Serum do twarzy

Alterra Bio - Granatapfel, Intensiv Serum Serum do intensywnej pielęgnacji twarzy z granatem

• 1 marca 2019 o 18:08
    Piękny zapach!
    Fajne opakowanie z pompka, precyzyjna aplikacja,, jedna pompka wystarczy na cała buzie. Serum jest dość wodniste i przepięknie pachnie, owocowo. Baaardzo szybko się wchłania, ale z działaniem nie ma szału. Nie zauważyłam jakichś efektów typu dodatkowe nawilżenie czy odżywienie, ale uważam ze fajna sprawa pod krem na dzień, nasz buzia będzie ślicznie pachnieć.
    saajko
    4 września 2018 o 2:24
    fajny produkt
    Uważam, że serum to jest bardzo fajnym produktem. Jest lekkie, nie zapycha, ujednolica koloryt skóry i bardzo dobrze nawilża. Ma dość specyficzny zapach, ale można się do niego przyzwyczaić i nawet polubić. Jest wydajne, zapakowane w wygodne opakowanie i przystępne cenowo. Ma przyjemną konsystencję i idealnie nadaje się do używania wieczorem czy pod makijaż. Polecam, sama chętnie sięgnę po niego ponownie.
    malwi73
    3 października 2017 o 21:41
    Idealny nawilżacz
    Serum kupiłam, bo zafascynowała mnie ta seria, głownie swoim zapachem, Okazało się być bardzo dobrym produktem do nawilżenia skóry. Po nałożeniu czułam dużą dawkę nawilżenia. Pozostawia troszkę lepką warstwę, która po jakimś czasie się wchłania. Rano skóra jest nawilżona, zregenerowana. Serum jest wydajne, tylko tak niespodziewanie się kończy. Cena jak na serum jest tanie, dostępne w Rossmannie. Tylko ostatnio, coś go nie widzę w sprzedaży. Czyżby go wycofali...?
  • 6 września 2017 o 17:02
    Najpierw cud, później nic
    Gdy po raz pierwszy nałożyłam to serum na twarz to oczekiwałam nawilżenia i czegoś do urozmaicenia pielęgnacji. Po kilku zastosowaniach moja twarz wyglądała jak po Photoshopie, autentycznie! Nie miałam pojęcia co się stało, wszystkie przebarwienia i zaczerwienienia zniknęły a drobne pozostałości po wypryskach się zagoiły. Do tego moja twarz wyglądała promiennie i nawet kilka dni nie potrzebowałam podkładu, bo byłam zadowolona z mojej cery. Już myślałam że znalazłam cudo, a tu niestety po tygodniu czar prysł cera wróciła do stanu poprzedniego i niestety bardzo się zawiodłam. Niestety już nie zauważam spektakularnego nawilżenia, ani żadnego innego efektu. Trochę denerwuje mnie galaretkowa konsystencja tego produktu i jego zapach.
  • 29 czerwca 2017 o 23:57
    Dlaczego zniknęło... :(
    Najlepsze serum, z jakim miałam do czynienia. Zastępuje i bije na głowę wszystkie kremy jakie miałam. Pierwszy raz, gdy wstaje rano, moja skóra wygląda tak zdrowo i nie ma żadnych suchych skórek. Serum to dla mnie zbawienie, cały dzień bez żadnych złych reakcji. Wydajność ogromna, chociaż nie możemy przez zakryte opakowanie tego kontrolować. Zapach jak dla mnie na dłuższą metę jest już męczący, ale po chwili się ulatnia, zresztą przy tak cudownym działaniu zapach nie gra żadnej roli. Żałuję, że wycofane jest z Rossmana. Po tylu latach znalazłam coś, co odpowiada mi w 100% i nagle zniknęło. Minus dla Rossmana za zaserwowanie czegoś ponad i następnie wycofanie. Mam jeszcze jedno opakowanie, a co zrobię później... nie wiem