne opakowanie zawiera 100 ml bardzo przyjemnie pachnącego kremu o lekkiej i łatwo wchłanianej i konsystencji. To już moje któreś z kolei opakowanie, może nie jest to mój pierwszy wybór kiedy mam naprawdę spierzchnięte dłonie,ale zdecydowanie lubię używać go jako wsparcie dla codziennego użytku i nawilżenia. Serdecznie polecam:)
  • 31 stycznia 2025 o 11:24
    Świetna pielęgnacja z pięknym zapachem
    Krem do rąk Ziaja z proteinami jedwabiu i prowitaminą B5 to naprawdę dobry produkt, który skutecznie nawilża i wygładza skórę dłoni a do tego bardzo ładnie pachnie. Ma przyjemną konsystencję, nie jest zbyt tłusty, a po jego użyciu dłonie stają się miękkie i odżywione. Jedynym minusem jest to, że krem wolno się wchłania, co może być nieco uciążliwe, jeśli potrzebujesz szybko wrócić do swoich codziennych czynności. Mimo tego jest to świetny wybór do codziennej pielęgnacji.
    Zalety:
    • Dobrze nawilża i wygładza skórę
    • Lekka, ale odżywcza formuła
    • Przystępna cena
    Wady:
    • Wolno się wchłania
    Miroku
    30 stycznia 2025 o 19:11
    Świetny ,,biurkowiec"
    Ten krem stoi sobie u mnie w pracy, celowo wybrałam coś lżejszego i pachnącego z nadzieją, że pomoże mi to wyrobić nawyk regularnego kremowania dłoni także w ciągu dnia-w ostatnich tygodniach leczyłam na nich ostry stan zapalny skóry(czerwona rozogniona skóra, pęknięcia, pulsujący wręcz ból) i teraz staram się zapobiegać ponownemu wysuszeniu oraz podrażnieniu skóry rąk. Zachęca do tego konsystencja-lekka, dosyć wodnista, ale jednocześnie całkiem treściwa i otulająca. Produkt nałożony w rozsądnej ilości szybko się wchłania bez zostawiania tłustej czy śliskiej warstwy, dla mnie to ważne gdyż w pracy co chwilę grzebię w papierach lub szufladach z lekami. Także zapach kremu uprzyjemnia aplikację-jest słodki i kremowy, dosyć mocny, ale miły dla nosa. Działanie tego kremu w pełni mnie zadowala w kwestii oczekiwań. Chroni skórę przed wysuszeniem oraz niekorzystnym wpływem różnorakich czynników zewnętrznych-w pracy często myję oraz dezynfekuję dłonie, więc potrzebują ochronnej bariery. Trochę gorzej jest w kwestii zabezpieczenia przed zimnem czy wiatrem, na to jest za mało odżywczy, tłusty i treściwy, aczkolwiek ja tego produktu nie traktuję jako krem na trudne warunki. Kosmetyk dobrze nawilża oraz wygładza-po jego użyciu dłonie są gładziutkie, miękkie oraz przyjemne w dotyku, nawet po umyciu dłoni w mocnych detergentach ten efekt nie znika od razu, więc mamy działanie trochę głębsze niż doraźne uklepanie warstwą silikonów. Daje sobie radę z lekko wysuszoną skórą, nie podrażnia delikatnych spierzchnięć. Fajnie nawilża oraz natłuszcza płytkę paznokcia oraz otaczające je skórki-dzięki regularnym aplikacjom tego kremu są bardziej miękkie oraz łatwiejsze w ogarnięciu. Na mocne przesuszenia czy aktywne większe podrażnienia recenzowany produkt będzie za słaby-z ciekawości kilka razy nałożyłam go podczas ww. zapalenia i niestety rozdrażnił schorowaną skórę jeszcze bardziej. Niemniej jednak jako krem na co dzień, do takiej lekkiej pielęgnacji ochronnej jest naprawdę bardzo dobry. Na mocniejsze przypadki przeznaczam już specjalistyczne apteczne lecznicze maści oraz dermomazidła. A gdy już swoje zrobią to można przerzucić się na coś przyjemniejszego jak na przykład ta Ziaja ;)
    agam93
    10 stycznia 2025 o 18:15
    Dobra cena i skuteczne działanie
    Krem nawilża dłonie, które po jego nałożeniu są gładkie. Ma biały kolor, jego konsystencja jest lekko tłusta ale szybko się wchłania i nie pozostawia kleistych rąk. Ma delikatny, przyjemny zapach. Jego regularne stosowanie poprawia stan skóry dłoni ale grafika z opakowania się zdrapuje. Jest łatwo dostępny, można go kupić w drogeriach i supermarketach.
    Zalety:
    • Gładka skóra dłoni
    • Dostępność
    • Świeży zapach
    Wady:
    • Grafika z opakowania się zdrapuje.
  • 23 października 2024 o 12:45
    Cudo
    Zachęcajaca cena. Pięknie i delikatnie pachnie. Nie klei się po nałożeniu. Poprostu cudo. Po nałożeniu mam wrażenie niemal natychmiastowego nawilżenia i wygładzenie rąk.
    • Szybko się wchłania
    Wady:
    • Brak jak narazie