Żele do ciała

BingoSpa Niebieski żel chłodzący na bóle mięśni i stawów

BINGOSPA Żel niebieski z eukaliptusem i rozmarynem 250g

• 21 stycznia 2025 o 1:12
    Szybkie działanie.
    Żel kupiłam w sklepie internetowym BingoSpa. Jest bardzo wydajny, wystarcza na długo. Działa praktycznie od razu po zaaplikowaniu. Ból mięśni przechodzi niemal natychmiast. Bardzo przyjemny zapach. Żel przeznaczony jest dla sportowców, ale używam go, bo bardzo dużo chodzę. Doskonale sprawdza się po dłuższym lub intensywnym wysiłku, zwłaszcza wówczas, gdy pojawiają się zakwasy. Po zaaplikowaniu czuć na skórze chłodniejszy powiew, co sprawia że przybywa energii. Cena też jest przystępna, za jedno opakowanie zapłaciłam niecałe 20 zł i wiem, że warto go kupić. zresztą to już któreś moje opakowanie z kolei. Pierwsze opakowanie dostałam jakieś 10 lat temu i od tamtej pory jest to pierwszy produkt, po jaki sięgam, gdy bolą mnie nogi po intensywnym wysiłku. Polecam.
    Zalety:
    • szybko działa
    • pojemność
    • chłodzi
    • relaksuje
    • dodaje energii
    Wady:
    • zapach niekoniecznie należy do ulubionych
  • 23 listopada 2023 o 8:14
    Super!
    Naprawdę świetny produkt. To już moje trzecie opakowanie. Żel świetnie się sprawdza przy bólach mięśni po intensywnym wysiłku. Działa od razu po nałożeniu, delikatnie chłodzi i odpręża. Polecam.
  • 3 sierpnia 2015 o 21:20
    OK!
    Niebieski żel od BingoSpa kupiłam ze względu na często pojawiające się u mnie żyłki w sezonie letnim oraz chłodzące właściwości no i oczywiście ze względu na cenę, inne żele o zbliżonym składzie są o wiele droższe a składników aktywnych mają mniej... Miałam coś podobnego na zajęciach praktycznych i pamiętam, że było po takim preparacie bardzo zimno :) Więc na zbliżające się lato postanowiłam sobie pomóc (a raczej moim nogom) w upalne dni. Chociaż żel nie jest stricte na moją przypadłość to spisał się lepiej niż inne produkty, które powinny się w tym wypadku sprawdzić... Plusy: *zmniejsza bóle mięśniowe *zmniejsza obrzęki kończyn *chłodzi (w pomieszczeniu o standardowej temperaturze wręcz wyziębia, a to tylko nogi) *jest super wydajny (starcza na cały sezon przy codziennym użytkowaniu) *cena Minusy: brak Używam tego produktu od: 3 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1/3