Serum do twarzy

Indeed Laboratories Hydraluron Moisture Serum Serum z kwasem hialuronowym

• 25 maja 2017 o 1:07
    Nie zbyt dobry produkt
    Mam mieszane uczucia, z jednej strony lubie jak moja skora wyglada z hydraluronem nalozonym. Kremy ladnie z nim wspolgraja. Sklad niby ok. Tylko, ze nie widze zeby dzialal dlugoterminowo. Nie poprawia stanu skory. A na tym jednak mi zalezy... konsystencja jest swietna, zel. Nie roluje sie. Nie jest klejacy. Nie jest latwo dostepny i moim zdaniem nie warto go poszukiwac. Ja kupilam dwa opakowania i koncze drugie, szkody nie robi :)
  • 23 lutego 2016 o 20:19
    Mój Hydraluronie :)
    Jest to pierwsze serum z kwasem hialuronowym jakie posiadam. Więc nie bardzo wiedziałam czego się spodziewać. Nigdy nie miałam znaczących problemów z suchą skórą, ale od kiedy zaczęłam stosować kremy z kwasami na noc, poczułam, że moja skóra potrzebuje większego kopniaka nawilżenia. No i oczywiście naczytałam się o nim tyyyylu opinii i recenzji, że aż żal byłoby nie spróbować. Stosuję je regularnie, na dzień, pod krem nawilżający, od około 1,5 miesiąca. I zauważyłam znaczącą różnicę w jakości skóry. Po pierwsze skóra zrobiła się jakby bardziej zwarta, "treściwa", jędrniejsza i bardziej sprężysta. Może przybyło jej jakimś cudem kolagenu ;)) Mam młodą skórę, przed 30stką, ale wyraźnie zauważyłam tą różnicę w strukturze skóry. Po drugie pięknie nawilża. To serum wnika w głębokie partie skóry i mamy efekt vide pkt pierwszy ;) Samo serum natomiast to oczywiście za mało dla wierzchniego nawilżenia naskórka, dlatego krem jest nieodzowny po nim. Obawiałam się trochę, jak moja trądzikowa cera na niego zareaguje, czy nie będzie kolejnego wysypu niedoskonałości, czy serum jej nie zapcha. Nic z tych rzeczy na szczęście :) Serum idealnie komponuje się również z cerami trądzikowymi- potwierdzam. Nie ma mowy o działaniu komodegennym, także pełen profesjonalizm produktu ;) Dodatkowym plusem i atutem jest fakt, że od kiedy je stosuję, moje zmarszczki mimiczne na czole się delikatnie wygładziły. Serum ładnie się wchłania, nie pozostawia żadnej nieprzyjemnej warstwy, nie pachnie. Jest w formie przezroczystego żelu. Wystarczy mała ilość i posmarujemy całą buzię, także wydajność wzorowa. Pół gwiazdki odejmuję, bo po prostu nie stosowałam jeszcze innych produktów tego typu, więc brak mi porównania, czy to już ideał ;) Ogólnie z czystym sumieniem polecam, jako kurację nawilżającą skórę, a wiadomo że to się przyda każdej cerze. Używam tego produktu od: ok. 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 op.