Odżywki do włosów

Laboratorium Pilomax Daily Mist WAX, Odżywka bez spłukiwania do włosów jasnych

• 23 października 2019 o 21:17
    Korzystam z niej już pół roku i jest super!
    Korzystam z niej już pół roku i jest super! + dobra na zniszczone włosy + po stosowaniu nawilżone włosy + wydajność + włosy miękkie, łatwo się rozczesują + włosy po użyciu nie są ociężałe.
  • 26 lipca 2019 o 16:27
    Świetna odżywka w mgiełce
    Aktualnie jest to moja jedyna odżywka bez spłukiwania, jedyna w atomizerze i spełnia moje wszelkie oczekiwania :) Gdy nie mam czasu lub chęci na nakładanie i zmywanie "tradycyjnej" odżywki z włosów, używam właśnie tej- pryskam po całości wilgotnych, odsączonych, lub nawet lekki wyschniętych włosów, delikatnie przeczesuję i po całkowitym wyschnięciu cieszę się miękkimi, nawilżonymi włosami łatwymi do rozczesania, nieplączącymi się. Na duży plus!
    Zalety:
    • Nawilżenie włosów
    • Miękkość włosów
    • Objętość włosów
    • Ochrona włosów
    • Łatwa aplikacja
  • 26 maja 2019 o 18:31
    Hit
    Ja zanim zaczęłam stosować czułam, że moje włosy zaakceptują ten kosmetyk - innych osób opinie to spowodowały. Odżywka z witaminą E m. in. poprawia stan uszkodzonych włosów ???? To w sumie pierwsza odżywka, po której moje włosy żyły ze mną w zgodzie, że tak powiem ???? Moje oczekiwania względem tego produktu zostały spełnione ????
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    ev6
    4 lipca 2017 o 14:19
    Bez rezultatów
    Stosowałam, pryskałam, i bezpośrednio po myciu, i przed samym układaniem włosów - i co? I nic. Efektów brak. Żadnych widocznych zmian na włosach z tą odżywką czy bez. Trochę jak spryskiwanie włosów wodą. Na plus - wygodna w stosowaniu forma odżywki w spray'u. Co więcej, nie obciąża włosów, rzeczywiście jest jak woda - zero tłustości, nie jest to żadne mleczko w spray'u, tylko lekki płyn, łatwo ją rozprowadzić na włosach. Nie skleja włosów, nie usztywnia ich, bez problemu można ją nakładać od nasady po końce. Butelka też ok, atomizer działa sprawnie. Jedyne (ale kluczowe), do czego można się przyczepić, to brak widocznych efektów działania. Czy samego działania brak - nie wiem. Niby deklarowany skład wskazuje na to, że powinna dobrze działać na nasze włosy. Co prawda nie widzę tego w nabłyszczeniu czy wyraźnie lepszej kondycji, ale może działa gdzieś od wewnątrz? Jeśli jednak efekt ma opierać się tylko na domysłach, to czuję się nieco oszukana. Chcę widzieć pozytywne zmiany, gdy używam jakiejś odżywki. Choćby nabłyszczenie czy wygładzenie, w opcji minimum zasługującej na 3 gwiazdki. Tu nie mogę dać więcej niż 2. Naprawdę, jest zbyt słabo, żeby ją pozytywnie ocenić. Na rynku jest tyle dobrze działających produktów, że na taki po prostu szkoda czasu.
    Zalety:
    • możliwość stosowania na całe włosy bez obciążania, nie zlepia włosów, wygodna w stosowaniu
    Wady:
    • praktycznie żadnych widocznych efektów
    irrssin
    9 listopada 2015 o 9:38
    Muszę zaufać...
    Odzywka zamknięta jest w solidnej butelce z atomizerem, który bardzo dobrze rozprowadza produkt. WŁAŚCIWOŚCI Odżywka bardzo ładnie, delikatnie pachnie. Nie skleja włosów, nie obciąża ich. DZIAŁANIE Niestety nie zaobserwowałam żadnego spektakularnego działania na moje włosy. Ani połysku, ani specjalnego ułatwienia w rozczesywaniu. Mam duże zaufanie do marki Pilomax, wiec muszę zawierzyć, że chroni moje włosy... Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie