Rozświetlacze

Wibo Star Glow, Powder Pearls Puder w kulkach

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 kwietnia 2022 o 13:18
    Nostalgia
    Puder w kulkach to coś, za czym szalałyśmy kilkanaście lat temu. Ale mam do tego sentyment. Kiedy nie mam humoru, by nakładać wszystkie produkty na twarz, po prostu przejeżdzam pędzlem z tym pudrem i bardzo poprawia koloryt skóry. Ma niestety jedną wadę- nie utrwala makijażu za bardzo
    • Forma kulek
    • Wyrównuje koloryt
    Wady:
    • Nie utrwala zbytnio makijażu
    Ariessa
    8 stycznia 2022 o 0:36
    Akceptowalne, a nawet niezłe
    Kuleczki nabyłam, ponieważ zatęskniłam za używanymi lata temu Météorites Guerlain. Po niemałej awanturze z wewnętrznym sknerą stanęło na wersji bardzo budżetowej, ot dla przypomnienia, jak ładnie potrafi wyglądać buźka po pudrze tego typu. Cena Star Glow jest niewysoka, ale również produktu tyle, co kot napłakał - na załączonym zdjęciu jest prawie komplet, jedna czy dwie kulki mogły się zapodziać. Właśnie ta skromna zawartość jest powodem, dla którego trudno wydobyć pełne walory produktu. Najlepiej byłoby nurkować w dużej ilości kuleczek sporym pędzlem, wtedy nabiera się optymalna dawka pudru. Przy jednej warstwie latających luzem kolorowych perełek można merdać do upojenia, a i tak trzeba się pudrować na raty, żeby to w ogóle było widoczne. Do minusów zaliczam także plastikową wkładkę pod nakrętką - siedzi w pudełku tak mocno, że już nawet paznokieć padł ofiarą jej uporu, teraz używam innych narzędzi. A czy Star Glow posiada jakieś zalety? Właściwie tak. Źle się go aplikuje, kulek jest naprawdę zbyt mało, ale gdy się uprzemy to efekt nie jest taki zły. Twarz wygląda bardziej promiennie i jest przyjemna w dotyku - nie ma porównania do słynnych Meteorytów, ale coś korzystnego jednak z buźką robi. Zdarza się, że wśród nabranego pudru trafi się większy połyskujący fragment, ale aparycja brokatowej bombki nam nie grozi. Za taką cenę (ja dodatkowo upolowałam w promocji za około 10 złotych) jest to całkiem przyzwoity produkt, ale jak wspomniałam kuleczek jest po prostu za mało, by pudru używało się w pełni komfortowo. Do propozycji Wibo podchodziłam bez większych oczekiwań, ale jakość, na przekór cenie, nie jest aż tak niska jak się obawiałam. Krótko mówiąc, może być.
  • 2 lutego 2020 o 17:51
    Lubię go
    Jest delikatny, używam go do codziennego makijażu kiedy nie zależy mi na mocnym matowieniu. Lekko rozświetla buzię i wygląda ładnie. Zgubiłam już połowę kulek
    Zalety:
    • subtelny
    • lekko rozświetla
    • utrwala
    • wyrównuje koloryt
    Wady:
    • kulki wchodzą w pędzel i latają po calym pokoju
  • 27 stycznia 2020 o 8:33
    Bardzo subtelny
    Kuleczki są umieszczone w niewielkim plastikowym opakowaniu, co czyni je świetnymi na podróż. Nie jest to glow widoczny z kosmosu i bardziej bym powiedziała, że jest to bardzo subtelny rozświetlacz lub puder rozświetlający, bo bardzo ładnie się prezentuje ma twarzy. Dopiero od jakiegoś czasu się zaczęłam przekonywać do pudrów rozświetlających, więc ten efekt mi się podoba. Nie nabiera się go dużo, co z drugiej strony jest dobre, ponieważ nie da się z nim przesadzić
    • kolory
    • ładny efekt na twarzy
    • może być używany jako puder rozświetlający
    • nie zapycha
    • nie uczula
    Wady:
    • nie jest to zachwycający błyskiem rozświetlacz
    • nakłada się mało produktu
    • nie utrwala jako puder
  • 24 stycznia 2020 o 18:54
    Ładna grafika i tyle
    Nie spodziewałam się po tym pudrze za wiele, Ale nawet tak niskich oczekiwań nie spełnił. Kruszy się. Nie widać go w zasadzie w ogóle. Ściera się. Dałam go siostrzenicy do malowania lalek, do tego sie nadaje.
    Zalety:
    • grafika,
    Wady:
    • kruszy się,
    • niewidoczny,
    • ściera się