Szampony do włosów

Colway Natural Collagen, Szampon zagęszczający włosy

Alexdzi
    22 września 2018 o 12:16
    Masakra
    Po dwóch umyciach zauważyłam na czole przy miejscu gdzie zaczynaja się włosy małe ranki, które swedzialy... daje jeszcze szanse, jeśli to będzie się pogłębiać, oceniam szampon jako uczulający i nie polecam
    Zalety:
    Wady:
    • Rzadki
    • Uczulający
    • Nie pieniący się
    ewkar
    16 lipca 2018 o 19:05
    Kocham ten szampon
    Stosuję kilka ładnych miesięcy i nie wyobrażam sobie życia bez tego szamponu! Uratował on moje włosy. Były suche, szorstkie i wypadały garściami, a już po pierwszym umyciu były gładkie jak tafla, a myślałam, że nic mi już nie będzie w stanie pomóc. Moja endokrynolog polecała mi wtedy seboradin (porażka w moim przypadku) i tak dowiedziałam się w pracy o colway. Włosy już mi nie wypadają, przez co naprawdę mi się zagęściły. Po umyciu ma się wrażenie, że już nawet żadna odżywka nie jest im potrzebna, a włosy z każdym dniem wyglądają coraz to lepiej. Jedyny mały minus, że na moich włosach w pierwszy dzień działa pusząco, ale już potem na kolejny dzień włosy mam idealne. Teraz wyjątkowo skończył mi się szampon, a w czwartek już wyjeżdżam do Niemiec i nie zdążę go kupić i szczerze mówiąc to boję się kupować już inne szampony, żeby nie wrócić do tamtego horroru. POLECAM Z CZYSTEGO SERCA!
    Zalety:
    • Odżywia
    • Wzmacnia
    • Wygładza
    • Naprawdę zagęszcza włosy
    • Przestają wypadać włosy
    • Cytrusowy zapach
    • Wydajny
    Wady:
    • W pierwszy dzień po umyciu włosy są lekko spuszone
    • Butelka, nie widać ile jeszcze szamponu zostało.
    • Cena, ale za te cuda co robi na włosach ja osobiście oddałabym każde pieniądze
    U konsultantki
    Kindka
    3 kwietnia 2018 o 12:57
    Szampon Zagęszczający włosy
    Teraz to jest mój ulubiony szampon! Włosy po nim stały się mocne, lśniące, gęste, nie wypadają już garściami, tylko bardzo sporadycznie i pojedynczo. łączę go z kolagenową odżywką, ale jak kiedyś jej zapomniałam, to i tak rozczesywały się idealnie. Szampon kupuję w internetowym sklepie Lagenko wraz z wieloma innymi produktami z tej serii i naprawdę doceniam naturalne, kolagenowe kosmetyki!