Kremy uniwersalne

Pharmaceris N Capinon K 1%
Pharmaceris N Capinon K 1% Krem z witaminą K 30 ml

• 1 kwietnia 2025 o 15:25
    Cena za markę
    Osobiście krem mi się nie sprawdził. Na plus, że szybko się wchłaniał, ale nie było żadnych efektów. Naczynia nadal występowały, nawet trochę się nie uspokoiły. Jestem zawiedziona
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Wygodne dozowanie
    Wady:
    • Nie ma efektów
    gabitml
    17 stycznia 2025 o 15:36
    Świetny krem do cery wrażliwej
    Lekki krem, acz dobrze nawilżający. Świetnie uspokaja moją wrażliwą i bardzo reaktywną skórę. Nie jest to produkt działający cuda, ale jako codzienny krem nawilżający naprawdę łagodzi zaczerwienienia. Będę kupować jeszcze.
    Zalety:
    • wydajny
    • neutralny zapach
    • łagodzi zaczerwienienia
    • nie uczula
    Wady:
    Sabi01
    18 listopada 2024 o 8:30
    Dobry, lekki krem do cery naczynkowej
    Jest to propozycja dla osób z tendencją do powstawania rumienia, zasinień i dla osób z cerą naczynkową, na której pojawiają się widoczne teleangiektazje. Osobiście jestem posiadaczką cery płytko unaczynionej, co sprawia wrażenie jakbym zawsze była czerwona. Od wielu lat, moją cerę szpecą rozszerzone naczynka, a lasery przynosiły krótkotrwały efekt. Stosowanie kosmetyków uszczelniających naczynka stało się dla mnie koniecznością. Ten krem spisuje się znakomicie na codzień - pod makijaż. Przyjemnie pachnie, szybko się wchłania dzięki swojej nietłustej formule. Jest lekki i delikatny, nie zapycha porów, nie uczula, nie klei się - na twarzy jest prawie niewyczuwalny. Ponadto, krem bardzo pomógł mi szybko wyleczyć siniaki i krwiaki po zabiegach medycyny estetycznej. Oprawa graficzna produktu opracowana jest z taką samą starannością i formą wizualną jak większość produktów tej marki. Dermokosmetyki o designie opakowań kolorystycznie uporządkowanych do danej serii i co za tym idzie konkretnych problemów skórnych. Minimalizm i prostota pomagają w rozeznaniu. Osobiście bardzo lubię kremy tej marki. Sądzę, że do cery naczynkowej jest to jeden z lepszych kremów. Wiadomo, że już istniejących pękniętych naczynek nie usunie, to dobrze się sprawdza w ramach prewencji i pielęgnacji. Ja z pewnością będę po niego sięgać w przyszłości.
  • 19 czerwca 2024 o 20:47
    jest ok
    Krem jest bardzo przyjemny w użyciu. Zapach i konsystencja bardzo przyjemna. Ale naczynek nie uszczelnia- jak było tak jest ;) więc nie ma co oczekiwać :) kosmetyk pielęgnuje cerę i tyle
    Jowi25
    15 lutego 2023 o 14:44
    Nie wiem czy kupię ponownie
    Mam problem z bardzo wrażliwą skórą, łatwo czerwieniejącą nawet bez powodu. Krem kupilam z polecenia koleżanki i powiem, że miło mnie zaskoczył, ale nie było efektu Wow!! . Cena przystępna, jak większości produktów z firmy Pharmaceris. ZALETY: Działa- łagodzi podrażnienia, ale bez efektu Wow Pompka-dzięki temu krem jest wydajny