Szampony do włosów

Redken Extreme

• 19 sierpnia 2023 o 17:04
    Potrafi obrażać włosy
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Zacznę od tego że moje włosy są strasznie suche I zniszczone licznymi zabiegami fryzjerskimi jak I używaniem suszarki I prostownicy. Nie będę opisywała pełnowymiarowego produktu tylko kilkanaście próbek które otrzymałam od znajomej . Od znajomej dostałam 10 próbek szamponu. Szampon zamknięty jest w opakowaniu typu saszetka. Saszetka o pojemności 10ml. Saszetka w kolorze granatowym. Napisy na opakowaniu w kolorze białym I granatowym. Na opakowaniu znajdują się również srebrne alimenty. Napisy czytelne lecz w obcym języku. Saszetka podsiada wcięcie ułatwiające otwieranie. Szampon w kolorze perłowym o gęstej konsystencji. Szampon o bardzo ładnym zapachu . Wystarczy odrobina by pokryć nim włosy i utworzyć piankę. Jedna saszetkę mam na 3 użycia głowy wiec jest bardzo wydajny. Szampon dobrze się pieni i dobrze spłukuje. Włosy dobrze się rozczesują. Po wysuszeniu włosy są miękkie I błyszczące oraz wygładzone jednak po paru godzinach włosy wyglądają okropnie jak bym wylała na nie tony smalcu . Szampon bardzo obciąża włosy i włosy wyglądają jak by z rok nie były myte. Nie zauważyłam aby Szampon zregenerował moje zniszczone j suche włosy.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    • Konsystencja
    • Dobrze się pieni
    • Włosy dobrze się rozczesują
    Wady:
    • Obciąża włosy po paru godzinach od umycia
  • 19 marca 2022 o 14:13
    Oczyszcza, obciążając
    Ten szampon trafił do mnie przypadkiem, w dodatku w największej pojemności, której pozbycie się zajęło mi naprawdę długo. Może dlatego, że robiłam wszystko, by go nie używać. Nie dość, że zawiera mocne substancje oczyszczające i inną chemię, której zazwyczaj staram się unikać, to naelektryzował i obciążały mi włosy. To dziwne, ale były jednocześnie dociążone i spuszone – dociążone w sensie jakby otoczenia przez „ochronną powłokę”, spuszone przez całe to naelektryzowane gniazdo. Krótko mówiąc, bez szału, byle do dna butelki, jako że do najtańszych nie należy.
    Zalety:
    • dużo piany, szybkie mycie, ale długie spłukiwanie
    • na włosach pozostaje „ochronna powłoka”
    • całkiem miły zapch
    Wady:
    • włosy szybciej się przetłuszczają
    • działa elektryzująco
    • na dłuższą metę przesusza
    • dla skory głowy nie jest to nic dobrego
    • wysoka cena
    lksja
    15 stycznia 2018 o 17:27
    Gorszy od złotej serii.
    Używałam tego szamponu razem z maską po mocnym rozjaśnianiu włosów. Ogólnie było całkiem dobrze, ale jednak złota seria bardziej mi te włosy odbudowała niż ta niebieska. Ogólnie ładnie pachnie, jest gęsty i wydajny.
    Wady:
    • Nie odbudowuje włosów w jakimś większym stopniu.
    Muniekk
    2 sierpnia 2017 o 9:57
    Niesamowity szampon
    Używam szamponu i maseczki już prawie dwa lata. Pomogły mi odbudować włosy po rozjaśniniu, włosy przestały wypadac. Zauważyłam także, że rosną o wiele szybciej
    Zalety:
    • Pomaga wzmocnić włosy.
  • 6 lutego 2016 o 11:17
    Zwykly szampon
    Stosowalam duzo produktow marki Redken i tak naprawde dla mnie szalu nie ma. Produkty strasznie obciazaly mi wlosy. Posiadam serie szampon, odzywke length primer oraz maske do wlosow. Wszystkie kosmetyki maja bardzo przyjemny zapach. Wlosy tuz po wysuszeniu (bez uzycia suszarki) sa mieciutkie ale bez odzywki szampon nic nie zdziala. Nastepnego dnia wlosy nie sa miekkie, jedynie wygladzone i nie stercza na wszystkie strony. Super produktem jest ta odzywka primer, to po niej wlosy sa mieciutkie i maja sliczny zapach, jednak nastepnego dnia go nie czuc. Maska extreme strasznie puszy moje wlosy i nie ma po niej efektu wow Używam tego produktu od: 3 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1, niedlugo koncze