Maski do włosów

Nacomi 7 Oils, Maska naturalna do olejowania włosów

Nacomi Balsam w świecy o zapachu pomarańczy i wanilii 150ml
Nacomi Masło do ciała Pomarańcza i wanilia - Candel Shea Natural Body Butter Masło do ciała Pomarańcza i wanilia - Candel Shea Natural Body Butter
Nacomi 7 Oils

Nasi użytkownicy zostawili 123 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 lutego 2025 o 16:10
    Mój top 1
    Po prostu cudowna super się wchłania wygładza włosy zmiękczą do tego bardzo ładnie pachnie i ma super aplikator włosy dzięki niej są lśniące i zostawia tafle na włosach
    saajko
    29 grudnia 2024 o 12:38
    najlepszy produkt do olejowania włosów
    Maska sprawdziła się u mnie idealnie, jest to w mojej opinii najlepszy produkt do olejowania włosów i zdecydowanie zasługuje na hit. Kosmetyk ma przyjemny zapach, eleganckie opakowanie, które pozwala zużyć produkt do końca, wygodnie się aplikuje, zmycie go nie sprawia żadnego problemu, a po użyciu włosy są miękkie, lśniące i gładkie. Dodatkowo jest niesamowicie wydajny, co prawda cena jest dość wysoka, ale myślę że warto, ja na pewno kupię kolejne opakowanie. Produkt spełnia swoją rolę znakomicie i jak dla mnie jest to najlepszy produkt do olejowania włosów.
    azileiz
    24 października 2024 o 5:01
    "Eliksir", który ożywił moje włosy w tydzień !!!
    Kiedy sięgnęłam po Nacomi 7 Oils – Maskę naturalną do olejowania włosów, nie spodziewałam się, że moje włosy mogą przejść tak spektakularną metamorfozę w tak krótkim czasie. Po zaledwie tygodniu stosowania moje włosy stały się nie do poznania – gładsze, bardziej lśniące i pełne życia. Mieszanka siedmiu naturalnych olejów – w tym arganowego, kokosowego i makadamia – działa jak prawdziwy eliksir regeneracji. Maska wnika głęboko w strukturę włosa, intensywnie nawilżając i odżywiając je od środka. A co najważniejsze, nie obciąża włosów, co było dla mnie ogromnym plusem, bo moje włosy mają tendencję do przetłuszczania. Po każdej aplikacji włosy są miękkie w dotyku, gładkie i niesamowicie błyszczące – jak po wyjściu z salonu fryzjerskiego! Stosuję maskę raz w tygodniu przed myciem, zostawiając ją na włosach na około godzinę, a efekty są niesamowite. Końcówki wyglądają na zdrowe i mocne, co jest dla mnie ogromnym plusem, bo zawsze borykałam się z problemem przesuszonych końcówek. Dodatkowo zauważyłam, że włosy stały się bardziej odporne na uszkodzenia, co przy codziennym stylizowaniu ciepłem jest dla mnie zbawienne. Nacomi 7 Oils to produkt, który na stałe zagości w mojej pielęgnacyjnej rutynie. Jeśli szukacie intensywnej regeneracji, która nie tylko poprawi kondycję włosów, ale też sprawi, że będą wyglądały na zdrowe i pełne blasku – ten produkt to absolutny must-have. Moje włosy jeszcze nigdy nie były w tak dobrej formie!
    Zalety:
    • włosy miękkie w dotyku
    • nadaje blasku
    • odżywia
    • regeneruję
    • włosy po zastosowaniu są lśniące
    • idealny produkt do co tygodniowej regeneracji
  • 23 października 2024 o 22:51
    Pokochałam olejowanie włosów!
    Produkt ten swojego czasu pokazywał mi się w social mediach, a że wszystkie włosomaniaczki mówiły o tym jak to olejowanie włosów odmieniło ich życie, to i ja postanowiłam spróbować. Swój egzemplarz kupiłam w Hebe, na jakiejś promocji. Szklana butelka z plastikowym dozownikiem, tak w skrócie opisałabym opakowanie. Mimo tego warto zaznaczyć, że butelka faktycznie jest z grubszego szkła, przez co jest nieco cięższa, a to sprawia wrażenie lepszego kosmetyku. Preparat to olej, który jest przez producenta określany również słowem ,,maska’’. Pachnie ładnie, ale ciężko jest mi przypisać mu jakikolwiek dokładniejszy zapach. Jest to zwyczajnie mix wszystkich olejków zawartych w składzie. Aplikowanie produktu jest bardzo fajne, ponieważ zamontowana na butelce pompa umożliwia odpowiednie dozowanie produktu, nie rozlewając go przy okazji. Na włosach rozprowadza się bardzo przyjemnie. Skład to połączenie siedmiu olei i wszystkich ich właściwości, a dokładniej: olej arganowy, olej ze słodkich migdałów, olej macadamia, olej kokosowy, olej jojoba, olej inca inchi oraz olej sojowy. Dzięki temu połączeniu uzyskujemy efekt miękkich w dotyku, gładkich i wypielęgnowanych włosów, a dodatkowo można zaobserwować większy blask i nawilżenie. Tak jak producent obiecuje - maska/olej daje spektakularne efekty przy długotrwałym stosowaniu. Ja pierwsze efekty zauważyłam po około 2 tygodniach. Zdecydowanie jeszcze wiele razy sięgnę po ten produkt! Polecam!
    Zalety:
    • Ładne, estetyczne opakowanie
    • Dodatkowy plus za pompkę dozującą produkt
    • Piękny zapach
    • Dobry skład
    • Odpowiednia cena
    • Łatwa dostępność
    • Często na promocjach
  • 26 sierpnia 2024 o 14:53
    Najlepszy produkt do rozjaśnianych włosów
    Zdecydowanie najlepsza maska/ olej do olejowania włosów. Mam włosy blond, kilkukrotnie rozjaśniane z natury są proste, natomiast zdarza się, że czasami się puszą. Bardzo lubię efekt po zastosowaniu tej maski, używana systematycznie daje naprawdę piękne efekty na włosach. Włosy są zdrowsze, bardziej błyszczące, lejące i miękkie. Jeszcze nie zmalałam lepszego produktu na rynku. Nacomi należy się pochwalić za aplikator do tego produktu, dzięki pompce produkt się nie rozlewa, przez co się nie marnuje
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Aplikator
    Wady:
    • Dostępność