Żele pod prysznic

Fa Magic Oil, Pink Jasmine Shower Gel Żel pod prysznic

Fa Magic Oil Pink Jasmine
Fa Magic Oil Jaśmin żel pod prysznic 750ml

• 22 lutego 2025 o 21:19
    Kręci mnie ten zapach... :))
    Tego żelu zużyłam już kilka opakowań i mogę śmiało stwierdzić, że to dobry wybór, jeśli mowa o oczyszczaniu skóry całego ciała. Po jego stosowaniu, skóra jest cudownie oczyszczona i pięknie pachnąca. Pachnie jak słodkie cukierki owocowe czy coś w tym rodzaju. Zapach ten sprawia, że jestem zrelaksowana i odprężona. Co ciekawe, zapach ten zostaje ze mną jeszcze przez długi, długi czas. Żel ma standardową konsystencję, jak typowe żele pod prysznic. Pieni się wystarczająco, tak jak powinien po prostu. Urzekło mnie opakowanie tego żelu, które ma fajną kwiatową grafikę. Kojarzy się na pewno z latem i wakacjami. Polecam serdecznie
    Zalety:
    • Idealnie myje
    • Super pachnie
    • Dobrze się pieni
    • Wysoka jakość
    • Niska cena
    • Duża dostępność
  • 24 grudnia 2024 o 7:38
    Przyjemny żel o dziewczęcym zapachu
    Stosunkowo rzadko recenzuję żele pod prysznic. Przyznaję też, że jestem - jeśli chodzi o żele - dosyć wybredna. Mam bowiem mega suchą, szorstką skórę. Po żele " marketowe" sięgam więc rzadko. Nawet nie pamiętam, z jakiego powodu sięgnęłam po Fa robiąc zakupy spożywcze w Biedronce. Niemniej żel bardzo pozytywnie mnie zaskoczył . Kiedyś - dawno temu - miałam już bardzo podobny, żelowy, tylko niebieski żel Fa. Tutaj również mamy fajną, żelową konsystencję. Nie jest ona bardzo gęsta, ale nie jest też wybitnie wodnista. Ze względu na bladoróżowy kolor budzi u mnie skojarzenia z kisielem ( który lubię). Żel dosyć dobrze się pieni. Najważniejsze jest jednak to, że nie wysusza, nie podrażnia i nie pozostawia skóry nieprzyjemnie ściągniętej. Jak wspominałam, mam mega suchą skórę, która po zwykłych myjadlach jest często nieprzyjemnie ściągnięta. Natomiast po użyciu Fa ciało jest miękkie, gładkie, mile w dotyku. Jak na tę markę - duże zaskoczenie i duży pozytyw Zapach jest przyjemny, dziewczęcy. Taki kwiatowo- słodki umilacz. Różowy kolor może budzić skojarzenia, że to zapach w stylu " Barbie i przyjaciele". Na szczęście tutaj mamy do czynienia z zapachem dziewczęcym, ale nie infantylnym. Żel jest dostępny w marketach , drogeriach stacjonarnych oraz internetowych. Cena nie odstrasza, a i wydajność jest ok. Ja w każdym razie jestem bardzo zadowolona i z przyjemnością kupię go ponownie.
    • nie wysusza
  • 19 sierpnia 2024 o 18:31
    Dobry żel
    Po tę pozycję sięgnęłam zupełnie przypadkowo podczas zakupów w markecie, nie miałam żadnych oczekiwań tak naprawdę względem tego produktu ponieważ jest całkiem tani ale całkiem okej mi się sprawdził. Żel ma taką wodnistą konsystencję, ciężko mi ją opisać dokładnie ale jest całkiem przyjemna i pod wpływem wody i tarcia fajnie się pieni co jest na plus. Zapach jest bardzo ładny, faktem jest, że nie utrzymuje się długo na skórze ale za tą cenę nie oczekuje zbyt wiele. Produkt przedewszystkim spełnia swoją rolę czyli dobrze oczyszcza ciało z zanieczyszczeń z całego dnia. Nie odczuwam jak na razie ściągnięcia skóry po użyciu produktu. Opakowanie jest z słabszego plastiku, nie jest zbyt grube. Jak za tą cenę to ciężko mi się do czegokolwiek przyczepić. Fajny produkt i mogę polecić.
  • 19 czerwca 2024 o 10:58
    Fa
    Zapach tego żelu jest bardzo ładny aczkolwiek nie utrzymuje się zbyt długo dlatego nie przepadam za nim,bo uwielbiam kosmetyki pachnące i utrzymujące się chociaż trochę na skórze. Tu jak wyjdę z wanny,wytre się już go nie czuje. Konsystencja żelowa, przezroczysta,nie lejąca,ale też mam wrażenie jakby wodnista. Żel rozprowadza się po ciele łatwo,ale nie pieni się jakoś specjalnie. Nie zauważyłam przy dłuższym stosowaniu jakiegoś nawilżenia czy sp cjalnej gładkości. Jest średni. Aczkolwiek umyć się nim można. Butla duża. Grafika kolorowa,przyciąga oko
  • 12 czerwca 2024 o 22:23
    Bardzo fajny żel
    Kupiłam go na szybko, okazał się być całkiem dobrym żelem, fajnie myje skórę, nie podrażnia. Spełnia swoją rolę, cena jest również bardzo dobra. Fa to ogólnie bardzo dobra marka, jeszcze się nie zawiodłam na niej
    Zalety:
    • Fajnie myje
    • Ładnie pachnie
    • Dobra cena
    • Wydajny, dobrze się pieni

Zobacz także inne Żele pod prysznic