WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Serum pod oczy

Natura Siberica Serum pod oczy anti-age

• 15 października 2022 o 10:25
    Świetne serum pod oczy w niskiej cenie. Działa.
    Lubię kosmetyki marki Natura Siberica i dość spora część mojej pielęgnacji ciała i włosów opiera się na produktach tej firmy. Mam też kilka masek do twarzy czy peelingów, jednak jeśli chodzi o następny etap pielęgnacji twarzy jak krem czy serum to jest to mój pierwszy kosmetyk. Serum na prawdę przypadło mi do gustu i przebija siedmiokrotnie droższe serum innej firmy, które używam. Serum nie wchłania się od razu. Trzeba trochę poczekać, aż wsiąknie ale świetnie współpracuje z pudrami i podkładami. Powiedziałabym, że nawet sprawia, iż te kosmetyki nie osadzają się tak w zmarszczkach mimicznych pod oczami. Skóra po użyciu serum jest gładsza, lekko rozjaśniona i rozświetlona, zdrowa, nawilżona, napięta i wygląda młodziej. Jedyną wadą kosmetyku jest to, że z buteleczki wydobywa się za dużo serum choćby nie wiadomo jak delikatnie naciskać pompkę. Wydajność serum jest jednak bardzo duża.
  • 25 sierpnia 2021 o 9:51
    Dla mnie najlepszy!
    Dla mnie najlepszy kosmetyk do stosowania pod oczy! Uwielbiam jego żelową konsystencje. Serum jest raczej bezwonne, super się wchłania i mega nawilża, oczy wyglądają ‚świeżo’. Ale (!!!) serum to silnie działa na skore, a z racji tego że w okolicach oczu jest ona najcieńsza stosujemy raz/ dwa razy w tygodniu to kwestia indywidualna. Cena jak na wydajność i skuteczność produktu jest adekwatna. Polecam !
    Zalety:
    • nawilżenie
    Drogeria Natura
  • 11 listopada 2020 o 16:31
    Wydajny
    Żel bardzo dobrze się zachowuje na skórze wokół oczu. Bardzo dobrze nawilża. Ma niewyczuwalny zapach. Jest niezwykle wydajny. Ma mój ulubiony rodzaj opakowania, które pozwala zużyć produkt do końca. Używam go od 2 miesięcy i jeszcze się nie skończył.
    Zalety:
    • działanie
  • 2 czerwca 2016 o 14:22
    tragedia
    Mam suchą skórę wokół oczu dlatego od kosmetyków do pielęgnacji tego obszaru wymagam solidnego nawilżenia. Recenzowane serum to lekki, wodnisty żel, który nie robi nic. Nie wygładza, nie rozświetla, nie nawilża, wprost nie wiem co napisać o tym serum. Serum nieprzyjemnie ściąga okolice oka a po jakimś czasie niezmiernie przesusza skórę. Niestety są to pieniądze wyrzucone w błoto. Przerwałam stosowanie tego serum ponieważ moja skóra była w coraz gorszym stanie. Nie polecam nikomu.