Mgiełki do ciała

Avon Naturals, Passionfruit & Peony, Scented Spritz Mgiełka zapachowa do ciała `Marakuja i peonia`

Nasi użytkownicy zostawili 34 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 kwietnia 2025 o 11:29
    Piękny zapach, ale trwałość tragiczna...
    Avon Naturals Passionfruit & Peony to zapach, który od razu przywołuje na myśl ciepłe, słoneczne dni i letnie chwile beztroski. Połączenie marakui i piwonii tworzy owocowo-kwiatową kompozycję, która jest naprawdę przyjemna dla nosa – lekka, słodka, ale nie dusząca. To jeden z tych zapachów, które sprawiają, że od razu robi się cieplej na duszy – soczysty, świeży i kobiecy, idealny na lato lub po prostu jako odświeżenie w ciągu dnia. Niestety, mimo pięknego pierwszego wrażenia, trwałość tej mgiełki to ogromne rozczarowanie. Zapach znika z skóry dosłownie po kilku minutach – trudno mówić nawet o godzinie. Nawet przy aplikacji na ubrania czy włosy nie utrzymuje się dłużej. To bardzo zawodzi, bo sam aromat ma naprawdę duży potencjał. Podsumowując: Passionfruit & Peony od Avon to cudowny, letni zapach, który niestety nie zostaje z nami na dłużej. Idealny, jeśli chcesz poczuć coś przyjemnego na chwilę – ale nie licz na trwałość.
    Wady:
    • Dostępność
  • 21 września 2023 o 19:22
    Śliczny zapach
    Tą mgiełkę a raczej zapach miałam okazji po raz pierwszy, odrazu po pryśnięciu czuć piękny zapach który jest wyczuwalny przez jakiś czas na ubraniach. Opakowanie to jest całkiem małe co idealnie do każdej torebki wejdzie, nie zauważyłam żeby podrażniła skórę czy uczuliła.
    Edytaj7
    15 listopada 2022 o 21:23
    Słodziaczek
    Kolejna mgiełka do ciała Avon. Zwróciła moją uwagę uroczą szatą graficzną. Opakowanie jest standardowe - przeźroczysta plastikowa butelka ze sprawnym atomizerem. Zapach jest kwiatowo - owocowy. Chociaż jak dla mnie przeważa zapach kwiatowy. Jest słodki ale nie mdły. Nadaje się idealnie na letnie, ciepłe dni. Trwałość typowa dla mgiełek - do dwóch godzin. Na ubraniach trochę dłużej.
    Wady:
  • 4 stycznia 2022 o 14:43
    Odświeżająca
    Mgiełki z Avonu to coś, co naprawdę lubię i często z nich korzystam. Zapach ten bardzo przypadł mi do gustu, bardziej wyczuwam tutaj nuty zapachowe peonii niż marakui, ale nie przeszkadza mi to zupełnie. Dosyć długo utrzymuje się na skórze, jest świetna do odświeżenia na co dzień. lub jeśli ktoś nie lubi stosować perfum w upalne dni. W miarę wydajna. Będę do niej wracać, ponieważ lubię zapach peonii.
  • 14 lipca 2021 o 8:52
    Trochę za słodka
    Co mi się pierwsze nasuwa - mgiełka jest zdecydowanie mniej trwała od innych mgiełek Avon. A przynajmniej w moim wypadku nie zdała egzaminu. Zapach sam w sobie jest dosyć słodki i nie wszystkim podpasuje. Dla mnie był okej, ale bez szału. Spodziewałam się trochę czegoś innego. Co do trwałości - jak z pozostałymi mgiełkami tej firmy. Pozostawiają wiele do życzenia, ale patrząc na cenę, i tak warto je kupić.
    U konsultantki

Zobacz także inne Mgiełki do ciała