Nivea Visage, Tonujący krem nawilżający (stara wersja)

Gwen23
    20 maja 2011 o 8:09
    gdzie jesteś kremie?:(
    Ten krem był super!idealnie matował, rozświetlał,świetnie pachniał i błyskawicznie się wchłaniał. Niestety firma nivea go wycofała i wprowadziła nivea young co jest dla mnie porażką. Kremiku używałam zawsze latem na wakacjach i przy wysokich temperaturach, nie spływał z twarzy. Szkoda. Używam tego produktu od: lat Ilość zużytych opakowań: 4 sztuki
    cloche
    13 grudnia 2009 o 13:38
    ladnie matuje
    ten krem testowalam dzieki uprzejmosci jednej z wizazanek :-) dostalam odlewke kilka ml odcienia jasniejszego. mimo wszystko kolor ciemniejszy od mojej skory, ale ladny. problem byl z roztarciem go w okolicach wlosow, bo krem mi blyskawicznie sie wchlanial i zastygal. pozytywny efekt jesli chodzi o matowienie - ale przy tak bladej twarzy jak moja trzeba bylo sie narobic, zeby nie bylo granic na brzegach... wrocmy do matowienia - z tym sobie swietnie daje rade, dlatego cerom mieszanym moze sie spodobac. mi jednak cos w nim przeszkadzalo - byc moze parafina, byc moze kombinacja skladnikow - po paru dniach uzywania moja cera wygladala troche gorzej, pory w okolicy nosa - zamiast oczyszczac sie przez brak ciezkich podkladow - lekko zaczely sie zapychac. ale na reszcie twarzy swietnie sie spisywal. dla cer suchych bedzie zbyt lekki Używam tego produktu od: uzywalam jesienia Ilość zużytych opakowań: odlewka kilka ml
    kawa.
    23 sierpnia 2009 o 18:35
    Przydatny
    Jedyny produkt do twarzy firmy Nivea, który w miarę lubię. Mam odcień naturalny, który idealnie się stapia z moją skórą jak jestem nieco opalona, na zimę jest za ciemny. Konsystencję ma za gęstą i przez lata praktyki z tym produktem doszłam do rozwiązania w postaci mieszania go z innym kremem na dzień, żeby rzeczywiście był kremem tonującym, a nie słabym podkładem. Nie mam cery problematycznej, więc wystarcza mi takie wyrównywanie kolorytu, jakie daje ten krem, nie tworzy maski. Nie działa szczególnie jako krem na dzień - ani dobrze nie nawilża, ani nie matowi. Stosowałam wiele lat, zanim się przestawiłam na podkłady. Obecnie używam sporadycznie, przeszkadza mi kleista powłoka, którą tworzy na twarzy. Używam tego produktu od: przez 6 lat Ilość zużytych opakowań: 4
    pask
    28 czerwca 2009 o 16:56
    średni
    Jak dla mnie produkt raczej średni. Być może moje niezbyt pochlebne zdanie wynika z faktu, że mam bardzo tłustą cerę. Gdy używałam tego kremu, zauważyłam, że moja skóra jeszcze bardziej się przetłuszcza, miałam wrażenie, że krem zatyka mi pory i "dusi" skórę. Nieprzyjemnie się czułam z nim na twarzy. Aha, nie zauważyłam również, by miał jakieś wyjątkowe właściwości nawilżające. Na plus mogę natomiast powiedzieć, że krem faktycznie wyrównuje koloryt cery i maskuje drobne niedoskonałości, plamki pigmentacyjne itp. Choć moim zdaniem jest w nim za dużo fluidu, co czyni konsystencję kremu nieco "kredowatą". Używam tego produktu od: używałam przez ok. 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno zużyłam do połowy (resztę wyrzuciłam)
  • 20 maja 2009 o 11:13
    mój ulubiony :)
    używam tego kremu przede wszystkim latem, wtedy gdy chcę żeby moja cera wyglądała naturalnie i świeżo, i tak właśnie jest. uzywam odcienia naturalnego. + krem ma dosyć gęstą konsystencję, + jest bardzo łatwy w rozprowadzaniu, nie zostawia smug i nie roluje się po kilku godzinach od aplikacji jak się czasem dzieje w przypadku podkładów, + ma miły neutralny zapach, + nie podrażnia skóry, + jest bardzo wydajny, + nie wysusza skóry, + ładnie wyrównuje kolor skóry, + nie zatyka porów minusów brak Używam tego produktu od: 6 lat Ilość zużytych opakowań: 5