Płukanki do włosów

Syoss Color Refresher (Płukanka odświeżająca kolor włosów)

• 7 października 2024 o 20:35
    Syoss
    Płukanka Syoss Color Refresher to świetny produkt dla osób, które chcą odświeżyć swój kolor włosów między farbowaniami. Jest łatwa w użyciu i skutecznie przywraca intensywność koloru, nadając włosom świeży, lśniący wygląd. Produkt nie tylko ożywia barwę, ale również dodaje włosom blasku, bez obciążania ich. Efekt utrzymuje się przez kilka myć, co sprawia, że jest to szybki i prosty sposób na podtrzymanie koloru. Polecam Syoss Color Refresher każdemu, kto szuka szybkiego rozwiązania na odświeżenie koloru włosów!
  • 1 sierpnia 2018 o 21:46
    Faktycznie tonuje.
    Podpatrzyłam ten produkt u koleżanki. Używała wersji do ciemnych brązów, i spodobały mi się jej rude refleksy na na włosach. Kupiłam więc opakowanie dla siebie w nadziei, że będzie sposobem na szybko wypłukujące się farby. I jest. Delikatnie tonuje kolor, ożywia go, odświeża. W sumie to zawsze miałam ochotę na kosmetyk tego rodzaju. Kiedyś między farbowaniami sięgałam po szamponetki, ale było z nimi trochę zabawy. Tu sprawa jest prosta, nakładamy piankę, trzymamy kilka minut i gotowe. Nic się nie chlapie , nie wylewa, pełen komfort. Efekt mógłby być trochę intensywniejszy, ale i tak mi się podoba. Minusem jest fakt, że kosmetyk przesusza trochę włosy. Co prawda producent deklaruje, że nie ma potrzeby używać po nim odżywki, ale potrzeba jest. Używam więc takiej bez spłukiwania, bo każda inna ściągnie kolor. Generalnie produkt jest fajny, choć nie jest doskonały. Jakby odrobinę odżywiał mogłabym go używać częściej. Wydajność jest na plus, bo ta niepozorna buteleczka starczyła mi na 4 aplikacje (włosy do ramion).
    Zalety:
    • wygodna aplikacja
    • efekt po kilku minutach
    • szybki sposób na odświeżenie koloru
    Wady:
    • przesusza włosy
  • 9 lipca 2018 o 1:35
    Porażka
    Praktycznie nic nie robi, jedynie przesusza plącze i wysusza. Włosy miałam po tym proukcie przesuszone i takie jak by ciężkie i poklejone... Być może inne kolory lepiej się sprawdzają, ale moja czerwona pianka niestety nie
    Zalety:
    • Nawet ładny zapach
    Wady:
    • Brak efektów
    • Wysusza
    • Plącze
    • Jest droga za takie nic nic robienie to całkiem spora suma , szamponetka za 3 zł lepiej odświeża kolor
    Maru812
    16 marca 2018 o 13:44
    Klapa
    Używa od:próbka
    Nie działa tak jak obiecuje producent. Jedyne co produkt zrobil z moimi włosami to : nadal im rudy połysk przy końcach i mocno wysuszył włosy. Dodam, że jest mało wydajny. Starczył mi na 2 razy (możliwe, ze to dlatego, ze włosy są do pasa) ale i tak spodziewałam sie chociażby tych 3 razy. Jedyny plus to zapach. Produkt do włosów brąz.
    Zalety:
    Wady:
    • rudy połysk
    • wysusza włosy
    • mało wydajny dla długich włosów
  • 16 lipca 2017 o 23:44
    Dramat!
    Dramat! Kupiłam piankę żeby odświeżyć kolor czerwony, który trochę wyblakł. Trzymałam na włosach ok 7 minut- nie było żadnego efektu poza stanem włosów które były w tragicznym stanie! Nawet po farbie nie miałam tak zniszczonych włosów. Po miesiącu włosy nie doszły nie do siebie. Stanowczo odradzam, szkoda włosów!
    Zalety:
    Wady:
    • niszczy włosy, wysusza, problem z rozczesaniem

Zobacz także inne Płukanki do włosów