Kremy na noc

Colyfine Redox, Krem na noc

patycek
    7 listopada 2018 o 1:03
    Beznadziejny krem
    Moja twarz nie należy do mocno przesuszonych, ale jednak liczyłam na efekt nawilżenia i kojące działanie kremu. niestety nic takiego się nie dzieje. Krem po aplikacji na twarz daje efekt matowej skóry, nałożenie dodatkowej warstwy mija się z celem, ponieważ krem bardzo mocno się roluje. Rano cera nie jest ani promienna, ani nawilżona, nie mówiąc o efekcie spłycenia zmarszczek. Krem po dwóch miesiącach stosowanie nie zrobił nic, pierwszy lepszy tani krem z ziaji daje nieporównywalnie większe efekty.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie regeneruje, nie nawilża, nie ujędrnia, nie liftinguje, roluje się.
    • Cena kremu nieadekwatna do jakości i działania.
    Ania_de
    7 października 2018 o 22:28
    Bardzo dobry krem polecam
    Jeden z lepszych kremów na noc jakie kupiłam. Mam cerę mieszaną i 40 lat . Mam po nim wrażenie cery lepiej napietej i gładkiej fajnie się wchłania widzę dobry efekt naprawdę. Uważam że to bardzo dobry krem w rozsądnych pieniądzach.
    Iwona_C
    3 września 2018 o 16:49
    Nocna rewelacja!
    Krem na noc stosowałam wraz z kremem na dzień z tej samej serii , oby dwa zakupiłam dzięki pozytywnym opiniom jakie miałam możliwość poczytania na Wizażu. Opakowanie w formie granatowego plastikowego słoiczka z srebrną zakrętką, pod którą mamy dodatkowe zabezpieczenie w formie plastikowej pokrywki. W zasadzie jest identyczne jak jak kremu na dzień poza kolorem. Konsystencja kremu jest treściwa, gęsta i bogata , koloru białego. Zapach delikatny ,prawnie niewyczuwalny. Krem łatwo się rozprowadza na twarzy , na wchłonięcie potrzeba więcej czasu niż w przypadku kremu na dzień. Ma silne właściwości nawilżające. Rano skóra wygląda bardzo zdrowo i promiennie .Z czasem staje się bardziej sprężysta i dobrze napięta, rozjaśniona z wyrównanym kolorytem. Zawiera dużo dobrych składników :olejki, wyciągi roślinne, witaminy , kolagen, oraz kwas hialuronowy. Bardzo delikatny w swoim działaniu , nie zapycha ,nie uczula ani nie podrażnia. Stosowałam go codziennie i przy mojej cerze (normalna w kierunku suchej) spisał się rewelacyjnie. Wydajny , spokojnie starczy na kilka miesięcy codziennego stosowania. Rewelacyjny krem który daje optymalną pielęgnację skórze i dzięki temu zapobiega jej starzeniu i powstawaniu zmarszczek.
    Zalety:
    • daje optymalne nawilżenie
    • regeneruje i odżywia skórę
    • nie powoduje zapychania
    • efekt zdrowej i wypoczętej cery
    • nie uczula ,ani nie podrażnia
    • gęsta , treściwa konsystencja
    • delikatny zapach
    • eleganckie i trwałe opakowanie
    • bardzo wydajny
    Wady:
    • nie znalazłam
    laantta
    2 lipca 2018 o 10:40
    Świetny krem
    Krem bardzo dobrze nawilża, jednocześnie szybko się wchłania i nie zostawia tłustej powłoki na skórze. To co dla mnie było najważniejsze- nie zapycha. Skóra rano jest bardzo ładnie nawilżona, promienista, wygładzona, a przy okazji nie zauważyłam po nim niespodzianek.
    Zalety:
    • nawilża
    • nie zatyka porów
    • ładnie wygładza
    • jest wydajny
    Mia72
    4 stycznia 2015 o 15:10
    świetny, nawilżający krem na noc
    Krem jest lekki. Dobrze się wchłania a jak na tak lekką konsystencję świetnie nawilża. Nie zapycha, prawie nie pachnie i nie uczula. Jest przy tym wszystkim bardzo wydajny. Jednym słowem świetny dla mojej dojrzałej, suchej skóry. Myślę, że jest lepszy do stosowania zimą, przy letnich, upalnych nocach mógłby być odrobinę zbyt treściwy. Polecam kobietkom po 40tce z cerą suchą. To balsam dla naszej wymagającej cery.... wart każdej wydanej złotówki :-)

Zobacz także inne Kremy na noc