Balsamy do ust

Catrice Tinted Lip Glow Balm Balsam do ust

Catrice Tinted Lip Glow Balm Koloryzujący Balsam Do Ust 530

• 10 maja 2020 o 9:36
    Ciekawy balsam
    Parę lat temu kupiłam ten balsam i używam go czasem do dziś. Skusiła mnie promocja w Hebe i przez to, że uwielbiam promocje to musiałam coś kupić. Przypadkowo wybór padł na dwa różne balsami od Catrice. Ten balsam jest w bardzo estetycznym opakowaniu, który nadaje temu produktowi elegancji i slodyczy. Na zakup akurat tego balsamu przekonało mnie to że był w lekko różowym opakowaniu i sam balsam też miał delikatny różowy odcień . Balsam nakłada się lekko i i łatwo. Należy uważać na dokładność, ponieważ po kilku sekundach odcień naszych ust zmienia się w lekki róż co jest niesamowite. Wzmacnia koloryt naszych ust i utrzymuje się stosunkowo długo. Sam produkt polecam bo daje delikatny ciekawy efekt, jego wykonanie jest bardzo interesujące i można go zabrać ze sobą wszędzie - należy pamiętać tylko o lusterku ;D
    Zalety:
    • Estetyka
    • Zmiana koloru ust
    • Poręczność
    • Efekt
    Wady:
    • Cena regularna
    kora777
    21 kwietnia 2020 o 19:39
    Idealna rownowaga
    Jak w tytule, panuje idealna rownowaga - kolor jest bardzo dyskretny, pomiedzy różą a maliną. Delikatnie widoczny ale nie nachalny, usta są pokreslone, ale nie "zjada sie" i nie odbija na szklankach. Dlugotrwale nawilża, nie powoduje wysuszania ani spierzchania warg. Oczywiscie nie jest to balsam naprawczy, nie mozna oczekiwac cudów - ale przy braku suchych skórek nie powonien pogarszac kondycji ust. Opakowanie zaskakująco solidne, metalowe, napisy sie nie ścierają, pomadka się nie łamie. Kosztuje ok 19-20zl ale czasem bywa klopot z dostępnością. Konsystencja lekko wazelinowa, ale nie tępa, wtapia sie w usta pod wplywem ich temperatury. Użycie jest wygodne, nawet bez lusterka, nie klei się i nie paćka jak blyszczyk. Uroczy kobiecy gadżet, który nadaje subtelny kolor i jednocześnie pielęgnuje.
  • 9 października 2019 o 9:56
    Świetny!
    Za 20 złotych otrzymujemy bardzo fajny i przyjemny produkt. Balsam pięknie odżywia, nawilża i pięknie chroni przed czynnikami zewnętrznymi. Oprócz ochrony dostajemy także pomadkę koloryzującą. Paleta do wyboru dość spora (piękne róże i czerwienie). produkt wart swojej ceny. Opakowanie trwałe i estetyczne.
  • 27 lipca 2017 o 9:00
    Fajnie nawilża, przyjemny produkt!
    Używam tej pomadki już dość długo, ogólnie mile mnie zaskoczyła. Kupiłam ją na bodajże iperfumy za ponad 20 zł ale warto było. Gdy posmarujemy nią usta po chwili otrzymamy bardzo naturalny kolorek ust, taki lekki róż. Jednak kiedy kilka krotnie przejedziemy nią po ustach, ten róż staje się intensywny. Polecam ją.
    Zalety:
    • Nawilża
    • delikatny, naturalny kolor różu
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • słaba dostępność innych wad nie zauważyłam.
    Fay8686
    15 września 2015 o 10:02
    Dobre nawilzenie
    Bardzo dobry balsam do ust! U mnie sprawdza sie znakomicie. Naklada sie bardzo przyjemnie, jest lekki, przez chwile tlusty na ustach ale szybko sie wchlania. Zaraz po nalozeniu usta sa tylko nablyszczone, dopiero po kilku chwilach widac efekt koloru - cos miedzy arbuzem a owocem granatu. Efekt ten jest dobrze widoczny ale nie przesadzony. Rownomiernie schodzi z ust. Trwalosc trudno mi ocenic, mysle ze do 2 godzin sie trzyma, co jak na zwykly balsam do ust jest calkiem przyzwoitym wynikiem. Tym bardziej, ze do poprawek nie potrzebne nam lusterko. Kolor jest na tyle roztarty, ze mozna spokojnie go nakladac po ciemku. Opakowanie tez ladne, schludne, dziewczece. Mysle, ze kupie ponownie. Używam tego produktu od: 6 tygodni Ilość zużytych opakowań: mniej niz 1

Zobacz także inne Balsamy do ust